ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Porcelán továbbképzések - alapoktól az extrémig

A porcelános körmöket sok vendég kedveli, ám roppant kevés szakember dolgozik ezzel az anyaggal. Ha jobban megismered ezt a különleges alapanyagot, pillanatok alatt a szerelmesévé válsz. Rajtunk nem fog múlni, a Porcelános Továbbképzéseken mindent meg fogunk tenni a sikeredért! A porcelános továbbképzéseinken 3 szinten keresztül segítünk eljutni oda, hogy magabiztosan képes legyél a szalon kockától a stiletto formáig bármilyen porcelános műkörmöt elkészíteni.

Alap szint (I. szint)

A porcelán egy teljesen más technikát igénylő alapanyag, mint bármely másik, amit a műkörömépítés során használunk. A vele való munka nem ördöngösség, csak tudni kell a titkát.

A továbbképzésen a porcelánozás alapjait fogjuk megtanulni, így főként azoknak ajánljuk, akik éppen alapszintű tanulmányaikat folytatják, vagy akik a számonkéréshez közelednek, illetve azoknak is, akik régen dolgoztak már ezzel az alapanyaggal és fel szeretnék frissíteni tudásukat.

Miről fogunk tanulni az alap porcelános tanfolyamon?

Többek között megtanuljuk a helyes anyagfelhordásról, a megfelelő ecsetkezelésről (lapogató mozdulat), tökéletes sablonfelhelyezésről, és a hibátlanul megépített vagy megfestett francia műkörmökről.

Tovább a Porcelán Alapképzés oldalára

Haladó szint (II. szint)

Ha már biztosan használod a porcelános ecsetet és szeretnéd más szemszögből is megközelíteni a vele való munkát, akkor válaszd ezt a Haladó Porcelános Továbbképzésünket. Segítünk fejlődni és gyorsítani a munkád.

Miről fogunk tanulni a haladó porcelános tanfolyamon?

Ezen a továbbképzésen megtanuljuk, hogy melyik csiszolófej mire való, illetve már csiszológéppel fogjuk előkészíteni a körmöket és a formareszeléshez is ezt használjuk. Megmutatjuk, hogyan kell felhelyezni a sablonokat a különféle körömformák építésénél, mint pl. a mandula és a kocka köröm esetén.

Tovább a Porcelán Haladó Továbbképzés oldalára

Profi szint (III. szint)

Lépj a porcelános műkörömépítés képzeletbeli dobogójának legfelső fokára! Ez a tanfolyam azoknak szól, akik rendkívül magabiztosan bánnak a porcelánnal, mint alapanyaggal, de szeretnék tökélyre fejleszteni a technikájukat.

Miről fogunk tanulni a profi haladó zselés tanfolyamon?

Megtanuljuk a helyes anyagfelhordást és sablon felhelyezést a Marilyn, a Stiletto és az Orosz mandula körömformák esetén. Megmutatjuk, hogyan dolgozz gyorsan, de rendkívül precízen, hiszen a kettő nem zárja ki egymást. Itt a mosolyvonalat már reszeljük, a szabadszélt pedig beépített díszítéssel tesszük különlegessé.

Tovább a Porcelán Profi Továbbképzés oldalára