ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi ügyintéző

ludanyi.fanni@studioflash.hu

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a műkörömmel?

Gyerekként mindig nagyon tetszett, mikor anyukám szebbnél szebb körmökkel ért haza a műkörmöstől. Amint lehetett én is csináltattam műkörmöt. Szerencsém volt, hiszen ebben az időszakban a családom egy szépségszalont üzemeltetett, így nem kellett keresnem, hogy kihez menjek, ráadásul már ekkor is volt alkalmam több köröm elkészülését is megfigyelni. Nagyon tetszett és érdekelt a folyamat, de nekem soha nem lett volna türelmem ehhez a szakmához. Annak viszont nagyon örülök, hogy sokaknak van, hiszen nagy szükség van a jó műkörmösökre, mert csodákat tudnak művelni a körmökkel.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a munkádban?

Jelenleg tanulmányi ügyintézőként dolgozom a StudioFlash-nél. Korábban teljesen más területeken tevékenykedtem, ám mindenhol csapatban dolgoztam és emberekkel foglalkoztam. Ez az, amit igazán testhezállónak érzek. Minden olyan munkakör, ahol emberekkel foglalkozunk tele van kihívásokkal, tele van könnyebb és nehezebb napokkal. Ami engem motivál és mindig túllendít a holtponton, az az, hogy a nehezebb pillanatokban is mindig van valaki, aki egy-egy apró gesztussal, mosollyal, pár jó szóval vagy őszinte érdeklődéssel fordul hozzám és ez feltölt.

Mi tesz boldoggá a munkakörödben?

Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját. Lehet, hogy ez csöpögősen hangzik, de én pl. ha végig gondolom egy napomat és azt, hogy aznap hol és milyen reakciókat, hangulatot kaptam, bizony sokat tud jelenteni egy kis kedvesség. Én pedig örülök neki, ha tőlem mosolyogva távoznak A másik nagyon pozitív dolog a munkakörömben az, hogy folyamatosan lehetőséget kapok a fejlődésre, arra, hogy új dolgokat ismerjek és tanuljak meg. Leginkább ezek miatt tesz boldoggá a munkám.

További munkatársaink

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező

koszta.dora@studioflash.hu

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design

horvath.csaba@studioflash.hu

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Kocsis-Miklós Enikő

Kocsis-Miklós Enikő

Webáruház asszisztens, eladó

ugyfelszolgalat.sf@gmail.com

"Tudom, hogy kezdőként az ember gyakran elveszik a műkörmös boltok kínálatában és örül, ha egy-egy jó tanácsot kap az eladóktól. Igyekszem mindenkihez kellő türelemmel és kedvességgel fordulni, aki bejön hozzám."

Tovább olvasom

Bornemissza Zsófia

Bornemissza Zsófia

ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat.sf@gmail.com

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester, vezető oktató

r.szoke.szilvia@studioflash.hu

"Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre."

Tovább olvasom

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Műszempilla oktató (1D-6D)

jano.szilvia@studioflash.hu

"Tanácsom: Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! És nagyon sok gyakorlás és kitartás!"

Tovább olvasom

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös szakoktató

domokos.timea@studioflash.hu

"Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség."

Tovább olvasom

Cseh Szilvia Viktória

Cseh Szilvia Viktória

Műkörmös szakoktató

cseh.szilvia.viktoria@studioflash.hu

"Javasolnám kezdőknek, tanulóknak, hogy kezdjenek el versenyezni, kezdő kategóriában. Nagyon nagy élmény, rengeteget tudunk fejlődni és tapasztalni egy- egy verseny alatt."

Tovább olvasom

Szeitl Nikolett

Szeitl Nikolett

Pedikűrös szakoktató

szeitl.nikolett@studioflash.hu

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Magánoktatások

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
H - P: 09.00 - 17.00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Ludányi Fanni (70) 326 4014

Ludányi Fanni

Oktatásszervező
Koszta Dóra (20) 514 3998

Koszta Dóra

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel:

Google plus