Pool Party - EXTRÉM 2022

StudioFlash Nyári Plakátfotó Verseny 2022

A verseny szervezője: StudioFlash Beauty Kft.

A verseny ideje: 2022. július 11. - augusztus 25.

A verseny lebonyolítása: Online

A verseny szabályzata: A megrendezésre kerülő plakátfotó verseny a StudioFlash Beauty Kft. szakemberei által megfogalmazott szabályok és előírások alapján zajlik. A verseny pontozóbizottsága kivétel nélkül magas szakmai és versenyzői múlttal rendelkező szakemberekből áll.

A versenyszámok lebonyolítása online történik, a versenyzők jelentkeznek, majd munkáikat elkészítik és munkáikat a résztvevők a szervezőnek e-mailen küldik el az info@studioflash.hu e-mail címre a megadott határidőig. A tárgyban „Versenymunka” szerepeljen. A versenymunkának címet kell adni, valamint meg kell adni a készítés körülményeit is néhány szóban (milyen technikákkal készült - márkaneveket nem kérünk).

Csak olyan munka nevezése kerül elfogadásra, amely még nem lett korábban sehol prezentálva (még változtatásokkal sem). Tilos minden vallási, politikai és bárminemű, egyéb márkára utaló megjelenítés, a készítő személyére utaló jelölés, logózás.

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az egy résztvevő által benevezett munkák mennyisége legfeljebb kettő (kategóriánként 1 db).

Regisztráció és a versenymunkák beküldése: 2022. július 11.- augusztus 18.

Közönségszavazás: 2022. július 11.- augusztus 25.

A szervező fenntartja a jogot a fenti dátumok módosítására.

Versenykiírás:

A verseny témája: Pool Party

A verseny típusa: Plakátfotó verseny

Verseny kategóriák:

  • Szalon (A megépített köröm teljes hossza max. a körömágy duplája lehet)
  • Extrém (A megépített köröm teljes hossza min. a körömágy háromszorosa)

A versenymunka:

A versenymunka minimum 5 körömre készül. Az elkészített körmök formája, anyaga nincs meghatározva. Technikai felhasználási megkötés nincs, de természetesen kizárólag műkörmös anyagok használhatók és a választott körömforma legyen precízen felépített, jól felismerhető. A versenymunkához legalább 1, tetszőlegesen választható StudioFlash termék (Géllakk, Polygél, Flash Top, Mega Top, Mega Base, Elastic Hardener, bőr-, vagy körömvágó olló, reszelő, buffer) használata kötelező. Több díszítési technika (pl. különböző festési technikák, 3D-s technikák) és többféle anyagtípus (pl. zselé, akril, akvarell, porcelán, géllakk) alkalmazása az értékelésnél magasabb pontszámot eredményez. 3D-s elem készíthető, aminek magassága nem haladhatja meg az 1 cm-t. Az alábbi kész elemek használata lehetséges: matrica, toll, csipke és egyéb beépíthető kész díszítő elemek, illetve kövek és strasszok, melyek a köröm maximum 20%-án használhatók.

A fotó:

A fotó legyen profi minőségű, amely címlap vagy plakát készítésre is megfelelő, a háttér igényesen megkomponált (törülköző, porelszívó stb. kizárást jelenthet). A képen élességet és fehéregyensúlyt lehet állítani, viszont bármilyen egyéb változtatás tilos és szintén a versenyből való kizárást vonja maga után. A kompozíción belül a köröm legyen hangsúlyos, fókuszban elhelyezkedő, éles. A fotón szerepeljen az elkészítéshez használt StudioFlash termék.

Értékelés:

Értékelési szempontok: A köröm formai tökéletessége, téma megfelelés, ötlet, összhatás, kompozíció, alkalmazott technikák, tisztaság, összetettség, színhasználat, nehézségi fok. Amennyiben az elkészített munka nem felel meg a versenykiírásnak, a témának, illetve a fenti szabályoknak, úgy az értékelő zsűri közös döntés alapján kizárhatja a versenyből, vagy enyhébb esetben büntető pontokat adhat. (Max. -10 pont)

Zsűrizés: A versenymunkákat a zsűri kinagyítva online formában és kinyomtatva papíralapú formátumban is ellenőrzi, értékeli. Lehetőleg 300dpi felbontású képeket várunk, amennyiben az eszközöd nem alkalmas rá, úgy a lehető legnagyobb felbontásban készítsd el a képet. Amennyiben a kép mérete nem felel meg nyomdai feldolgozásra, úgy nem tud részt venni a versenyben.

A regisztrációval és a fotó beküldésével a versenyző a verseny szabályait elfogadja, nyilatkozik, hogy a fotó minden felhasználási joga az ő tulajdonában van, és ezeket a jogokat önként és ellenszolgáltatás nélkül megosztja a StudioFlash Beauty Kft.-vel. Hozzájárul, hogy a fotót a StudioFlash Beauty Kft. korlátlan ideig bármilyen (online, vagy nyomtatott) formában felhasználhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja. Amennyiben a modell arca beazonosíthatóan látszik a fotón, a fotó beküldésével egyidőben eljuttatja a modell hozzájárulását az arckép előbbiek szerinti felhasználására.

Eredményhirdetés, díjak:

Eredményhirdetés, díjak: A zsűri két kategóriában hirdet 3-3 helyezettet, valamint 1 fő közönségdíjas is jutalmazásra kerül. Kategóriánként 5 főnél kevesebb induló esetén a kategóriák összevonhatók. Minden díjazott kupát, oklevelet és nagy értékű ajándékcsomagot kap.

A közönségszavazás a StudioFlash Nails Facebook oldalon történik. A közönségszavazás tisztességességes lebonyolításának érdekében a versenymunkákat tilos megosztani külföldi csoportokban, vagy bármilyen lájkgyűjtő oldalon tömeges lájkgyűjtés céljából. Ha a szervezőség ilyenről értesül, az a versenyző azonnali kizárását jelenti a versenyből.

Az eredményhirdetésre várhatóan a beküldési határidő utáni héten, a StudioFlash Nails Facebook oldalon élő bejelentkezésben kerül sor, melynek pontos időpontjáról előzetesen tájékoztatást adunk. A díjak átvételét az eredményhirdetést követően a díjazottakkal külön egyeztetjük.

A verseny már lezárult.
A helyezetteknek gratulálunk és mindenkinek köszönjük a részvételt! :)
Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő bajnokságokról és időben értesülj
újdonságainkról és kedvezményes ajánlatainkról.


Feliratkozás hírlevélre
Görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az eredményre és az elfogadott versenymunkákra.