Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

HOT CHOCOLATE - MELEG ÉS FINOM - GÉL LAKK SZETT

(5.0)
1 értékelés
Én is értékelem a terméket!

3 753 Ft / eredeti ár: 4 170 Ft

€9.81 / eredeti ár: €10.9

árfolyam: €1 = 382,59 Ft

Külföldről vásárolsz?

Webáruház: raktáron van
Szaküzlet: raktáron van -

információ

1 db

Termék jellemzők

A StudioFlash "Hot Chocolate" gél lakk szettje igazán különleges és stílusos választás azoknak, akik szeretik a csokoládé árnyalatait. A szett három csodálatos színt tartalmaz, amelyek tökéletesen illenek egymáshoz, és egy egyedi összhatást teremtenek.

A gél lakk szett leginkább az őszi és téli hónapokra ajánlott, mivel a mély és gazdag színei tökéletesen illenek a hidegebb időjárás hangulatához. Azonban a színek sokoldalúsága miatt nyugodtan viselheted őket tavasszal és nyáron is, amikor szeretnéd melegebb és kifinomultabb árnyalatokkal kiegészíteni a megjelenésedet.

A Bíborbarna árnyak (79-es számú StudioFlash gél lakk szín) egy gazdag és mély árnyalat, a Hófehér (100-as számú StudioFlash gél lakk szín) a tiszta és üde havas tájakat juttatja eszünkbe, és tökéletes alapot ad a többi színnek. A Lírai mélylila (21-es számú gél lakk szín) pedig egy romantikus és misztikus árnyalat, amely a lila legmélyebb tónusait hordozza magában.

A "Hot Chocolate" gél lakk szett neve tökéletesen tükrözi a színek finomságát és összhangját, ahogyan egy pohár forró csokoládé is ötvözi a lágy, krémes textúrát és az intenzív ízeket. A színek olyan kellemes harmóniában vannak, mint egy finom forró csokoládé, és a szett neve is ezt a kellemes érzést sugallja.

Ezzel a szettel minden kézre varázslatos és csábító manikűrt készíthetsz, amely a melegséget és a kényelmet idézi, miközben stílusos és divatos is. Próbáld ki a StudioFlash "Hot Chocolate" gél lakk szettet, és biztos lehetsz benne, hogy az eredmény minden tekintetben ízletes és csodálatos lesz!

Használati tippek

A StudioFlash Új Generációs professzionális géllakkjai széles választékban érhetők el, és könnyen alkalmazkodnak bármely évszakhoz. A lapított, ovális ecsettel együtt kiváló fedést és állagot biztosítanak a zselés, porcelános vagy poly-acryl műkörmökön. Minden szín számozott matricával ellátva érhető el, így könnyen megtalálhatod a megfelelő árnyalatot a szalonmunkádhoz.

Így használd

A szép és tartós gél lakk titka a megfelelő előkészítés (és persze a jó alapanyag). Ha helyesen van elkészítve hetekig gyönyörködhetsz új körmeidben.

1. Fertőtlenítés
Alapos kézmosás után fújd be a kezedet bőrfertőtlenítővel és az eszközeidet eszközfertőtlenítővel. Erre akkor is szükség van, ha csak magadnak készíted a körmeid, hiszen a kórokozók nem ismernek határokat.

2. Előkészítés
Óvatosan told fel a letapadt bőrt egy bőrfeltolóval, majd a kaparó oldalával gyengéd mozdulatokkal távolítsd el az elhalt bőrt a körmödről. Egy bufferrel vagy 180-as reszelővel mattítsd a körmöd. Fontos, hogy ne nyomd rá a reszelőt, csak simítsd a körmöd felszínét, különben elvékonyíthatod a körmöd. Portalanítás után vidd fel az első előkészítő folyadékot (nail prep) és várd meg míg teljesen elpárolog. Ha újra kifehéredett a köröm mehet rá a savmentes primer (3-as jelölésű folyadék). Figyelj, hogy csak a körömre tedd és ne folyjon ki a bőrre!

3. Alapréteg
Vigyél fel egy vékony réteget a Mega Base-ből majd köttesd 30 másodpercig LED vagy UV/LED lámpában. Ha hagyományos UV lámpád van, akkor a kötési idő hosszabb. Ha szeretnéd megerősíteni a körmeidet, használd az Elastic Base-t és kicsit több anyagot rakjál fel. Ezután fordítsd meg a kezed, hogy a gravitáció kiegyenlítse a felszínt és mehet a lámpába 60 másodpercre. A plusz anyagnak köszönhetően egy enyhe ív keletkezik a körmödön, ami extra tartást biztosít.

4. Gél lakk szín felvitele
Vidd fel a kiválasztott színt a körmödre, ügyelve az egyenletes fedésre. Érdemes laposan tartani az ecsetet, hogy ne maradjanak a színben ecsetnyomok. Egy vékony ecsettel igazíthatsz a bőr mentén, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Mint minden rétegnél, ennél is kiemelten fontos, hogy ne érj a bőrhöz, mert az felváláshoz vezet. Ha szépen eligazítottad mindenhova a színt, tedd be a lámpába 60 másodpercre, majd ugyanezekre ügyelve, felviheted a második réteget. Ezt is 60 másodpercig lámpázd. Kötés után egy enyhe ragacsos réteg lesz a körmödön. Ne aggódj, ez teljesen természetes, nem azt jelenti, hogy nem kötött meg.

5. Gél lakk fedőréteg
Az utolsó lépés a fényzselé. Kend fel egyenletesen a Flash Top-ot, a börhöz nem érve, majd fordítsd meg, hogy egyenletes legyen a felületed. Ezután mehet be a lámpába 90 másodpercre. Ha ez lejárt, várj egy kicsit, míg "kihűl" és kend be a bőröd bőrápoló olajjal. Ügyelj arra, hogy ez ne érjen a körmödhöz, mert bemattíthatja. Ha matt körmöket szeretnél, akkor használd a Matte Top-ot ugyanezeket a lépéseket követve!

Tippek trükkök

- A megfelelő pigmenteloszláshoz ne nyomd az ecsetet a körömre, finoman terelgesd a lakkot, így biztosan nem lesz csíkos, foltos.
- Az első réteggel fedd be a körmöt, jelöld ki a határokat. A másodikkal add meg a szín mélységét és a teljes fedést.
- A sáncoknál használj 0-ás díszítő ecsetet, hogy szépen be tudd igazítani az anyagot.
- Fényzselé előtt ragacsos felületbe dörzsölhetsz díszítő pelyhet, sellőport, így pillanatok alatt díszítheted a körmöket.

Értékelések


BR

Bánkiné Rózsa

vásárló

2021.12.16 06:26

Nincs szöveges vélemény.

Nem találtad meg, amit kerestél?
Hívj fel minket közvetlenül, vagy küldj üzenetet!

Szaküzlet nyitvatartás
Hétfő: 09:00-18:00
Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program