Hableányok Tündérkertje - SZALON 2024

StudioFlash Téli Plakátfotó Verseny 2024

A verseny témája: Hableányok Tündérkertje

A verseny típusa: Műkörmös plakátfotó verseny

A verseny leírása: Merülj el a Hableányok tündérkertjének varázslatos világában, és mutasd meg műkörmeid kreativitását plakátversenyünkön! Képzeld el a hableányok csillogó birodalmát, ahol minden köröm egy-egy művészi alkotás. Varázsolj tengeri csillagokat, korallokat és hableányokat a körmeidre, hogy mindenki elámuljon a tehetségeden. Versenyünk nemcsak a kreativitásról szól, hanem a mesék és álmok életre keltéséről is. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy megmutasd, milyen mesés műkörmöket tudsz készíteni! Minden egyes műköröm egy apró mestermű, amely elbűvöli majd a zsűrit és a közönséget egyaránt. Tündérkertünk téged vár, hogy megmutasd, milyen varázslatos körömdíszítésekkel tudsz lenyűgözni mindenkit!

 • A verseny szervezője: StudioFlash Beauty Kft.
 • A verseny teljes ideje: 2024. június 12. - július 29.
 • Pályamunkák beküldési határideje: 2024. július 19.
 • Közönségszavazás lezárása: 2024. július 26.
 • Tervezett eredményhirdetés: 2024. július 29.
 • A verseny lebonyolítása: Online
 • A szervező fenntartja a jogot a fenti dátumok módosítására.

A verseny szabályzata: A megrendezésre kerülő plakátfotó verseny a StudioFlash Beauty Kft. szakemberei által megfogalmazott szabályok és előírások alapján zajlik. A verseny pontozóbizottsága kivétel nélkül magas szakmai és versenyzői múlttal rendelkező szakemberekből áll.

A versenyszámok lebonyolítása online történik, a versenyzők jelentkeznek, majd munkáikat elkészítik és munkáikat a résztvevők a szervezőnek e-mailen küldik el az info@studioflash.hu e-mail címre a megadott határidőig. A tárgyban „Versenymunka” szerepeljen. A versenymunkának címet kell adni, valamint meg kell adni a készítés körülményeit is néhány szóban (milyen technikákkal készült - márkaneveket nem kérünk).

Csak olyan munka nevezése kerül elfogadásra, amely még nem lett korábban sehol prezentálva (még változtatásokkal sem). Tilos minden vallási, politikai és bárminemű, egyéb márkára utaló megjelenítés, a készítő személyére utaló jelölés, logózás.

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az egy résztvevő által benevezett munkák mennyisége legfeljebb kettő (kategóriánként 1 db).

Verseny kategóriák:

 • Szalon (A megépített köröm teljes hossza max. a körömágy duplája lehet)
 • Extrém (A megépített köröm teljes hossza min. a körömágy háromszorosa)

Versenymunka:

A versenymunka minimum 5 körömre készül. Az elkészített körmök formája, anyaga nincs meghatározva. Technikai felhasználási megkötés nincs, de természetesen kizárólag műkörmös anyagok használhatók és a választott körömforma legyen precízen felépített, jól felismerhető. A versenymunkához legalább 1, tetszőlegesen választható StudioFlash termék (Géllakk, Polygél, Flash Top, Mega Top, Mega Base, Elastic Hardener, bőr-, vagy körömvágó olló, reszelő, buffer) használata kötelező. Több díszítési technika (pl. különböző festési technikák, 3D-s technikák) és többféle anyagtípus (pl. zselé, akril, akvarell, porcelán, géllakk) alkalmazása az értékelésnél magasabb pontszámot eredményez. 3D-s elem készíthető, aminek magassága nem haladhatja meg az 1 cm-t. Az alábbi kész elemek használata lehetséges: matrica, toll, csipke és egyéb beépíthető kész díszítő elemek, illetve kövek és strasszok, melyek a köröm maximum 20%-án használhatók.

A fotó:

A fotó legyen profi minőségű, amely címlap vagy plakát készítésre is megfelelő, a háttér igényesen megkomponált (törülköző, porelszívó stb. kizárást jelenthet). A képen élességet és fehéregyensúlyt lehet állítani, viszont bármilyen egyéb változtatás tilos és szintén a versenyből való kizárást vonja maga után. A kompozíción belül a köröm legyen hangsúlyos, fókuszban elhelyezkedő, éles. A fotón szerepeljen az elkészítéshez használt StudioFlash termék.

A videó:

Ettől az évtől kezdve szívesen fogadunk maximum 10 másodperces álló videót, mely alkalmas reels-vidós megjelenítésre. A videókat összekép alapján 1-től 5-ig fogja a zsűri pontozni, mellyel plusz pontokat lehet szerezni. Holtverseny esetén ez sokat jelenthet a versenyzőnek.

Értékelés:

Értékelési szempontok:

 • Köröm pontos formai kidolgozottsága - max. 10 pont
 • Körömforma nehézségi foka - max. 10 pont
 • Köröm precíz díszítése - max. 10 pont
 • Köröm díszítés nehézségi foka - max. 10 pont
 • Ötlet, kreatívitás a körömben - max. 10 pont
 • Ötlet, kreatívitás a kompozícióban - max. 10 pont
 • Köröm fókuszban - max. 10 pont
 • Összkép, színhasználat, harmónia a kompozícióban - max. 10 pont
 • Plakát funkció elérése (figyelemfelkeltés) - max. 10 pont
 • Téma megfelelés - max. 10 pont
 • Büntető pont - max. -10 pont

Amennyiben az elkészített munka nem felel meg a versenykiírásnak, a témának, illetve a fenti szabályoknak, úgy az értékelő zsűri közös döntés alapján kizárhatja a versenyből, vagy enyhébb esetben büntető pontokat adhat. (Max. -10 pont)

Zsűrizés: A versenymunkákat a zsűri kinagyítva online formában és kinyomtatva papíralapú formátumban is ellenőrzi, értékeli. Lehetőleg 300dpi felbontású képeket várunk, amennyiben az eszközöd nem alkalmas rá, úgy a lehető legnagyobb felbontásban készítsd el a képet. Amennyiben a kép mérete nem felel meg nyomdai feldolgozásra, úgy nem tud részt venni a versenyben.

A regisztrációval és a fotó beküldésével a versenyző a verseny szabályait elfogadja, nyilatkozik, hogy a fotó minden felhasználási joga az ő tulajdonában van, és ezeket a jogokat önként és ellenszolgáltatás nélkül megosztja a StudioFlash Beauty Kft.-vel. Hozzájárul, hogy a fotót a StudioFlash Beauty Kft. korlátlan ideig bármilyen (online, vagy nyomtatott) formában felhasználhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja. Amennyiben a modell arca beazonosíthatóan látszik a fotón, a fotó beküldésével egyidőben eljuttatja a modell hozzájárulását az arckép előbbiek szerinti felhasználására.

Eredményhirdetés, díjak:

Eredményhirdetés, díjak: A zsűri két kategóriában hirdet 3-3 helyezettet, valamint 1 fő közönségdíjas is jutalmazásra kerül. Kategóriánként 5 főnél kevesebb induló esetén a kategóriák összevonhatók. Minden díjazott érmet, oklevelet és webshopunkban levásárolható kupont kap.

A közönségszavazás a StudioFlash Nails Facebook oldalon történik. Annak érdekében, hogy a közönségszavazás tisztességes és igazságos legyen, fontos betartani a következő szabályokat: A versenymunkákat meg lehet osztani más Facebook csoportokban, például körmös csoportokban is, és lehet lájkokat kérni, de tilos külföldi csoportokban, vagy olyanokban, ahol direkt lájkcsere vagy lájkgyűjtés folyik. Ez azt jelenti, hogy nem szabad olyan oldalakat vagy fórumokat használni, ahol sok lájkot gyűjtenek csak azért, hogy nyerjenek, mert ez nem lenne igazságos. A tisztességes verseny érdekében minden résztvevőnek ugyanannyi esélyt kell adni, és el kell kerülni a csalást. Ezért a versenymunkákat csak olyan csoportokban és helyeken szabad megosztani, ahol a lájkok természetesen gyűlnek össze, és a szavazás valóban a közönség véleményét tükrözi. Ha a szervezőség ilyenről értesül, az a versenyző azonnali kizárását jelenti a versenyből.

Az eredményhirdetésre várhatóan a beküldési határidő utáni héten, a StudioFlash Nails Facebook oldalon élő bejelentkezésben kerül sor, melynek pontos időpontjáról előzetesen tájékoztatást adunk. A díjak átvételét az eredményhirdetést követően a díjazottakkal külön egyeztetjük.

Jelentkezés a versenyre

Hableányok Tündérkertje - SZALON 2024
A versenyre való jelentkezéshez előbb lépj be a StudioFlash fiókodba!
Ha még nincs fiókod, pillanatok alatt regisztrálhatsz egyet Google beléptetéssel, vagy e-mail címmel.