ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös szakoktató

domokos.timea@studioflash.hu

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a műkörömmel?

Legelső műkörmözéssel kapcsolatos élményeimet vendégként szereztem. Rendszeresen jártam műkörmöt készíttetni, mindig már kész tervvel, mintával érkeztem a szalonba. Ez a kreatív tervezés része, illetve a sok szép műkörmös kellék nagyon megtetszett. Később megszületett a gondolat, hogy én is ezt szeretném csinálni. Ez több, mint hat éve történt és azóta bebizonyosodott, hogy jó döntést hoztam.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a műkörmös szakmában?

A legjobb ebben a szakmában, hogy mindig van újdonság, mindig lehet újat tanulni, mindig van hova fejlődni és ennek köszönhetően megunhatatlan a munka. A vendégek is hozzájárulnak a változatossághoz, mindenki külön egyéniség, így soha nem unatkozik az ember. Sokszor már szinte baráti a kapcsolat a vendégekkel, így mindig nagy örömöt jelent, ha látom, hogy tetszik nekik a munkám. Ez sok energiát ad nekem és motivál.

Mi tesz boldoggá a műkörmös életben?

Nagyon szeretem a szakmámban, hogy folyamatosan jelennek meg újabb és újabb trendek, díszítési technikák, díszítő anyagok és eszközök. Ezekre mindig nagyon kíváncsi vagyok és örömmel próbálom ki őket. A vendégek is imádják, hogy állandóan van valami újdonság vagy különlegesség nálam.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

Kitartás és türelem. Ez a két tulajdonság rendkívül fontos a műkörmös szakmában.

Milyen eredményedre vagy a legbüszkébb?

Nagyjából másfél éve lehetőséget kaptam, hogy a StudioFlash-nél oktatóként is bizonyítsak. Nagy kihívást jelentett számomra ez a feladat, korábban sosem próbáltam hasonlót. A mindennapi szalon munka mellett egy teljesen új, izgalmas világ nyílt meg előttem. Ami még büszkeséggel tölt el, hogy lassan hét éve jött létre a saját műkörmös vállalkozásom, ezáltal rengeteg tapasztalattal gazdagodtam, illetve sok nagyszerű, jó fej, kedves emberrel ismerkedhettem meg a vendégeim személyében.

Vannak esetleg a műkörmös szakmában példaképeid?

Kiemelni nem szeretnék konkrét neveket, de magyar, illetve nemzetközi szinten is vannak műkörmös példaképeim, akiknek követem a munkásságát.

Oktatóként sokat dolgozol kezdőkkel. Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

Egy biztos, az én időmben sokkal egyszerűbb volt az OKJ-s bizonyítványt megszerezni. Azóta sokat szigorodtak a követelmények, illetve maga a tanfolyam is átalakult mind az óraszámot, mind a tananyagot tekintve. Ez egyrészt kicsit megnehezíti a most tanuló műkörmös jelöltek életét, másrészt viszont sokkal biztosabb gyakorlati alapok és komplexebb elméleti tudás birtokában kezdhetik a szakmát a tanfolyam után.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Legyenek kitartóak! Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség. Az elején nem egyszerű, de a kellő elszántsággal, rengeteg gyakorlással és lelkesedéssel hamar át lehet lendülni ezen a szakaszon. Hajrá lányok, (fiúk)!

További munkatársaink

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező

koszta.dora@studioflash.hu

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi ügyintéző

ludanyi.fanni@studioflash.hu

"Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját."

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design

horvath.csaba@studioflash.hu

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Urbán Zsófia

Urbán Zsófia

ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat.sf@gmail.com

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Pluhár Kinga

Pluhár Kinga

Műkörmös szakoktató

kinga0202@gmail.com

"A munka mellett folyamatosan képeztem és képzem magam a mai napig, hiszen csak így tudok lépést tartani az újdonságokkal, az anyagok folyamatos és gyors fejlődésével."

Tovább olvasom

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester, vezető oktató

r.szoke.szilvia@studioflash.hu

"Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre."

Tovább olvasom

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Műszempilla oktató, mester sminkes, szégségtanácsadó

jano.szilvia@studioflash.hu

"Tanácsom: Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! És nagyon sok gyakorlás és kitartás!"

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös szakoktató

kristof.csilla@studioflash.hu

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Surman Andrea

Surman Andrea

Műkörmös szakoktató

surman.andrea@studioflash.hu

"Szerencsésnek mondhatja magát az ember ha azt csinálhatja amit igazán szeret. Csodálatos szakma a miénk. De mindig van tanulni való!"

Tovább olvasom

Kerepesi Szilvia

Kerepesi Szilvia

Műköröm szakoktató

kerepesi.szilvia@studioflash.hu

"Eljön az az idő, amikor úgy kelsz majd fel az ágyból, hogy hálás vagy azért, hogy azt csinálhatod amit igazán szeretsz és ez a TE kemény munkádnak köszönhető!"

Tovább olvasom

Cseh Szilvia Viktória

Cseh Szilvia Viktória

Műkörmös szakoktató

cseh.szilvia.viktoria@studioflash.hu

"Javasolnám kezdőknek, tanulóknak, hogy kezdjenek el versenyezni, kezdő kategóriában. Nagyon nagy élmény, rengeteget tudunk fejlődni és tapasztalni egy- egy verseny alatt."

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Pedikűrös szakoktató

szeitl.nikolett@studioflash.hu

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Keresés az oldalon

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő-Péntek: 09.00-17.00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Urbán Zsófia
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Bornemissza Zsófia

Oktatásszervező
Ludányi Fanni
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Ludányi Fanni

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: