Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

UV/LED GÉLLAKK COLOR 74 - ÉJFÉLI JÉGZÖLD - 5 ML - STUDIOFLASH

(5.0)
1 értékelés
Én is értékelem a terméket!

1 390 Ft

€3.65

árfolyam: €1 = 380,6 Ft

Külföldről vásárolsz?

5 ml
Szaküzlet: raktáron van (

információ

)
Webáruház: raktáron van
1 db

Termék jellemzők

- hagyományos, 3 lépéses (3step) oldható géllakk
- fixálós felület (wipe)
- közepes sűrűség
- kiváló fedés, akár 1 rétegben is
- kevesebb, mint 10 perc alatt eltávolítható
- oldószermentes (kevésbé allergizáló, környezetbarát)
- 5 ml

A színről

Az SF74 "Éjféli Jégzöld" szín egy sötét zöld árnyalat, amelynek hangsúlyos tónusa a kék árnyalatokkal egyesülve misztikus és titokzatos hangulatot sugároz. Ez a szín a természetben is megtalálható, például az éjszakai tavakban, a mély erdőkben és az óceánok mélyén. Olyan intenzív szín, amely érzelmeket ébreszt a szívedben, az elmédbe pedig misztikus képeket fest.

Sötét zöld árnyalata a szín pszichológiájában a stabilitás, nyugalom és biztonság érzetét hordozza magában. Ugyanakkor azonban a sötétség és a titokzatosság is jelen van ebben az árnyalatban, amely az éjszakai égbolt színvilágára emlékeztet. Az ilyen sötét és mély zöld árnyalatokkal általában az összetett, bonyolult érzések és gondolatok társítanak, amelyeket nehéz kifejezni vagy megérteni. Ezért használata ideális lehet a sötét romantikus oldalunk kifejezésére.

Az ilyen árnyalatokat gyakran a luxus és az elegancia érzésével társítják, ezért az ilyen színű köröm sokak számára lehet csábító és stílusos választás. Ezenkívül a sötétzöld árnyalatok általában az ősz és a tél évszakaira emlékeztetnek, így tökéletes választás lehet az őszi és téli szezonra is.

A divatban

Az SF74 gél lakk zöldje egy gyönyörű sötét zöld árnyalat, amely sokféle ruhadarabbal kombinálható. Azt javasljuk, hogy az alábbi színekkel párosítsd: fehér, bézs, barna, szürke, arany és ezüst. Ezek a színek csodás kontrasztot alkotnak a sötétzölddel, így létrehozva egy elegáns, stílusos összhatást.

Egy kiválóan illő outfit például egy sötétzöld gél lakkal festett körömhöz egy fehér blúz és egy bézs színű nadrág lehet. Ezt a megjelenést arany vagy ezüst ékszerekkel lehet feldobni. Egy másik trendi outfit lehet egy sötétzöld felsővel vagy blézerrel, amelyet szürke farmerrel és arany ékszerekkel kombinálsz. Ez az outfit egyszerre modern és elegáns hatást kelt.

Ha egy kicsit merészebb megjelenést szeretnél, akkor válassz egy sötétzöld midi ruhát és párosítsd szintén arany vagy ezüst ékszerekkel. Ez az outfit alkalmas lehet esküvőkre vagy más elegáns alkalmakra.

Végül, ha az ősz vagy a tél szezonjában keresel egy kényelmes, mégis trendi outfitet, válassz egy sötétzöld pulóvert vagy kardigánt, amelyet szürke vagy fekete farmerrel kombinálsz. Ezt az outfitet egy pár fekete csizmával és egy stílusos sálal egészítsd ki, és készen állsz az időjárás kihívásaira.

Kombináld más gél lakk színekkel

Az SF74 gél lakk színe egy gyönyörű sötétzöld árnyalat, amely számos más gél lakk színnel jól párosítható. Az egyik lehetőség az, hogy használd egymás mellett más sötét árnyalatokkal, mint például a sötétbarna vagy a szürke gél lakk, hogy egy árnyalt, mély szettet hozz létre.

Ha azonban a kontrasztot szereted, akkor érdemes lehet kipróbálni ezt a gél lakkot világosabb színekkel, mint a fehér, bézs vagy krém gél lakk. Ez a kombináció egy nagyon elegáns és stílusos hatást kelt.

Egy másik lehetőség a tónusos árnyalatokkal való kombináció. Például lehet párosítani olyan sötétzöld árnyalatokkal, mint a sötét olíva vagy a sötét tengerzöld gél lakk, hogy egy hasonló színvilágú szettet hozzunk létre.

Ha szereted a merész és élénk színeket, akkor érdemes lehet kipróbálni a piros, sárga vagy narancs árnyalatú gél lakkokkal. Ez egy nagyon merész kombináció, amely színpompás és feltűnő szettet hozhat létre.

Használati tippek

Az Új Generációs professzionális géllakkok a StudioFlash-től friss színvilágot hoznak a szalonokba. Az egyedülálló állaguk és kitűnő fedésük miatt használata könnyű és hatékony, különösen a lapított ecsettel párosítva. Alkalmazhatók zselés, porcelán vagy poly-acryl műkörmökre is, így széles körű felhasználást biztosítanak. A választékban megtalálható számos szín, melyekkel variálhatsz kedvedre és a divatáramlatokhoz is igazodhatsz. A színek matricákkal vannak ellátva, így gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a szükséges árnyalatot a fiókodan.

Így használd

Annak érdekében, hogy a géllakk színe tartósan megmaradjon, javasoljuk a két rétegben történő felvitelt, még akkor is, ha a szín jól pigmentált. A StudioFlash Mega Base Rubber a megfelelő alap a géllakkhoz, míg az erősített géllakknak a StudioFlash Elastic Hardener színezett változatai teszik még szebbé a színt. A munkád tartósságát hetekig megőrizheted a Mega Top vagy Flash Top fedőzselék használatával, melyek csodás, hosszan tartó fényt biztosítanak.

Tippek trükkök

- A megfelelő pigmenteloszláshoz ne nyomd az ecsetet a körömre, finoman terelgesd a lakkot, így biztosan nem lesz csíkos, foltos.
- Az első réteggel fedd be a körmöt, jelöld ki a határokat. A másodikkal add meg a szín mélységét és a teljes fedést.
- A sáncoknál használj 0-ás díszítő ecsetet, hogy szépen be tudd igazítani az anyagot.
- Fényzselé előtt ragacsos felületbe dörzsölhetsz díszítő pelyhet, sellőport, így pillanatok alatt díszítheted a körmöket.

Videós tippek

Értékelések


SN

Schallingné Nagy Kitti

vásárló

2022.10.29 07:45

Nincs szöveges vélemény.

Nem találtad meg, amit kerestél?
Hívj fel minket közvetlenül, vagy küldj üzenetet!

Szaküzlet nyitvatartás
Hétfő: 09:00-18:00
Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 08:30-13:30

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 08:30-13:30
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 08:30-13:30
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program