Műszempilla Tanfolyam - 1D Classic Style | 29.900 Ft

Hozzászólások: 15

Tanfolyam információk

Ez az 1D műszempilla tanfolyam (korábbi 3D) egy gyakorlatorientált képzés, ami azt jelenti, hogy egy rövid (kb. 1 órás) elméletet leszámítva végig a szempilla építést gyakoroljuk. Nem használunk babafejeket, mert sok éves oktatói tapasztalatunk szerint nem hatékony. E helyett a tanulók 2 turnusban egymásnak applikálnak műszempillát vagy modellen gyakorolnak. Attól függően, hogy melyik típusú képzést választotta. Ez azért hatékony, mert vendégként és szempillásként is átélik a munkafolyamatokat, emiatt sokkal jobban rögzülnek az egyes lépések.

A tanfolyam megkezdéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges, a nulláról kezdjük a szakmát.

A szempilla tanfolyamról címszavakban

 • Profi nagyítós lámpákkal felszerelt tanterem - Mivel nagyon kicsi a munkafelület, ezért fontos a láthatóság és a tiszta fehér fényű megvilágítás
 • Kis csoportos a szempilla tanfolyam - Az egész napos tanfolyam esetében a tanulók párban dolgoznak, ezért mindig csak az egyik turnusra kell figyelnie az oktatónak, a fél napos képzésen pedig kisebb létszámú a csoport. Ez a megoldás nagyon közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé
 • Az oktatásra ne érkezz műszempillával és kontaktlencsével - Ha az egész napos képzést választod, ahova nem kell modellt hozni - Egymáson fogtok gyakorolni, ezért a társad nem tud neked építeni, ha neked már van szempillád. A kontaktlencse pedig irritatív lehet az építés során, csukva lesz a szemed ezért nem tudsz majd pislogni. Amennyiben nem szeretnél megválni a saját műszempilládtól, úgy azt a típusú tanfolyamot válaszd az időpontoknál, ahova modellt kell hozni, akin gyakorolsz!
 • Elméleti és gyakorlati képzés - Egy rövid 1-1.5 órás elméleti bevezető után, ami azért fontos, mert itt tanulod meg a munkamenetet, amit a gyakorlati részben megvalósítasz
 • A modell natúr pillákkal, egy órával a tanfolyam kezdete után érkezzen! - Ha azt a típusú tanfolyamot választod, ahova modellt kell hoznod, akkor neki elegendő az elméleti rész után érkezni. Fontos, hogy natúr pillákkal jöjjön, hogy tudj rajta gyakorolni.
 • Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk - A műszempilla tanfolyamra nem kell hoznod semmit! Minden a képzés során használt anyagot és eszközt mi biztosítunk.
 • Kezdőcsomag - Nálunk semmi nem kötelező, így a kezdőcsomag megvásárlása sem. Bár az Oktatóközpontunkon belül van egy kompletten felszerelt szaküzletünk, ahol mindent meg tudsz vásárolni, ami az induláshoz és a további munkádhoz is szükséges. A tanfolyamon megvásárolható kezdőcsomag: 1D Lashes alap kezdőcsomag (részletekért kattints ide)
 • A tanfolyam után - Senkinek nem engedjük el a kezét! Több fórumon is tartjuk a kapcsolatot a volt tanulóinkkal, közvetlenül oktatóink is, de van egy direkt erre kitalált Facebook csoportunk is.
 • Exkluzív igazolás - A tanfolyam sikeres végeztével mindenkinek kiállítunk egy névre szóló, hologramos matricával ellátott exkluzív igazolást. Idegen nyelven is igényelhető ötezer forint ellenében.

Képek a szempilla tanfolyamról

Meg mered mérni a tudásod a témában?
A kvíz témája: Műszempilla építő kvíz
Lássuk a medvét! :)

Kvíz indítása

Induló tanfolyamok

1D Classic - hagyományos 3D műszempilla tanfolyam

Július 15.
(hétfő)

 • Hétköznapi
 • Kezdés: 10:00
 • Modellt nem kell hozni.

Fennmaradó helyek: 5 fő

1D Classic - hagyományos 3D műszempilla tanfolyam

Július 29.
(hétfő)

 • Hétköznapi
 • Kezdés: 10:00
 • Modellt kell hozni!

Fennmaradó helyek: 6 fő

1D Classic - hagyományos 3D műszempilla tanfolyam

Augusztus 22.
(csütörtök)

 • Hétköznapi
 • Kezdés: 10:00
 • Modellt kell hozni!

Fennmaradó helyek: 6 fő

Minden tanfolyam esetében van egy maximum létszám, ezért a helyek NEM a jelentkezési sorrend alapján válnak véglegessé, hanem a befizetések sorrendje szerint!

FONTOS INFORMÁCIÓK

 • A tanfolyam 2 különböző beosztásban indul!
 • 10:00 - 18:00 óráig - Ebben a beosztásban a résztvevők egymáson dolgoznak, így nem kell modellt hozni.
 • 10:00-14 óráig vagy 15:00-19:00 óráig - Ebben a beosztásban a résztvevőknek kell hozniuk 1 főt (modellt) akin a gyakorlás történik. A modell a tanfolyam kezdése után 1 órával érkezzen!

Árak, beiratkozás menete

Tandíj: 29.900 Ft

 • 1. részlet: 15.000 Ft a beiratkozáskor vagy banki átutalással
 • 2. részlet: 14.900 Ft a helyszínen fizetendő

Időtartam:

 • HÉTVÉGI vagy HÉTKÖZNAPI - EGÉSZ NAP: 10:00-18:00 - Ebben az esetben NEM kell modellt hozni, mert a résztvevők egymáson gyakorolnak
 • HÉTKÖZNAP DÉLELŐTT vagy HÉTKÖZNAP DÉLUTÁN: 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00 - Ebben az esetben MODELLT kell hozni, akin gyakorolsz.

Jelentkezés alapfeltételei:

 • betöltött 16. életév
 • minimum az általános iskola 8. osztályának sikeres elvégzése
 • A tanfolyam megkezdéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges, a nulláról kezdjük a szakmát.

Beiratkozás menete

 • 1. Online jelentkezés elküldése
 • 2. Előleg fizetés: 15.000 Ft (vagy egyösszegben)
  Személyesen:
  1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő) (térkép)
  A követező időpontokban: Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
  Utalással:
  Kedvezményezett: StudioFlash Beauty Kft.
  Bank: K&H Bank Zrt.
  Bankszámlaszám: 10404072-50526567-88561006
  Ha külföldről utalsz:
  Kedvezményezett: StudioFlash Beauty Kft.
  Bank: WISE EUROPE S.A
  Bank címe: Avenue Louise 54, Room S52, Brussels 1050 Belgium
  IBAN: BE70 9673 2605 2025
  SWIFT/BIC: TRWIBEB1XXX

  Átutalásnál a közlemény rovatba csak a neved ird be!

Oktatás helyszíne:

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő) (térkép)

Erről fogsz tanulni, tematika

Kizáró tényezők

A műszempilla tanfolyam ezen részében elsősorban a szembetegségről fogunk tanulni, mely betegségek esetén tilos a szempilla építés. Ilyen lehet pl. a kötőhártya-gyulladás, de a fertőzések miatt az árpa és a szemölcsök esetén sem engedélyezett.

Amit a természetes szempilláról tudni kell

Fontos tudni a természetes szempilla tulajdonságait, pl. mennyi van belőle, milyen az élettartamuk, mik azok a bébi pillák. Azért kell tudni ezeket, mert a természetes pilla a műszempilla "hordozója".

Amit a műszempilláról tudni kell

Válaszokat kapunk az olyan kérdésekre, mint a milyen anyagból készülnek, milyen vastagságúak, milyen ívű pillák vannak (pl. természetes hatású, cica hatású).

A készlet és az anyagok bemutatása

A gyakorlati munka előtt részletesen megtanuljuk az előkészítő folyadékok, az applikátor pálca, a műszempilla ragasztó, a hajlított és egyenes csipeszek használatát, az alátétek és az oldószerek fontosságát.

A technika bemutatása, applikáció menete

Kialakítjuk a gyakorlatban is a helyes munkakörülményeket, pl. a megfelelő hőmérsékletet a ragasztó miatt és figyelünk általánosságban is a higiéniára. Folyamatosan konzultálunk a vendéggel, figyelünk a kénylemére és a szemkörnyékre. Fedjük az alsó pillákat és megfelelően alátételezünk. Ragasztót cseppentünk és beszélünk a teendőkről a nyúlós szempilla ragasztó esetében.

Szeparálás, izolálás, illesztés

Alaposan begyakoroljuk a vendég pillájának szálankénti szétválasztását egyenes csipesszel, hogy csak egy maradjon a csipesz szárai között, majd a megfelelő helyre illesztjük a műszempillát, vigyázva, hogy ne érjen bőrt vagy szemhéjat.

Szempilla styling, forma kialakítás

Minden vendég esetében személyre szabott pillasort alkotunk! Ezt a műveletet a szemforma, a pillaállomány, az életkor és bőrtípus alapján végezzük. Beszélünk a hosszítás vs. dúsításról!

Szempilla design

Belekukkantunk kicsit a kreatív részébe is :-) megnézzük a színes szempillákat. Típus alapján választhatunk a vendégnek barnát, sötétszőkét is, nem muszáj feketét. Beszélünk az évszakos és az alkalmi pillákról is. Csillámporos, kristályos, hópihés, karácsonyi, szilveszteri, illetve fesztiválos.

Mit jelent az 1D - 6D Classic style?

 • 1D Classic style = korábbi 3D műszempillának megfelelő
 • A klasszikus 3D szálankénti szempilla-hosszabbítás mára már az alap technikák közé sorolható
 • Ebben az esetben 1 szál saját szempillára 1 szál műszempilla kerül applikálásra
 • emiatt vált a sok "D"-s elnevezés után 1D Classic szempilla-hosszabbításnak
 • duplázó technika = 2D style és így tovább (6D Volume = 1 szál saját szempillára 6 szál műszempilla kerül applikálásra)

Horkai Edina tart bemutatót a tanfolyamon

Tanulói vélemények

Szimonetta Kinga Péter

A 3D műszempilla tanfolyamot is sikeresen elvègeztem :) nagyon köszönöm a StudioFlash csapatának, nagyon felkészültek ès az oktató is csillagos ötös volt :)

Szimonetta facebook oldala

StudioFlash a közösségi csatornákon

Légy tagja közösségünknek, ahol elhivatott oktatóink naprakész szakmai információkkal látják el folyamatosan tanulóinkat! STUDIOFLASH KÖZÖSSÉG FB CSOPORT

Értékeld 1-5-ig, mennyire tetszett az oldal
Eddig 36 értékelés | Átlag értékelés: 4.7

Hozzászólások

Tóth-Lovasi Krisztina
2018-11-03 00:34

Helló, múlt hónapban voltam nálatok műszempilla tanfolyamon és csak azért írok ide, ami egyébként tök jó lehetőség, hogy a tanulók is elmondhatják a véleményüket, mert fantasztikusan éreztem magam :-) Szilvi az oktatónk egy tünemény volt :-) Ami a legjobb a tulajdonsága, az a türelme. Teljesen kezdőként mentem a tanfolyamra. Igazából nagyon izgultam és sokat bénáztam, de Szilvi nagy türelemmel segített nekem végig. Ja és a társamnak is nagyon köszönöm, akivel a tanfolyam alatt egymás pilláját csináltuk, mert ő is nagyon cuki volt :-)
Az elmélet is tűrhető volt. Egy dolog zavart csak, hogy a másik teremben valami körmös plakátfotózás volt és röhigcséltek, nem volt durva és olyan másfél óráig tartott csak, de kihagytam volna :-)

Köszönöm Szilvi még egyszer, azóta néhány barátnőmnek is én csinálom a pilláját és imádják. Majd megyek 2D-re hozzád nemsokára :-)

Én csak ajánlani tudom a Studioflash műszempilla tanfolyamát :-)

Válasz erre

Janó Szilvia
2018-11-03 11:27

Szia Kriszti!
Nagyon köszönöm a véleményedet, igazán jól esik. :) A türelem ebben a szakmában nagy előny, nem csak az oktatásban, hanem a szalonmunkában is. Sok éves szempillás és oktatói múltamból megtanultam, hogy mindkettő esetében a türelem az egyik kulcsszó. Aki ilyen kis műszempillákkal dolgozik, mint mi, annak ez nem árt :) És persze a tanulók felé meg főleg, hiszen ők először fognak a kezükbe pillás csipeszt és dolgoznak műszempilla ragasztóval.

Ha gondolod, küld el a pillás szettjeidet vagy nekem, vagy a Studioflash Tanulók és Oktatók nevű Facebook csoportba és ott kiértékeljük majd :)

Szóval köszönök mindent és örülök, hogy tetszett a műszempilla tanfolyamunk és tényleg érdemes 2-3hónap gyakorlás után belevágni a 2D tanfiba :)
Puszi

Válasz erre

Sárvári Kata
2018-11-08 21:59

Nagyon jó volt ez a műszempilla tanfolyam :-) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen lesz. Azt hittem ilyen sima tipikus tanfi lesz, de Szilvi olyan plusz hangulatot adott bele, hogy mindenki feloldódott és a társammal, akivel egymás műszempilláit építettük a tanfolyamon tök jól éreztük magunkat, már azóta találkoztunk is újra és gyakoroltunk, közösen vettünk egy műszempilla kezdőcsomagot és nyomjuk.
Köszönöm nektek ezt az élményt!
üdv
Kata

Válasz erre

Litkei Alexandra
2018-12-02 16:37

sziasztok! szuper volt a szempilla tanfolyam, és tök jó hogy nem műfejen építettünk pillát! Bevallom őszinten a tanfolyam leírásában valahogy elkerülte a figyelmem, hogy egymáson fogunk gyakorolni, csak az élt bennem, hogy nem kell modell, így azt hittem műfejen fogjuk gyakorolni.
Amikor megtudtam a tanfolyamon, hogy egymáson gyakorlunk kicsit megijedtem, de nagyon kellemes meglepetés ért. Az oktatónk nagyon vigyázott ránk és semmi gond nem volt! Nagyon jó volt így!!!!!!!
Ajánlom mindenkinek a tanfolyamot! Kicsit zavaró volt mondjuk, hogy a mellettünk lévő teremben porcival dolgoztak a műkörmösök, de a többieket nem zavarta, úgyhogy ennyi, elviseltem :)

Válasz erre

Sallai Eszter
2019-01-16 12:41

Facebook oldalam

Sziasztok!

Egyik barátnőm szerette volna elvégezni a pillás tanfolyamot, de nem akart egyedül menni és azt sem tudta még, hogy hol, mivel én a 4napos műkörmös oktatás és gél lakk tanfolyam keretein belül már ismertem a sulit így felajánlottam neki, hogy végezzük el itt, egyikőnk sem bánta meg, a suli klassz, az oktató nagyon kedves, segítőkész és profi. Jobb kezekben nem is lehettünk volna, úgy indultam neki, hogy megcsinálom ezt a barátnőm miatt és kész, most pedig már tervezem gyakorlás után megcsinálni a továbbképzéseket is! Köszönjük!

Válasz erre

Frühwirth Viktória
2019-02-24 15:38

Facebook oldalam

Sziasztok! Csütörtökön voltam nálatok 1D Classic műszempilla oktatáson szuper volt a hangulat, az oktató Szilvi nagyon kedves, nagyon türelmes,laza oktató, maximàlisan meg voltam elégedve vele.
Nagyon tetszett, hogy egymáson gyakoroltunk, viccelődni is volt lehetőség(hála istennek nagyon szuper laza csapatunk volt) és így jó hangulatban telt az egész nap. Remélem hamar elérem azt a szintet, hogy mehessek a továbbképzésre

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2019-03-26 10:18

Facebook oldalam

Szuper vagy köszönjük, várunk szeretettel a duplázó képzésen :-D

Válasz erre

Dömötör juli
2020-03-08 16:13

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy pl: a 2D tanfolyamot csak az végezheti el akinek már meg van a 1D.?

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2021-02-21 18:34

Facebook oldalam

Szia!
Ajánljuk igen, bár ezt a tudást máshol is megszerezhetted már, úgyhogy ha úgy érzed teljesen biztosan kezeled az 1D szempillával kapcsolatos anyagokat és eszközöket, akkor gyere nyugodtan.

Válasz erre

Szász Gina
2021-03-12 18:01

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hétvégi tanfolyamot nem indítotok?

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2021-03-14 00:05

Facebook oldalam

Szia Gina! De indítunk minden hónapban, de most nagyon összekavarodtak az időpontok a lezárások miatt. Májusban egészen biztos, hogy fog indulni, ha feloldják a korlátozásokat!

Remélem találkozunk :)
üdv
StudioFlash

Válasz erre

Tóth Felícia
2022-04-05 10:58

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy ide jöttem műszempilla tanfolyamra :) Szilvi, aki az oktatónk volt egy tünemény :) Jól érthetően magyaráz és mindenben segített, pedig teljesen kezdő voltam.

Szóval köszi szépen ezt a napot :)

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-04-05 11:19

Facebook oldalam

Kedves Felícia!

Köszönjük szépen! Igyekszünk mindent megtenni a tanulóinkért. Szilvi külön köszöni és üzeni, hogy ne csak a műszempilla tanfolyamra gyere el, hanem a szemöldökre is, ahogy beszéltétek :) Én csak átadtam az üzit :)

Mégegyszer köszi :)

Válasz erre

Ági
2022-09-03 09:28

Sziasztok.
Én egy kicsit bonyolultabb szituban voltam( 3 hónapos gyerek evése szempontjából) de nagyon megértően álltatok a dologhoz.
Tamara az oktatónk is nagyon nagyon kedves figyelmes volt (pedig a bal kezességem miatt szempilla felhelyezésnél is akadtak nehézségek ) nagyon segítőkész volt és mindent is megoldottunk.
Nagyon örülök hogy megtaláltalak titeket és nem féltem bele vágni.

Válasz erre

Kocsis-Csató Dorina Mónika
2022-10-02 09:43

Facebook oldalam

Sziasztok! Szeptember 29-én voltam 1D műszempillaépítő tanfolyamon. Sajnos sikerült pár percet késnem az eső és a pesti forgalom miatt.. de annyira jól esett, hogy megvártak és utánna kezdődött el a tanóra, így semmiről nem maradtam le. Az oktatónk Tami nagyon kedves és közvetlen volt. Igyekezett a legjobb szakmai tudását átnyújtani mint elméletben és gyakorlatban is. Maximálisan megvoltam elégedve mindennel és örülök, hogy a Studioflash-t választottam. Remélem hamarosan tudom továbbképezni magam és nem is kérdés, hogy újra ezt az iskolát választanám. Bátran ajánlom mindenkinek.

Válasz erre

Írj egy hozzászolást *

Neved *

E-mail címed *

Neved a Facebookon

Hozzászólás beküldése

1

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Németh Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: