Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

UV/LED GÉLLAKK COLOR 44 - CSILLOGÓ MÉLYLILA - 12 ML - STUDIOFLASH

(5.0)
1 értékelés
Én is értékelem a terméket!

2 590 Ft

€6.71

árfolyam: €1 = 386,15 Ft

Külföldről vásárolsz?

Kifutott termék

Termék jellemzők

- hagyományos, 3 lépéses (3step) oldható géllakk
- fixálós felület (wipe)
- közepes sűrűség
- kiváló fedés, akár 1 rétegben is
- kevesebb, mint 10 perc alatt eltávolítható
- oldószermentes (kevésbé allergizáló, környezetbarát)
- 12 ml
- Csillámos lila
- Még több csillogás: 15, 16, 27

A színről

A Csillámos Mélylila szín egy gazdag, mély, sötétlila árnyalat, amelynek különlegességét az apró, csillogó csillámok adják. A szín egyedülálló és egyedi, mert bár a lila általában nyugodt és romantikus hangulatot kelt, a csillámok hozzájárulnak az éjszakai égbolt vibráló, tündöklő hatásához. Ez a szín kifejező, érzéki és vonzó, és a szerelmet, a romantikát és az eleganciát szimbolizálja.

A színnek számos aspektusa van, amelyek külön-külön is érdemesek a figyelemre. A lila szín pszichológiailag a spiritualitást, a fantáziát, a méltóságot és a gazdagságot jelenti. A csillámok hozzáadják a ragyogást, az energiát és az élénkséget, amelyek tovább növelik a szín érzelmi hatását.

A szín sokféle környezetben jól mutat. Alkalmas luxus termékek és szolgáltatások megjelenítésére, mert az elegancia és a stílus ikonikus szimbólumát testesíti meg. A sötét és titokzatos megjelenése miatt a szín különösen alkalmas éjszakai események, például partyk vagy bálok dekorálására. Az érzéki, romantikus hangulata miatt a Csillámos Mélylila szín kiváló választás lehet esküvők vagy más szerelmeseknek szánt események díszítéséhez.

A divatban

A gél lakk színe egy nagyon elegáns és kifinomult árnyalat, amely sokféle stílusú ruhával tökéletesen passzol. A színek világában a lila általában egy olyan szín, amely a magabiztosságot, a hatalmat és a spiritualitást jelképezi. A csillámok hozzáadása pedig egy csillogó és vibráló hatást kölcsönöz a színnek. Ezért könnyen kombinálható más sötét színekkel, mint például a fekete, a tengerészkék vagy a szürke, amelyek tovább erősítik az elegáns megjelenést.

Különösen jól mutat estélyi ruhákkal, amelyek kifinomult és elegáns megjelenést kívánnak. Az árnyalat nagyszerű választás lehet például egy estélyi ruha díszítéséhez, vagy egy egyszerű, de elegáns kis fekete ruha kiegészítőjeként. A csillámos hatás miatt a szín kiválóan alkalmas bármilyen elegáns és színpompás eseményhez, mint például egy díszes bál, vagy egy esti vacsora.

Ha trendi outfiteket szeretnénk összeállítani a Csillogó Mélylila gél lakk színnel, akkor érdemes kombinálni más divatos színekkel, mint például a mentazöld, a krémfehér, vagy a halványrózsaszín. Egy lila színű szoknya vagy nadrág szuperül passzol egy krémfehér, laza felsővel, ami egy könnyed, de elegáns összeállítást eredményez. Egy sötétlila csillámos pulóver pedig jól mutat egy mentazöld midi szoknyával kombinálva. Az összhatás modern és stílusos.

Kombináld más gél lakk színekkel

A csillámos mélylila gél lakk színe remekül illik más lila árnyalatokhoz, például a világoslila, a bordó vagy a mélylila árnyalataihoz. Ezek az árnyalatok hasonló tónusúak és kiegészítik egymást, így harmonikus összhatást érhetünk el velük. A csillámos hatás miatt a gél lakk színéhez jól passzolnak az ezüst, arany vagy más metálszínű gél lakkok is.

Ha szeretnénk feldobni a gél lakk színét, akkor kombinálhatjuk azzal az élénk és élénk színekkel, mint például a sárga, a pink vagy a zöld. Ezek a színek kontrasztban állnak a sötétlila csillámos színnel, és egyedi és figyelemfelkeltő összhatást eredményeznek.

Ha inkább visszafogottabb összeállítást szeretnénk, akkor a fekete, a fehér vagy a szürke gél lakk színekkel kombinálhatjuk a gél lakk színt. Ezek a színek alapvetően passzolnak bármelyik színnel, és a csillámos lila árnyalata csak fokozza az összhatást.

Használati tippek

Az Új Generációs professzionális géllakkok a StudioFlash által kifejlesztett termékek, amelyek egyedülálló színpalettájukkal új dimenziót visznek a szalonmunkákba. Az állaguk kiváló minőségű, így a lapított ecsettel könnyedén lehet velük dolgozni, bármilyen műköröm típust - zselést, porcelánosat vagy poly-acryl-t - is használunk. A rengeteg színválaszték lehetővé teszi, hogy az évszakoknak megfelelően párosítsuk kedvenc színeinket, és az egyedi színkódoknak köszönhetően könnyen megtalálhatjuk őket a fiókban.

Így használd

A szép és tartós gél lakk titka a megfelelő előkészítés (és persze a jó alapanyag). Ha helyesen van elkészítve hetekig gyönyörködhetsz új körmeidben.

1. Fertőtlenítés
Alapos kézmosás után fújd be a kezedet bőrfertőtlenítővel és az eszközeidet eszközfertőtlenítővel. Erre akkor is szükség van, ha csak magadnak készíted a körmeid, hiszen a kórokozók nem ismernek határokat.

2. Előkészítés
Óvatosan told fel a letapadt bőrt egy bőrfeltolóval, majd a kaparó oldalával gyengéd mozdulatokkal távolítsd el az elhalt bőrt a körmödről. Egy bufferrel vagy 180-as reszelővel mattítsd a körmöd. Fontos, hogy ne nyomd rá a reszelőt, csak simítsd a körmöd felszínét, különben elvékonyíthatod a körmöd. Portalanítás után vidd fel az első előkészítő folyadékot (nail prep) és várd meg míg teljesen elpárolog. Ha újra kifehéredett a köröm mehet rá a savmentes primer (3-as jelölésű folyadék). Figyelj, hogy csak a körömre tedd és ne folyjon ki a bőrre!

3. Alapréteg
Vigyél fel egy vékony réteget a Mega Base-ből majd köttesd 30 másodpercig LED vagy UV/LED lámpában. Ha hagyományos UV lámpád van, akkor a kötési idő hosszabb. Ha szeretnéd megerősíteni a körmeidet, használd az Elastic Base-t és kicsit több anyagot rakjál fel. Ezután fordítsd meg a kezed, hogy a gravitáció kiegyenlítse a felszínt és mehet a lámpába 60 másodpercre. A plusz anyagnak köszönhetően egy enyhe ív keletkezik a körmödön, ami extra tartást biztosít.

4. Gél lakk szín felvitele
Vidd fel a kiválasztott színt a körmödre, ügyelve az egyenletes fedésre. Érdemes laposan tartani az ecsetet, hogy ne maradjanak a színben ecsetnyomok. Egy vékony ecsettel igazíthatsz a bőr mentén, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Mint minden rétegnél, ennél is kiemelten fontos, hogy ne érj a bőrhöz, mert az felváláshoz vezet. Ha szépen eligazítottad mindenhova a színt, tedd be a lámpába 60 másodpercre, majd ugyanezekre ügyelve, felviheted a második réteget. Ezt is 60 másodpercig lámpázd. Kötés után egy enyhe ragacsos réteg lesz a körmödön. Ne aggódj, ez teljesen természetes, nem azt jelenti, hogy nem kötött meg.

5. Gél lakk fedőréteg
Az utolsó lépés a fényzselé. Kend fel egyenletesen a Flash Top-ot, a börhöz nem érve, majd fordítsd meg, hogy egyenletes legyen a felületed. Ezután mehet be a lámpába 90 másodpercre. Ha ez lejárt, várj egy kicsit, míg "kihűl" és kend be a bőröd bőrápoló olajjal. Ügyelj arra, hogy ez ne érjen a körmödhöz, mert bemattíthatja. Ha matt körmöket szeretnél, akkor használd a Matte Top-ot ugyanezeket a lépéseket követve!

Tippek trükkök

- A megfelelő pigmenteloszláshoz ne nyomd az ecsetet a körömre, finoman terelgesd a lakkot, így biztosan nem lesz csíkos, foltos.
- Az első réteggel fedd be a körmöt, jelöld ki a határokat. A másodikkal add meg a szín mélységét és a teljes fedést.
- A sáncoknál használj 0-ás díszítő ecsetet, hogy szépen be tudd igazítani az anyagot.
- Fényzselé előtt ragacsos felületbe dörzsölhetsz díszítő pelyhet, sellőport, így pillanatok alatt díszítheted a körmöket.

Értékelések


KA

Kovács Alexandra

vásárló

2021.12.01 03:52

Nincs szöveges vélemény.

Nem találtad meg, amit kerestél?
Hívj fel minket közvetlenül, vagy küldj üzenetet!

Szaküzlet nyitvatartás
Hétfő: 09:00-18:00
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program

Adatvédelmi beállítások