Elvarázsolt Ősz - SZALON - 2021

StudioFlash Őszi Plakátfotó Bajnokság

  • A verseny szervezője: StudioFlash Beauty Kft.
  • A verseny ideje: 2021. szeptember 20.- november 3.
  • A verseny lebonyolítása: Online

A bajnokság szabályzata: A megrendezésre kerülő plakátfotó bajnokság a StudioFlash Beauty Kft. szakemberei által megfogalmazott szabályok és előírások alapján zajlik. A verseny pontozóbizottsága kivétel nélkül magas szakmai és versenyzői múlttal rendelkező szakemberekből áll. A versenyszámok lebonyolítása online történik, a versenyzők munkáikat elkészítik, a munkáikat a résztvevők a szervezőnek e-mailen küldik el az info@studioflash.hu e-mail címre a megadott határidőig. A tárgyban "Versenymunka" szerepeljen.

Csak olyan munka nevezése kerül elfogadásra, amely még nem lett korábban sehol prezentálva (még változtatásokkal sem). Tilos minden vallási, politikai és bárminemű, egyéb márkára utaló megjelenítés, a készítő személyére utaló jelölés, logózás.

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az egy résztvevő által benevezett munkák mennyisége legfeljebb kettő.

Regisztrálni itt lehet:
https://www.studioflash.hu/plakatfoto-bajnoksag/

Regisztráció: 2021. szeptember 27. - október 17. vasárnap éjfél
A versenymunkák beküldése: 2021. október 4. - október 17. vasárnap éjfél

Versenykiírás:

  • A verseny témája: Elvarázsolt ősz
  • A verseny típusa: Plakátfotó bajnokság

Verseny kategóriák:

  • Szalon (A megépített köröm teljes hossza max. a körömágy duplája lehet)
  • Extrém (A megépített köröm teljes hossza min. a körömágy háromszorosa)

A versenymunka minimum 5 körömre készül. Az elkészített körmök formája, anyaga nincs meghatározva. Technikai felhasználási megkötés nincs, de természetesen kizárólag műkörmös anyagok használhatók és a választott körömforma legyen precízen felépített, jól felismerhető. A versenymunkához legalább 1, tetszőlegesen választható StudioFlash termék (Géllakk, Polygél, Flash Top, Mega Top, Mega Base, Elastic Hardener, bőr-, vagy körömvágó olló, reszelő, buffer) használata kötelező. Több díszítési technika (pl. különböző festési technikák, 3D-s technikák) és anyagtípus (pl. zselé, akril, akvarell, porcelán, géllakk) alkalmazása az értékelésnél magasabb pontszámot eredményez. 3D-s elem készíthető, aminek magassága nem haladhatja meg az 1 cm-t. Kész elemek használata tilos (matrica, nyomda, toll, csipke és egyéb beépíthető, kereskedelmi forgalomban kapható kész díszítő elemek), kivéve kövek és strasszok, melyek a köröm maximum 20%-án használhatók.

A fotó:

A fotó legyen profi minőségű, amely címlap vagy plakát készítésre is megfelelő, a háttér igényesen megkomponált (törülköző, porelszívó stb. kizárást jelenthet). A képen élességet és fehéregyensúlyt lehet állítani, viszont bármilyen egyéb változtatás tilos és szintén a versenyből való kizárást vonja maga után. A kompozíción belül a köröm legyen hangsúlyos, fókuszban elhelyezkedő, éles. A fotón szerepeljen az elkészítéshez használt StudioFlash termék.

Értékelés:

Értékelési szempontok: A köröm formai tökéletessége, téma megfelelés, ötlet, összhatás, kompozíció, alkalmazott technikák, tisztaság, összetettség, színhasználat, nehézségi fok. Amennyiben az elkészített munka nem felel meg a versenykiírásnak, a témának, illetve a fenti szabályoknak, úgy az értékelő zsűri közös döntés alapján kizárhatja a versenyből, vagy enyhébb esetben büntető pontokat adhat. (Max. -10 pont)

Zsűrizés: A versenymunkákat a zsűri kinagyítva online formában és kinyomtatva papíralapú formátumban is ellenőrzi, értékeli. Lehetőleg 300dpi felbontású képeket várunk, amennyiben az eszközöd nem alkalmas rá, úgy a lehető legnagyobb felbontásban készítsd el a képet. Amennyiben a kép mérete nem felel meg nyomdai feldolgozásra, úgy nem tud részt venni a versenyben.

A regisztrációval és a fotó beküldésével a versenyző a verseny szabályait elfogadja, nyilatkozik, hogy a fotó minden felhasználási joga az ő tulajdonában van, és ezeket a jogokat önként és ellenszolgáltatás nélkül megosztja a StudioFlash Beauty Kft.-vel. Hozzájárul, hogy a fotót a StudioFlash Beauty Kft. korlátlan ideig bármilyen (online, vagy nyomtatott) formában felhasználhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja. Amennyiben a modell arca beazonosíthatóan látszik a fotón, a fotó beküldésével egyidőben eljuttatja a modell hozzájárulását az arckép előbbiek szerinti felhasználására.

Eredményhirdetés, díjak:

Eredményhirdetés, díjak: A zsűri két kategóriában 3-3 helyezettet hirdet ki, illetve 1 fő közönségdíjas is jutalmazásra kerül. Kategóriánként 5 főnél kevesebb induló esetén a kategóriák összevonhatók. Minden díjazott kupát, oklevelet és nagy értékű ajándékcsomagot kap, illetve minden díjazott megkapja kinyomtatva, miniplakát formájában a saját versenymunkáját.

A közönségszavazás a StudioFlash Nails Facebook oldalon történik 2021. okt. 11-ei kezdettel, és október 31-én zárul.

Az eredményhirdetésre 2021. november 3-án délután a StudioFlash Nails Facebook oldalon élő bejelentkezésben kerül sor, melynek pontos időpontjáról előzetesen tájékoztatást adunk. A díjak átvételét a díjazottakkal külön egyeztetjük.

A verseny már lezárult.
A helyezetteknek gratulálunk és mindenkinek köszönjük a részvételt! :)
Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő bajnokságokról és időben értesülj
újdonságainkról és kedvezményes ajánlatainkról.


Feliratkozás hírlevélre
Görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az eredményre és az elfogadott versenymunkákra.