ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester, vezető oktató

r.szoke.szilvia@studioflash.hu

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a műkörömmel?

Az első találkozásom a műkörömmel egy bordó felragasztható fulltip formájában történt. Nagyon rövid pályafutása volt a kezemen (már az első napon kezdtem elveszíteni 1-1 darabot), viszont örökre beleszerettem a szép körmökbe. Azt is megtanultam ettől a történettől, hogy a műköröm építés nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Sokkal több annál. Az OKJ-s suli alatt még inkább megbizonyosodtam erről. Először csak az volt a vágyam, hogy sikerüljön vállalható és tartós körmöt készíteni, azután, hogy ez ne csak alapformákban menjen, majd a díszítésbe szerettem bele. Továbbképzések tucatjait végeztem el, próbálkoztam, gyakoroltam éjszakákon át, mert mire megtanultam valamit, mindig jött valami új, amit feltétlenül meg kellett ismernem, vagy finomítani kellett a tudásomban. És ez ma sincs másként.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a műkörmös szakmában?

Komolyan gondolom, hogy miénk a legszebb szakma, hiszen minden benne van, amit az ideális munkától elvárhat bárki is. Lehetőségünk van rá, hogy a saját magunk urai legyünk, főnökök nélkül, saját időbeosztással. Emberekkel dolgozhatunk, akiket ismerünk, havonta visszajárnak, barátokká válnak, és minden alkalommal láthatjuk a boldogságukat, amikor valami szépséget varázsolunk számukra. Kreatívak lehetünk, hiszen egy-egy igényesen elkészített műköröm, akár a művészet határait súrolhatja.

Mi tesz boldoggá a műkörmös életben?

Boldoggá tesz, hogy folyamatosan lehet fejlődni és megújulni, aminek nálam a hatalmas mérföldköve az volt, amikor oktató lettem. Egy új világ nyílt ki számomra, ami az eddigi szakmaszeretet mellé még egy óriási pluszt adott, a tudás átadásának az örömét. Azt hiszem soha nem volt olyan az eltelt évek alatt, hogy reggel úgy ébredtem volna, akár körmözni, akár oktatni indultam, hogy nincs kedvem dolgozni menni.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

Elég maximalistának tartom magam, de ez vitt és visz ma is előre a szakmában. Úgy gondolom, szükség van rá a fejlődéshez, az előrelépéshez. Talán ez az a tulajdonságom, ami miatt el tudtam érni, hogy szakoktatóvá és műkörmös mesterré válhassak, amire nagyon büszke vagyok.

Vannak esetleg a műkörmös szakmában példaképeid?

Nagyon sok szakmai példaképem van, hiszen sok csodálatos élvonalbeli körmös van itthon is és a nagyvilágban is, lehetetlen lenne felsorolni. Mindegyikükre másért nézek fel. Van, akinek a precizitása, másnak a kreativitása, a szorgalma, a pedagógiai hozzáállása az, ami miatt követendő példa a szememben.

Oktatóként sokat dolgozol kezdőkkel. Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

Én is igyekszem minél több tudást és tapasztalatot átadni és szerintem a jelenlegi szakmai oktatási rendszer erre tökéletesen alkalmas. Az OKJ biztos alaptudást tud adni annak, aki komolyan veszi, és utána elérhető a szakma összes szintjén a megfelelő minőségű továbbképzés a kezdőtől egészen a versenyfelkészítőkig.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre. A csoda mindenkinek a kezében ott van, de ahhoz, hogy ezt a saját munkájában viszontláthassa, kizárólag a sok-sok tanuláson és gyakorláson keresztül visz az út.

További munkatársaink

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező

koszta.dora@studioflash.hu

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi ügyintéző

ludanyi.fanni@studioflash.hu

"Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját."

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design

horvath.csaba@studioflash.hu

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Urbán Zsófia

Urbán Zsófia

ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat.sf@gmail.com

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Pluhár Kinga

Pluhár Kinga

Műkörmös szakoktató

kinga0202@gmail.com

"A munka mellett folyamatosan képeztem és képzem magam a mai napig, hiszen csak így tudok lépést tartani az újdonságokkal, az anyagok folyamatos és gyors fejlődésével."

Tovább olvasom

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Műszempilla oktató, mester sminkes, szégségtanácsadó

jano.szilvia@studioflash.hu

"Tanácsom: Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! És nagyon sok gyakorlás és kitartás!"

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös szakoktató

kristof.csilla@studioflash.hu

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Surman Andrea

Surman Andrea

Műkörmös szakoktató

surman.andrea@studioflash.hu

"Szerencsésnek mondhatja magát az ember ha azt csinálhatja amit igazán szeret. Csodálatos szakma a miénk. De mindig van tanulni való!"

Tovább olvasom

Kerepesi Szilvia

Kerepesi Szilvia

Műköröm szakoktató

kerepesi.szilvia@studioflash.hu

"Eljön az az idő, amikor úgy kelsz majd fel az ágyból, hogy hálás vagy azért, hogy azt csinálhatod amit igazán szeretsz és ez a TE kemény munkádnak köszönhető!"

Tovább olvasom

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös szakoktató

domokos.timea@studioflash.hu

"Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség."

Tovább olvasom

Cseh Szilvia Viktória

Cseh Szilvia Viktória

Műkörmös szakoktató

cseh.szilvia.viktoria@studioflash.hu

"Javasolnám kezdőknek, tanulóknak, hogy kezdjenek el versenyezni, kezdő kategóriában. Nagyon nagy élmény, rengeteget tudunk fejlődni és tapasztalni egy- egy verseny alatt."

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Pedikűrös szakoktató

szeitl.nikolett@studioflash.hu

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Keresés az oldalon

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő-Péntek: 09.00-17.00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Urbán Zsófia
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Bornemissza Zsófia

Oktatásszervező
Ludányi Fanni
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Ludányi Fanni

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: