Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

Tavaszi gél lakk

Tavaszi gél lakk
Tavaszi gél lakk
Tavaszi gél lakk

Üdvözölet a tavaszi gél lakk színek varázslatos világában! ☀️🌷 Ebben a kategóriában olyan gyönyörű színek találhatók, amelyek az idei tavasz legújabb trendjeit tükrözik. Reméljük segíthetünk Neked abban, hogy lenyűgöző körmöket hozhass létre ezzel a kiváló minőségű gél lakk kollekcióval!

Itt találsz majd elegáns árnyalatokat, a romantikus színeket, a frissítő árnyalatokat, a természetes színeket. Ezek az árnyalatok olyan élettel töltik meg a körmöket, amelyek tökéletesen kiegészítik a tavaszi hangulatot. Hozd ki a legszebbet a körmökben ezzel a varázslatos palettával.

A StudioFlash műkörmös webáruházban kizárólag minőségi és tartós gél lakkokat találsz. A tavaszi kollekciónk különleges összetételű, ami lehetővé teszi a könnyű felvitelt és hosszan tartó, csillogó eredményt.

Találd meg a saját stílusodhoz leginkább illő tavaszi gél lakk színt, és hozd létre a körmökben a frissességet, vidámságot és ragyogást! Kombináld a különböző árnyalatokat, készíts mintákat vagy egyszerűen élvezd a gyönyörű egyszínű körmöket. A lehetőségek végtelenek, csak a képzeleted szab határt!

Szakértői csapatunk készen áll, hogy segítsen kiválasztani a tökéletes tavaszi gél lakkot. Fedezd fel a StudioFlash műkörmös webáruház kínálatát, és hozd ki a legtöbbet a körmös kreativitásodból ezzel a gyönyörű tavaszi kollekcióval!

Találatok szűrése

Jellemzők

Készletinfó

Teljes lista
Szűrés
Szűrés beállítása
alapértelmezett sorrend

Itt választhatsz színárnyalatot:

A tavasz a megújulás, az új kezdetek és a természet ébredése ideje, amely jelentős hatással van a divatra és a szépségápolásra. A hosszú, sötét téli hónapok után a tavasz friss energiát hoz az életünkbe, és ez a változás tökéletes alkalom arra, hogy kísérletezzünk új színekkel, stílusokkal és trendekkel.

A divat és szépségápolás terén a tavasz szimbolizálja a könnyed, vidám és ragyogó megjelenést, amelyhez a friss és élénk színpaletták használata járul hozzá. A tavaszi trendek gyakran magukba foglalják a természetből merített árnyalatokat, mint például a rózsaszín, a levendula, a sárga és a zöld, amelyek közvetítik a virágzás, a növekedés és a fény örömét.

A következőkben néhány szempontot emelünk ki, amelyek miatt fontos, hogy tavasszal is kövessük a színek változását:

Hangulatjavító hatás

A vidám és élénk színek hozzájárulnak a jó közérzet kialakulásához, és segítenek felvidítani a hangulatot. A tavaszi gél lakk színek alkalmazása tehát tökéletes módja annak, hogy tükrözzük a természetben végbemenő változásokat, és magunkon is érezzük a tavasz energiáját.

Divat

A divatipar is alkalmazkodik a szezonális színváltozásokhoz, így a tavaszi gél lakk színek használata hozzájárul ahhoz, hogy összhangban legyünk a legújabb trendekkel. A szezonális színpaletták követése lehetővé teszi, hogy a divatra érzékeny személyek naprakészek maradjanak és kifejezzék kreativitásukat.

Megújulás és frissesség

A tél után sokan vágyunk valamilyen megújulásra és frissességre. A tavaszi gél lakk színekkel újra felfedezhetjük önmagunkat, és egy új, friss megjelenést alakíthatunk ki, ami pozitív hatással van az önbizalomra és a közérzetre.

A körömápolásban a tavaszi gél lakk színek különösen fontos szerepet játszanak. A friss, élénk és pasztellszínű árnyalatok a tavasz hangulatát tükrözik, és lehetővé teszik, hogy a körmeink is tükrözzék a megújulást és a vidámságot, amit a tavasz hoz. A köröm trendek gyakran összhangban vannak a divattal és a sminkkel, így a körömápolás is hozzájárul a harmonikus és stílusos megjelenéshez.

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program

Adatvédelmi beállítások