Rólunk

"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni."
Walt Disney

Koszta Dóra StudioFlash

Kedves Tanulónk és Vásárlónk!

Dóri vagyok, a StudioFlash mozgatórugója.
Neked álmodtam meg ezt a sulit, és a weboldalt!

Mert van egy küldetésem, egy olyan iskola,
ahol egy közösség része vagy,
ahol játszva tanulod meg a szakmát,
ahol bármikor bármit kérdezhetsz,
ahol több év elteltével is emlékszünk Rád,
ahol nem vagy kevesebb, mint a többiek.

Az én ügyem, hogy figyeljünk Rád!


Az Oktatási Központunk fejlődése 2009 óta töretlen és erősödik. Azokban az időkben még csak egy kis szépségszalon állt rendelkezésünkre a tanfolyamok megtartására, ám ma már büszkén állhatunk egy 150 m2-es nagy oktatóközponttal, amely több oktatóteremmel várja a lelkes tanulókat. Az elmúlt években mindent megtettünk annak érdekében, hogy folyamatosan bővítsük és fejlesszük az Oktatási Központunkat, hogy meg tudjuk felelni a folyamatosan növekvő igényeknek.

Oktatási Központunkat a szívünkben hordjuk, amely a festői Mechwart liget mellett található Buda szívében. A Mammut bevásárlóközponttól egy megállóra vagyunk, így könnyen megközelíthető helyen várunk mindenkit, aki szeretne tanulni. Mindegyik teremünk felszerelt LCD kivetítőkkel, valamint minden olyan anyaggal és eszközzel, amelyre a tanfolyamok során szükséged lehet.

Emellett pedig, hogy a tanulás valóban élmény legyen, kínálunk Neked frissen őrölt kávét is, hogy feltöltődhess a nap folyamán. A babavíz tisztaságú ballonos gépünk pedig mindig készen áll, hogy oltsa a szomjadat, így csak arra kell koncentrálnod, ami valóban fontos: a jövőd építésére. Ha pedig éhes leszel, ne aggódj, ételmelegítőnkkel minden szükséges feltétel adott ahhoz, hogy kellemesen és zavartalanul töltsd el az időt nálunk.

Egy átlagos nap az oktatási központunkban

Szeretnénk, ha tudnád, hogy minden oktatómunkánkat szakértelem és szívvel-lélekkel végezzük. Az oktatócsapatunkban csupa olyan mesterleveles vagy diplomás szakember dolgozik, akik már több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Csapatunk tagjait bátran ajánljuk, mert minden kérdésre választ tudnak adni, és szívesen segítenek a tanfolyamok elvégzése után is.

Az elégedett tanulóink ajánlásának köszönhetően a szakmai hírnevünk továbbra is erősödik és mindannyian hálásak vagyunk azért, hogy olyan sokan visszatérnek hozzánk újabb és újabb képzésekre, valamint ajánlanak minket másoknak is. Azon dolgozunk, hogy még jobbak legyünk, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni a tanulóink igényeit.

2016-ban indult OKJ tanfolyamaink, majd később Manikűrös és KörömDizájner tanfolyamaink lehetőséget adnak mindenki számára, hogy szakmai tudásukat bővítsék, és vállalkozóként tudjanak működni egy igazi csillámporos szakmával a kezükben :) Óráink rugalmasan alakíthatóak, így könnyen megtalálhatod a neked megfelelő tanfolyamot, akár hétköznapokon, akár hétvégén. Minden olyan lehetőséget biztosítunk, amelynek segítségével a diákjaink a lehető legtöbbet hozhatják ki magukból, és ezzel a legmagasabb szinten tudják gyakorolni a szakmájukat. Az elégedett és sikeres diákjaink mindig nagy büszkeséggel töltik el szívünket, és a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél több embernek tudjunk segíteni a szakmai fejlődésében.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk a műkörmösök világában, és örömmel láttuk, hogy munkánk és odaadásunk egyre nagyobb elismerést vívott ki. Ezért döntöttünk úgy, hogy 2019-ben elindítjuk sajátmárkás terméksorozatunkat, melyet a szakma iránti szeretetünk és elkötelezettségünk ihletett. Büszkén állíthatjuk, hogy gél lakkjaink, Poly géljeink, Műkörmös zseléink, Fém eszközeink és más kiegészítőink már sokak szívébe lopták be magukat, és hálásak vagyunk a visszajelzésekért és a folyamatos támogatásért. Azon dolgozunk, hogy termékeink minőségét és választékát továbbra is fejlesszük, hogy minden műkörmös számára a legjobbat nyújthassuk. Saját tapasztalatainkat is beépítjük termékeinkbe, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek megkönnyítik a műkörmösök mindennapi munkáját és biztosítják a kifogástalan eredményt.

Légy tagja közösségünknek, ahol elhivatott oktatóink naprakész szakmai információkkal látják el folyamatosan tanulóinkat! Ez a sok ezer ember nem tévedhet :) StudioFlash Közösség

Tarts Velünk, válts életstílust, tanuld magad sikeresre!

Megtalálsz minket:
Facebook: Friss képek és hírek Facebook oldalunkon
Youtube: Iratkozz fel Youtube csatornánkra!
Instagram: Kövess minket az Instagramon is!

Oktatási központunk

Műkörmös szaküzletünk

2016-ban megnyitottuk műkörmös szaküzletünket is a Margit Krt. 46 szám alatt közvetlenül az oktatóközpontunk alatt. Itt minden alapanyagot megtalálsz, ami a műkörmözéshez szükséged lesz várunk szeretettel :-)StudioFlash Műkörmös Szaküzlet utcafront
StudioFlash Műkörmös Szaküzlet utcafront Fotó - Horváth Csaba
A StudioFlash műkörmös szaküzlet beltér Fotó - Horváth Csaba

A StudioFlash csapata

Kocsis Zsuzsanna

Kocsis Zsuzsanna

Ügyfélszolgálat - Shop asszisztens

""Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!" - Coco Chanel"

Tovább olvasom

Kiss Tünde

Kiss Tünde

Ügyfélszolgálat - Shop asszisztens

""

Tovább olvasom

Csordás Edina

Csordás Edina

Mesterleveles Műkörmös Szakoktató

""

Tovább olvasom

Czintos Katalin

Czintos Katalin

Mesterleveles Műkörmös Szakoktató

""

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Mesterleveles Műkörmös Szakoktató

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Pantoleon Aliki (Alice)

Pantoleon Aliki (Alice)

Műkörmös szakoktató

""

Tovább olvasom

Török Éva

Török Éva

Mesterleveles Műkörmös Szakoktató

"Az oktatóközpontban csordultig telik a szívem, mert tudom, hogy jó helyen vagyok, jó emberekkel."

Tovább olvasom

Romsics Lilla

Romsics Lilla

Műkörmös Szakoktató

""

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Műköröm és Pedikűr Szakoktató

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Szempilla Oktató | Mester Sminkes - Szépségtanácsadó

"Tanácsom: Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! És nagyon sok gyakorlás és kitartás!"

Tovább olvasom

Deliné Truppel Tamara

Deliné Truppel Tamara

Szempilla Oktató

""

Tovább olvasom

Takács Bernadett

Takács Bernadett

Irodavezető

""

Tovább olvasom

Tóth Hajnal

Tóth Hajnal

Grafikus

""A kitartás olyan, mint a szivárvány,amelynek végén a siker vár.""

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design | CEO

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező | CEO

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Kocsis Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: