Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

UV/LED GÉLLAKK COLOR 132 - ARANYLÓ EZÜSTFÉNY - 12 ML - STUDIOFLASH

Még senki nem értékelte, legyél te az első! :-)

2 890 Ft

€7.36

árfolyam: €1 = 392,92 Ft

Külföldről vásárolsz?

Kifutott termék

Termék jellemzők

- hagyományos, 3 lépéses (3step) oldható géllakk
- fixálós felület (wipe)
- közepes sűrűség
- kiváló fedés, akár 1 rétegben is
- kevesebb, mint 10 perc alatt eltávolítható
- oldószermentes (kevésbé allergizáló, környezetbarát)
- 12 ml
- Glitteres, Csillámos

A színről

Ez a kis arany árnyalatú ezüstös glitteres szín egy igazán különleges és varázslatos árnyalat, amely számos módon leírható. Ez a szín egy egyszerre elegáns és izgalmas árnyalat, amelyet a fényjáték és a csillogás jellemzi.

Az ezüstös alap szín a szikrázó fényeket és a modern minimalista megjelenést testesíti meg, amely időtálló és elegáns megjelenést ad. Az aranyárnyalatok hozzáadása ezzel szemben egy varázslatos, romantikus és meleg színt ad, ami remekül illeszkedik a nőies megjelenéshez.

A szín hatása meglehetősen lenyűgöző, mivel a fényjáték és a csillogás megragadja a tekintetet, így a szín különösen vonzó és figyelemfelkeltő.

Tökéletes választás lehet azok számára, akik a modern megjelenést és az eleganciát szeretnék ötvözni egy kis romantikával és varázslattal. Egy ilyen szín minden bizonnyal elvarázsolja az emberek tekintetét, így egyedülálló megjelenést biztosít.

A divatban

Az SF132 gél lakk szín remekül passzol olyan ruhadarabokkal, amelyek a hasonló színeket és textúrákat kedvelik. Az árnyalat szikrázó, csillogó jellege különösen jól működik, ha a ruhában is jelen van a hasonló anyag vagy dekoráció.

Egy divatos outfit lehet egy egyszerű, letisztult fekete ruha, amelyre egy csillogó ezüstözöld kabátot viselünk. A kis arany árnyalatú ezüstös glitteres gél lakk szín nagyszerűen passzol ehhez az outfithez, hiszen a kabát anyaga hasonlóan csillogó és a kiegészítők is az ezüst tónusait hozzák ki. Az arany tónusok pedig tovább növelik az összhatást.

Másik ötlet egy romantikus megjelenéshez egy tüllszoknyás outfit, amelyhez egy fehér vagy halvány rózsaszín blúzt viselünk, amelyen arany csipkeminták díszítik a gallérját. Az outfithez arany színű kiegészítőket és ékszereket választunk, amelyek harmonizálnak az ezüstös glitteres gél lakk színnel. Ezzel a megjelenéssel garantáltan elvarázsoljuk a körülöttünk lévőket.

Kombináld más gél lakk színekkel

A szín remekül illik más hasonló árnyalatú gél lakkokkal, például arany és ezüst színekkel, de kombinálható más színekkel is, attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni.

Ha egy elegáns, klasszikus megjelenést szeretnénk elérni, akkor érdemes hasonló színekkel párosítani, például fekete, fehér, halvány rózsaszín vagy világoskék színekkel. Ezek a színek segítenek kiemelni az arany és ezüst tónusokat, valamint harmonikus összhatást hoznak létre.

Ha azonban egy merész és kreatív megjelenést szeretnénk elérni, akkor az erőteljesebb színek is jól működnek a kis arany árnyalatú ezüstös glitteres gél lakk színnel. Például a piros, a lila vagy a sötétkék színek izgalmas kontrasztot teremtenek a szikrázó ezüst és arany tónusokkal.

Használati tippek

Az Új Generációs StudioFlash professzionális géllakkok különleges színekkel gazdagítják a szalonok kínálatát! Az egyedülállóan tartós és krémes állaguk, valamint a lapított ecsettel történő felvitelük miatt rendkívül egyszerű velük dolgozni. Alkalmazhatók zselés, porcelán vagy poly-acryl műkörömre is, így kielégítik minden igényt. Az átfogó színválasztékból kedvenc színeidet válogathatod össze, és az évszakok változásához igazodva kombinálhatod azokat. A számozott színkód matricák lehetővé teszik, hogy könnyen megtaláld a kívánt színt, így minden szalonban szükségtelen a sokat keresgélés.

Így használd

A szép és tartós gél lakk titka a megfelelő előkészítés (és persze a jó alapanyag). Ha helyesen van elkészítve hetekig gyönyörködhetsz új körmeidben.

1. Fertőtlenítés
Alapos kézmosás után fújd be a kezedet bőrfertőtlenítővel és az eszközeidet eszközfertőtlenítővel. Erre akkor is szükség van, ha csak magadnak készíted a körmeid, hiszen a kórokozók nem ismernek határokat.

2. Előkészítés
Óvatosan told fel a letapadt bőrt egy bőrfeltolóval, majd a kaparó oldalával gyengéd mozdulatokkal távolítsd el az elhalt bőrt a körmödről. Egy bufferrel vagy 180-as reszelővel mattítsd a körmöd. Fontos, hogy ne nyomd rá a reszelőt, csak simítsd a körmöd felszínét, különben elvékonyíthatod a körmöd. Portalanítás után vidd fel az első előkészítő folyadékot (nail prep) és várd meg míg teljesen elpárolog. Ha újra kifehéredett a köröm mehet rá a savmentes primer (3-as jelölésű folyadék). Figyelj, hogy csak a körömre tedd és ne folyjon ki a bőrre!

3. Alapréteg
Vigyél fel egy vékony réteget a Mega Base-ből majd köttesd 30 másodpercig LED vagy UV/LED lámpában. Ha hagyományos UV lámpád van, akkor a kötési idő hosszabb. Ha szeretnéd megerősíteni a körmeidet, használd az Elastic Base-t és kicsit több anyagot rakjál fel. Ezután fordítsd meg a kezed, hogy a gravitáció kiegyenlítse a felszínt és mehet a lámpába 60 másodpercre. A plusz anyagnak köszönhetően egy enyhe ív keletkezik a körmödön, ami extra tartást biztosít.

4. Gél lakk szín felvitele
Vidd fel a kiválasztott színt a körmödre, ügyelve az egyenletes fedésre. Érdemes laposan tartani az ecsetet, hogy ne maradjanak a színben ecsetnyomok. Egy vékony ecsettel igazíthatsz a bőr mentén, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Mint minden rétegnél, ennél is kiemelten fontos, hogy ne érj a bőrhöz, mert az felváláshoz vezet. Ha szépen eligazítottad mindenhova a színt, tedd be a lámpába 60 másodpercre, majd ugyanezekre ügyelve, felviheted a második réteget. Ezt is 60 másodpercig lámpázd. Kötés után egy enyhe ragacsos réteg lesz a körmödön. Ne aggódj, ez teljesen természetes, nem azt jelenti, hogy nem kötött meg.

5. Gél lakk fedőréteg
Az utolsó lépés a fényzselé. Kend fel egyenletesen a Flash Top-ot, a börhöz nem érve, majd fordítsd meg, hogy egyenletes legyen a felületed. Ezután mehet be a lámpába 90 másodpercre. Ha ez lejárt, várj egy kicsit, míg "kihűl" és kend be a bőröd bőrápoló olajjal. Ügyelj arra, hogy ez ne érjen a körmödhöz, mert bemattíthatja. Ha matt körmöket szeretnél, akkor használd a Matte Top-ot ugyanezeket a lépéseket követve!

Tippek trükkök

- A megfelelő pigmenteloszláshoz ne nyomd az ecsetet a körömre, finoman terelgesd a lakkot, így biztosan nem lesz csíkos, foltos.
- Az első réteggel fedd be a körmöt, jelöld ki a határokat. A másodikkal add meg a szín mélységét és a teljes fedést.
- A sáncoknál használj 0-ás díszítő ecsetet, hogy szépen be tudd igazítani az anyagot.
- Fényzselé előtt ragacsos felületbe dörzsölhetsz díszítő pelyhet, sellőport, így pillanatok alatt díszítheted a körmöket.

Értékelések

Még senki sem értékelte ezt a terméket, legyél te az első!

Nem találtad meg, amit kerestél?
Hívj fel minket közvetlenül, vagy küldj üzenetet!

Szaküzlet nyitvatartás
Hétfő: 09:00-18:00
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program

Adatvédelmi beállítások