ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Surman Andrea

Surman Andrea

Műkörmös szakoktató

Mi volt az első találkozásod a műkörömmel?

Eleinte magamnak lakkozgattam a körmeimet. Képes voltam minden este a másnapra kikészített ruhámhoz átfesteni a körmömet, ha az előző lakkom egy kicsit is eltért a szettemtől. :)

Talán 2000-ben csináltattam az első műkörmömet. Természetesen ezzel el is indult a "lavina". Bedarált a kreatív világ. Kicsit belekóstolva a felnőtt világba, 2006-ban el is végeztem a körmös iskolát, azóta is az életem része a műkörmözés. Nem tudnám elképzelni az életem úgy, hogy nem ezzel foglalkozom. Ez számomra szerelem. :)

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a műkörmös szakmában?

Csodálatosnak tartom a mi szakmánkat. Imádom, hogy "rohamosan" fejlődik. Mindig van valami újdonság, újabb és újabb lehetőségek nyílnak meg, mind a technikai, mind kreatív oldaláról. Szeretem a Vendégeimet és nagyon jó érzés, amikor örömet szerezhetek másoknak. Ez az Én doppingom.

Mi tesz boldoggá a műkörmös életben?

Nagyon szeretem a kihívásokat, hogy mindig van feljebb. Észrevétlenül többet, és többet akar tudni az ember a szakmában. Talán a legnagyobb boldogság a Vendégek elégedettsége és bizalma. Szeretem, hogy adhatok valami szépet és jót az embereknek.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

Talán a megbízhatóságot emelném ki először, szerintem az egyik legfontosabb dolog a szakmánkban. Aztán sorba véve jöhet a pontosság, a türelem és a kreativitás...

Milyen eredményedre vagy a legbüszkébb?

Nehéz erre válaszolni, mert a "körmös bakancs listámon" még sok minden vár megvalósításra.

De talán a saját szalonomat említeném és azt, hogy a StudioFlash csapata bizalmat szavazott nekem. Remélem mind a meglévő és a nálunk szakmát szerző "leendő kollégák" is elégedettek lesznek velem.

Van esetleg példaképed a szakmában?

Nagyon sok olyan ember van a szakmában, aki példaértékű a számomra. Annyira sokoldalú a szakmánk, mindenkinek megvan a maga erőssége, épp úgy mint a gyengesége.

Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

Összehasonlítva azzal ami az én időmben volt, sokkal összetettebb egy mai képzés. Tetszik, hogy minden mindennel összefüggésben áll, mert azt gondolom, hogy így sokkal átláthatóbb. Véleményem szerint, jó úton haladunk. Az OKJ követelmény egy stabil alaptudást biztosít a szakmánkat választóknak.

Mit tanácsolsz azoknak akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Szerencsésnek mondhatja magát az ember, ha azt csinálhatja amit igazán szeret. Csodálatos szakma a miénk. De mindig van tanulni való! Kitartás és szorgalom. Ez a két legjobb "barátunk" az első időkben.

További munkatársaink

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi ügyintéző

"Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját."

Tovább olvasom

Kecskeméti Eszter

Kecskeméti Eszter

Tanulmányi ügyintéző

"Úgy gondolom, hogy csapatban dolgozni, és emberekkel foglalkozni nagy kihívás, és sok fejlődési lehetőséget rejt magában. Néha a legkisebb dolgok tudnak feltölteni a legjobban, legyen az pár kedves szó vagy egy kis odafigyelés."

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Urbán Zsófia

Urbán Zsófia

ügyfélszolgálat

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Pluhár Kinga

Pluhár Kinga

Műkörmös szakoktató

"A munka mellett folyamatosan képeztem és képzem magam a mai napig, hiszen csak így tudok lépést tartani az újdonságokkal, az anyagok folyamatos és gyors fejlődésével."

Tovább olvasom

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester, vezető oktató

"Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre."

Tovább olvasom

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Műszempilla oktató, mester sminkes, szégségtanácsadó

"Tanácsom: Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! És nagyon sok gyakorlás és kitartás!"

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös szakoktató

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Kerepesi Szilvia

Kerepesi Szilvia

Műköröm szakoktató

"Eljön az az idő, amikor úgy kelsz majd fel az ágyból, hogy hálás vagy azért, hogy azt csinálhatod amit igazán szeretsz és ez a TE kemény munkádnak köszönhető!"

Tovább olvasom

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös szakoktató

"Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség."

Tovább olvasom

Cseh Szilvia Viktória

Cseh Szilvia Viktória

Műkörmös szakoktató

"Javasolnám kezdőknek, tanulóknak, hogy kezdjenek el versenyezni, kezdő kategóriában. Nagyon nagy élmény, rengeteget tudunk fejlődni és tapasztalni egy- egy verseny alatt."

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Pedikűrös szakoktató

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő-Péntek: 09.00-13.00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Urbán Zsófia
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Urbán Zsófia

Oktatásszervező
Ludányi Fanni
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Ludányi Fanni

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: