Pingvin kalandok a jeges birodalomban - EXTRÉM 2024

StudioFlash Téli Plakátfotó Verseny 2024

A verseny témája: Pingvin kalandok a jeges birodalomban

A verseny típusa: Plakátfotó verseny

A verseny leírása: Közeledik a pingvinek nemzetközi világnapja. A havas téli tájak és partvidékek egyik legaranyosabb állata a pingvin, totyogó járásukkal, bandákba verődve egész nap jönnek-mennek, teszik a dolgukat. Könnyen az emberek szívébe lopják magukat. Mindenféle van belőlük, kicsik, nagyok, vékonyak, kövérek, totyogósak, táncolók, öltönyösek, vidámak, szomorúak, lánypingvinek, fiúpingvinek.
Te láttál már közelről pingvint? Vagy el tudnád képzelni hogy néznek ki? Mutasd meg nekünk, hogy Neked mit jelentenek ezek az cuki állatok :)

  • A verseny szervezője: StudioFlash Beauty Kft.
  • A verseny teljes ideje: 2024. január 15. - február 28.
  • Pályamunkák beküldési határideje: 2024. február 19.
  • Közönségszavazás lezárása: 2024. február 23.
  • Tervezett eredményhirdetés: 2024. február 28.
  • A verseny lebonyolítása: Online
  • A szervező fenntartja a jogot a fenti dátumok módosítására.

A verseny szabályzata: A megrendezésre kerülő plakátfotó verseny a StudioFlash Beauty Kft. szakemberei által megfogalmazott szabályok és előírások alapján zajlik. A verseny pontozóbizottsága kivétel nélkül magas szakmai és versenyzői múlttal rendelkező szakemberekből áll.

A versenyszámok lebonyolítása online történik, a versenyzők jelentkeznek, majd munkáikat elkészítik és munkáikat a résztvevők a szervezőnek e-mailen küldik el az info@studioflash.hu e-mail címre a megadott határidőig. A tárgyban „Versenymunka” szerepeljen. A versenymunkának címet kell adni, valamint meg kell adni a készítés körülményeit is néhány szóban (milyen technikákkal készült - márkaneveket nem kérünk).

Csak olyan munka nevezése kerül elfogadásra, amely még nem lett korábban sehol prezentálva (még változtatásokkal sem). Tilos minden vallási, politikai és bárminemű, egyéb márkára utaló megjelenítés, a készítő személyére utaló jelölés, logózás.

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az egy résztvevő által benevezett munkák mennyisége legfeljebb kettő (kategóriánként 1 db).

Verseny kategóriák:

  • Szalon (A megépített köröm teljes hossza max. a körömágy duplája lehet)
  • Extrém (A megépített köröm teljes hossza min. a körömágy háromszorosa)

A versenymunka:

A versenymunka minimum 5 körömre készül. Az elkészített körmök formája, anyaga nincs meghatározva. Technikai felhasználási megkötés nincs, de természetesen kizárólag műkörmös anyagok használhatók és a választott körömforma legyen precízen felépített, jól felismerhető. A versenymunkához legalább 1, tetszőlegesen választható StudioFlash termék (Géllakk, Polygél, Flash Top, Mega Top, Mega Base, Elastic Hardener, bőr-, vagy körömvágó olló, reszelő, buffer) használata kötelező. Több díszítési technika (pl. különböző festési technikák, 3D-s technikák) és többféle anyagtípus (pl. zselé, akril, akvarell, porcelán, géllakk) alkalmazása az értékelésnél magasabb pontszámot eredményez. 3D-s elem készíthető, aminek magassága nem haladhatja meg az 1 cm-t. Az alábbi kész elemek használata lehetséges: matrica, toll, csipke és egyéb beépíthető kész díszítő elemek, illetve kövek és strasszok, melyek a köröm maximum 20%-án használhatók.

A fotó:

A fotó legyen profi minőségű, amely címlap vagy plakát készítésre is megfelelő, a háttér igényesen megkomponált (törülköző, porelszívó stb. kizárást jelenthet). A képen élességet és fehéregyensúlyt lehet állítani, viszont bármilyen egyéb változtatás tilos és szintén a versenyből való kizárást vonja maga után. A kompozíción belül a köröm legyen hangsúlyos, fókuszban elhelyezkedő, éles. A fotón szerepeljen az elkészítéshez használt StudioFlash termék.

Értékelés:

Értékelési szempontok: A köröm formai tökéletessége, téma megfelelés, ötlet, összhatás, kompozíció, alkalmazott technikák, tisztaság, összetettség, színhasználat, nehézségi fok. Amennyiben az elkészített munka nem felel meg a versenykiírásnak, a témának, illetve a fenti szabályoknak, úgy az értékelő zsűri közös döntés alapján kizárhatja a versenyből, vagy enyhébb esetben büntető pontokat adhat. (Max. -10 pont)

Zsűrizés: A versenymunkákat a zsűri kinagyítva online formában és kinyomtatva papíralapú formátumban is ellenőrzi, értékeli. Lehetőleg 300dpi felbontású képeket várunk, amennyiben az eszközöd nem alkalmas rá, úgy a lehető legnagyobb felbontásban készítsd el a képet. Amennyiben a kép mérete nem felel meg nyomdai feldolgozásra, úgy nem tud részt venni a versenyben.

A regisztrációval és a fotó beküldésével a versenyző a verseny szabályait elfogadja, nyilatkozik, hogy a fotó minden felhasználási joga az ő tulajdonában van, és ezeket a jogokat önként és ellenszolgáltatás nélkül megosztja a StudioFlash Beauty Kft.-vel. Hozzájárul, hogy a fotót a StudioFlash Beauty Kft. korlátlan ideig bármilyen (online, vagy nyomtatott) formában felhasználhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja. Amennyiben a modell arca beazonosíthatóan látszik a fotón, a fotó beküldésével egyidőben eljuttatja a modell hozzájárulását az arckép előbbiek szerinti felhasználására.

Eredményhirdetés, díjak:

Eredményhirdetés, díjak: A zsűri két kategóriában hirdet 3-3 helyezettet, valamint 1 fő közönségdíjas is jutalmazásra kerül. Kategóriánként 5 főnél kevesebb induló esetén a kategóriák összevonhatók. Minden díjazott érmet, oklevelet és webshopunkban levásárolható kupont kap.

A közönségszavazás a StudioFlash Nails Facebook oldalon történik. A közönségszavazás tisztességességes lebonyolításának érdekében a versenymunkákat tilos megosztani külföldi csoportokban, vagy bármilyen lájkgyűjtő oldalon tömeges lájkgyűjtés céljából. Ha a szervezőség ilyenről értesül, az a versenyző azonnali kizárását jelenti a versenyből.

Az eredményhirdetésre várhatóan a beküldési határidő utáni héten, a StudioFlash Nails Facebook oldalon élő bejelentkezésben kerül sor, melynek pontos időpontjáról előzetesen tájékoztatást adunk. A díjak átvételét az eredményhirdetést követően a díjazottakkal külön egyeztetjük.

A verseny már lezárult.
A helyezetteknek gratulálunk és mindenkinek köszönjük a részvételt! :)
Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő bajnokságokról és időben értesülj
újdonságainkról és kedvezményes ajánlatainkról.


Feliratkozás hírlevélre
Görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az eredményre és az elfogadott versenymunkákra.