Az Én Karácsonyom - KEZDŐ - 2020

StudioFlash Téli Plakátfotó Bajnokság 2020

A verseny szervezője: StudioFlash Beauty Kft.

A verseny ideje: 2020. november 30 – december 15.

A bajnokság szabályzata:

A megrendezésre kerülő plakátfotó bajnokság a StudioFlash Beauty Kft. szakemberei által megfogalmazott szabályok és előírások alapján zajlik.

A verseny pontozóbizottsága kivétel nélkül magas szakmai és versenyzői múlttal rendelkező szakemberekből áll.

Az adott versenyszám lebonyolítása nem a helyszínen történik, a versenyzők munkáikat korábban készítik el, nem a verseny helyszínén, a versenyző személyes jelenléte nem kötelező.

A munkáikat a résztvevők a szervezőnek e-mailen küldik el az info@studioflash.hu e-mail címre a megadott határidőig. A tárgyban „Az én karácsonyom” szerepeljen.

A versenymunkák beérkezési határideje 2020. december 15. 18.00 óra.

Csak olyan munka nevezése kerül elfogadásra, amely még nem lett korábban sehol prezentálva (még változtatásokkal sem). Tilos minden vallási, politikai és bárminemű márkára utaló megjelenítés, a készítő személyére utaló jelölés, logózás.

A jelentkezés nincs regisztrációhoz kötve, a részvétel ingyenes. Az egy résztvevő által benevezett munkák mennyisége legfeljebb kettő.

Versenykiírás:

A verseny témája: Az én karácsonyom

A verseny típusa: Plakátfotó bajnokság

Verseny kategóriák:

  • kezdő (tanulói jogviszony, vagy 2 évnél nem régebbi szakmai végzettség.)
  • profi (2 évnél régebbi szakmai végzettség)

A versenymunka:

A versenymunka minimum 5 körömre készül. Az elkészített körmök formája, mérete, anyaga nincs meghatározva. Technikai és anyag felhasználási megkötés nincs, de természetesen kizárólag műkörmös anyagok használhatók és a választott körömforma legyen precízen felépített, jól felismerhető. Több díszítési technika (pl. különböző festési technikák, 3D-s technikák) és anyagtípus (pl. zselé, akril, akvarell, porcelán, géllakk) alkalmazása az értékelésnél magasabb pontszámot eredményez. 3D-s elem készíthető, aminek magassága nem haladhatja meg az 1cm-t. Kész elemek használata tilos (matrica, nyomda, toll, csipke és egyéb beépíthető kereskedelmi forgalomba kapható kész díszítő elemek), kivéve kövek strasszok, melyek a köröm maximum 20%-án használhatók.

A fotó:

A fotó legyen profi minőségű, amely címlap vagy plakát készítésre is megfelelő, a háttér igényesen megkomponált (törülköző, porelszívó stb. kizárást jelenthet). A képen élességet és fehéregyensúlyt lehet állítani, viszont bármilyen egyéb változtatás tilos és szintén a versenyből való kizárást vonja maga után. A kompozíción belül a köröm legyen hangsúlyos, fókuszban elhelyezkedőm éles.

Értékelési szempontok: A köröm formai tökéletessége, téma megfelelés, ötlet, összhatás, kompozíció, alkalmazott technikák, tisztaság, összetettség, színhasználat, nehézségi fok. Amennyiben az elkészített munka nem felel meg a versenykiírásnak, a témának, illetve a fenti szabályoknak, úgy az értékelő zsűri közös döntés alapján kizárhatja a versenyből, vagy enyhébb esetben büntető pontokat adhat. (Max. -10 pont)

Zsűrizés: a versenymunkákat a zsűri kinagyítva online formában és kinyomtatva papíralapú formátumban is ellenőrzi, értékeli. Lehetőleg 300 dpi felbontású képeket várunk, amennyiben az eszközöd nem alkalmas rá, úgy a lehető legnagyobb felbontásban készítsd el a képet. Amennyiben a kép mérete nem felel meg nyomdai feldolgozásra, úgy nem tud részt venni a versenyben .

A fotó beküldésével a versenyző a verseny szabályait elfogadja, nyilatkozik, hogy a fotó minden felhasználási joga az ő tulajdonában van, és ezeket a jogokat önként és ellenszolgáltatás nélkül megosztja a StudioFlash Beauty Kft.-vel. Hozzájárul, hogy a fotót a StudioFlash Beauty Kft. korlátlan ideig bármilyen (online, vagy nyomtatott) formában felhasználhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja. Amennyiben a modell arca beazonosíthatóan látszik a fotón, a fotó beküldésével egyidőben eljuttatja a modell hozzájárulását az arckép előbbiek szerinti felhasználására.

Eredményhirdetés, díjak:

Eredményhirdetés, díjak: A zsűri két kategóriában 3-3 helyezettet hirdet ki, emellett 1-1 fő közönségdíjas is jutalmazásra kerül, valamint lesz egy sorsolás az összes résztvevő között. A sorsolásban azok vesznek részt, akik sem a zsűri, sem a közönség által választva nem kaptak helyezést. A közönségszavazás a SudioFlashFacebook oldalon történik 2020. 11. 30-ai kezdettel, és december 17-én zárul.

Kategóriánként 5 főnél kevesebb induló esetén a kategóriák összevonhatók.

Minden résztvevő oklevelet, a díjazottak nagy értékű ajándékcsomagot kapnak.

Az eredményhirdetésre december 18-án egy Facebook videó keretén belül kerül sor.

A verseny már lezárult.
A helyezetteknek gratulálunk és mindenkinek köszönjük a részvételt! :)
Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő bajnokságokról és időben értesülj
újdonságainkról és kedvezményes ajánlatainkról.


Feliratkozás hírlevélre
Görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az eredményre és az elfogadott versenymunkákra.