ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Zselés továbbképzések - alapoktól az extrémig

A zselés továbbképzéseinken 3 szinten keresztül segítünk eljutni oda, hogy akár „behunyt szemmel” is képes legyél a szalon kockától az orosz mandula formáig bármilyen zselés műkörmöt elkészíteni.

Alap szint (I. szint)

Francia kocka köröm - Zselés Alap Szint
Francia kocka köröm - Zselés Alap Szint - Vizsgázóknak, kezdőknek, újrakezdőknek. StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó - Horváth Csaba

A zselés műkörömépítés ITT kezdődik. Teljesen az alapoktól kezdjük, így egyaránt ajánljuk olyanoknak, akik számonkérés előtt állnak és alapszintű tanulmányaikat folytatják, valamint olyanoknak, akik már elvégezték az iskolát, de régóta nem nyúltak reszelő után és szeretnék felfrissíteni a tanultakat.

Miről fogunk tanulni az alap zselés tanfolyamon?

Többek között a hibátlan sablonfelhelyezésről, a forma kialakításáról, a megfelelő reszelés technikáról és arról, hogyan kell elkészíteni egy tökéletes francia körmöt, legyen az épített vagy festett.

Tovább a Zselés Alapképzés oldalára

Haladó szint (II. szint)

Csiszológép használat - Zselés Haladó Szint
Csiszológép használat - Zselés Haladó Szint - Azoknak a magabiztos körmösöknek, akik gyorsítanának a munkájukon. StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó - Horváth Csaba

Itt egy teljesen más szemszögből fogjuk megközelíteni a zselés műkörömépítést. Azoknak ajánljuk, akik már túl vannak az alapokon, magabiztosan bánnak a zselével és szeretnének még tovább fejlődni és gyorsítani munkájukon.

Miről fogunk tanulni a haladó zselés tanfolyamon?

A csiszológépedre is szükséged lesz, megtanítunk arra, hogyan gyorsítsd fel a munkát a segítségével, illetve hogyan tudsz tökéletes mosolyvonalat kialakítani reszeléses technikával. Körömágyat magasítunk, körmöt hajlítunk és megismerjük a Balance pontos építést.

Tovább a Zselés Haladó Továbbképzés oldalára

Profi szint (III. szint)

Stiletto köröm - Profi Szint
Stiletto köröm - Zselés Profi Szint - Azoknak, akik a szakma csúcsára törnek. StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó - Horváth Csaba

A zselés műkörömépítés új dimenziója! Azoknak ajánljuk, akik már magabiztosak és szeretnének eljutni a szakma csúcsára. Gyere, lépj be a profik világába!

Miről fogunk tanulni a profi haladó zselés tanfolyamon?

Itt a felületet már géppel is reszeljük, ezért szükséged lesz a csiszológépedre. Megtanítunk tökéletes Orosz mandulát, Stilettot és Marilynt építeni. A hibátlan sablonfelhelyezéstől kezdve a helyes anyagfelhordásig mindent megmutatunk Neked.

Tovább a Zselés Profi Továbbképzés oldalára