ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

15000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Berencsi Rita

Berencsi Rita

Műköröm szakoktató

ritaberencsi@gmail.com

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a műkörömmel?

Nekem 24 évesen volt először épített porcelán műkörmöm tehát az első találkozásom a műkörömmel, számomra igen későn jött el a mai fiatalokhoz képest, akik már a középiskolában rendszeresen hordanak műkörmöt. Viszont már nagyon fiatalon még általános iskolás koromtól kezdve minden hétvégén manikűröztem a kezeimet (klasszikus manikűr) majd festettem körömlakkal a körmeimet, természetesen este lefekvés előtt, majd csodálkoztam, hogy ott van az ágynemű mintája reggelre a körmömön.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a műkörmös szakmában?

Legtöbb energiát a szakmában a vendégek és az alkotás öröme adja számomra. Nem utolsó sorban, hogy szabad vagyok azt dolgozom, amit szeretek és akkor amikor én akarom.

Mi tesz boldoggá a műkörmös életben?

A szabadságom tesz boldoggá, hogy a munkámat nem úgy kell megélnem, mint egy kötelességet, hanem mint egy szórakozást és több éve már azt csinálhatom, amit szeretek. A vendégeim öröme, amikor látszik rajtuk a boldogság a szép kezük láttán.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

A türelmemet mondanám elsőnek, mert a körmös és az oktatói szakmában türelem nélkül nem lehet se a vendégekkel se a tanulókkal jó kapcsolatot kialakítani. Folyamatosan képzem magam különféle tanfolyamokon, hogy minél sikeresebb legyek a szakmában. Megbízhatóság, precizitás, nyugodtság......

Milyen eredményedre vagy a legbüszkébb?

Saját szalonomra és arra amikor sikeres szakoktató vizsgát tettem a StudioFlash-nél.

Van esetleg példaképed a szakmában?

Már kezdő körmös koromban is felnéztem Fekete Zsuzsira és akkor még elérhetetlennek tűnt, hogy én valaha tőle tanulhatok, de szerencsére ez mára már a múlt, mert sikerült több képzésén is részt vennem.

Oktatóként sokat dolgozol kezdőkkel. Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

Ha valaki tanulni és fejlődni szeretne a szakmában, akkor temérdek lehetőség áll a rendelkezésére. A jelenlegi oktatási rendszer alapképzésén érezni, hogy kezdőkre épít, viszont olyan alapot ad, amire már bizton lehet építkezni. Ha van a tanulónak szorgalma és kitartása akkor már csak gyakorlás kérdése, hogy milyen szakember válik belőle.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Mindenféleképpen türelmre és kitartásra buzdítanám Őket mert e kettő párosítása nélkül, amit a szakmáról megtanultak akkor lehet, hogy kárba vész, ha hamar feladják.

Viszont, néha a küzdelem ellenére is kudarcra vagyunk ítélve, ezért sokszor nem tehetünk mást, csak bízunk abban, hogy egy idő után a sok kínkeserves munka meghozza a gyümölcsét. A hit motivál, és erőt ad a továbbiakban. Hit nélkül nincs motiváció, sem erő, ami életben tartaná lelkesedésünket.

További munkatársaink

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező

koszta.dora@studioflash.hu

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi ügyintéző

ludanyi.fanni@studioflash.hu

"Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját."

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design

horvath.csaba@studioflash.hu

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Bornemissza Zsófia

Bornemissza Zsófia

ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat.sf@gmail.com

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Pluhár Kinga

Pluhár Kinga

Műkörmös szakoktató

kinga0202@gmail.com

"A munka mellett folyamatosan képeztem és képzem magam a mai napig, hiszen csak így tudok lépést tartani az újdonságokkal, az anyagok folyamatos és gyors fejlődésével."

Tovább olvasom

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester, vezető oktató

r.szoke.szilvia@studioflash.hu

"Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre."

Tovább olvasom

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Műszempilla oktató, mester sminkes, szégségtanácsadó

jano.szilvia@studioflash.hu

"Tanácsom: Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! És nagyon sok gyakorlás és kitartás!"

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös szakoktató

kristof.csilla@studioflash.hu

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Surman Andrea

Surman Andrea

Műkörmös szakoktató

surman.andrea@studioflash.hu

"Szerencsésnek mondhatja magát az ember ha azt csinálhatja amit igazán szeret. Csodálatos szakma a miénk. De mindig van tanulni való!"

Tovább olvasom

Kerepesi Szilvia

Kerepesi Szilvia

Műköröm szakoktató

kerepesi.szilvia@studioflash.hu

"Eljön az az idő, amikor úgy kelsz majd fel az ágyból, hogy hálás vagy azért, hogy azt csinálhatod amit igazán szeretsz és ez a TE kemény munkádnak köszönhető!"

Tovább olvasom

Takács Emese

Takács Emese

Műkörmös szakoktató

takacs.emese@studioflash.hu

"Akikben van elhivatottság és akarat egészen biztosan sikeresek lesznek. Tudom, nehéz elkezdeni anyagilag és időben is, de kitartással, nagyon jó munkahellyel és továbbképzésekkel eléred a célod!"

Tovább olvasom

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös szakoktató

domokos.timea@studioflash.hu

"Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség."

Tovább olvasom

Cseh Szilvia Viktória

Cseh Szilvia Viktória

Műkörmös szakoktató

cseh.szilvia.viktoria@studioflash.hu

"Javasolnám kezdőknek, tanulóknak, hogy kezdjenek el versenyezni, kezdő kategóriában. Nagyon nagy élmény, rengeteget tudunk fejlődni és tapasztalni egy- egy verseny alatt."

Tovább olvasom

Szeitl Nikolett

Szeitl Nikolett

Pedikűrös szakoktató

szeitl.nikolett@studioflash.hu

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom