ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Műszempilla Tanfolyam - 1D Classic Style | 22.860 Ft

Hozzászólások: 4

Tanfolyam információk

Ez az 1D műszempilla tanfolyam (korábbi 3D) egy gyakorlatorientált képzés, ami azt jelenti, hogy délelőtt 10-től este 6-ig egy rövid kb. 1 órás elméletet leszámítva végig a szempilla építést gyakoroljuk. Nem használunk babafejeket, mert sok éves oktatói tapasztalatunk szerint nem hatékony. E helyett a tanulók 2 turnusban egymásnak applikálnak műszempillát. Ez azért hatékony, mert vendégként és szempillásként is átélik a munkafolyamatokat, emiatt sokkal jobban rögzülnek az egyes lépések.

A szempilla tanfolyamról címszavakban

 • Profi nagyítós lámpákkal felszerelt tanterem - Mivel nagyon kicsi a munkafelület, ezért fontos a láthatóság és a tiszta fehér fényű megvilágítás
 • Kis csoportos a szempilla tanfolyam - Mivel a tanulók párban dolgoznak, ezért mindig csak az egyik turnusra kell figyelnie az oktatónak, ami nagyon közvetlen kapcsolatot tesz lehetővé
 • Az oktatásra ne érkezz frissen felrakott műszempillával és kontaktlencsével - Egymáson fogtok gyakorolni, ezért a társad nem tud neked építeni, ha neked már van szempillád. A kontaktlencse pedig irritatív lehet az építés során, csukva lesz a szemed ezért nem tudsz majd pislogni.
 • Elméleti és gyakorlati képzés - Egy rövid 1-1.5 órás elméleti bevezető után, ami azért fontos, mert itt tanulod meg a munkamenetet, amit a gyakorlati részben megvalósítasz
 • Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk - A műszempilla tanfolyamra nem kell hoznod semmit! Minden a képzés során használt anyagot és eszközt mi biztosítunk.
 • Kezdőcsomag - Nálunk semmi nem kötelező, így a kezdőcsomag megvásárlása sem. Bár az Oktatóközpontunk alatt a Margit körúton van egy kompletten felszerelt szaküzletünk, ahol mindent meg tudsz vásárolni, ami az induláshoz és a további munkádhoz is szükséges.
 • A tanfolyam után - Senkinek nem engedjük el a kezét! Több fórumon is tartjuk a kapcsolatot a volt tanulóinkkal, közvetlenül oktatóink is, de van egy direkt erre kitalált Facebook csoportunk is.
 • Exkluzív igazolás - A tanfolyam sikeres végeztével mindenkinek kiállítunk egy névre szóló, hologrammos matricával ellátott exkluzív igazolást. Idegen nyelven is igényelhető ötezer forint ellenében.

Válassz dátumot és jelentkezz

1D Classic - hagyományos 3D műszempilla tanfolyam

Január 08.
Hétköznapi
Kezdés: 10:00

Beiratkozási határidő
Január 03.

Fennmaradó helyek: 1 fő

1D Classic - hagyományos 3D műszempilla tanfolyam

Január 13.
Hétvégi
Kezdés: 10:00

Beiratkozási határidő
Január 09.

Fennmaradó helyek: 2 fő

1D Classic - hagyományos 3D műszempilla tanfolyam

Január 15.
Hétköznapi
Kezdés: 10:00

Beiratkozási határidő
Január 10.

Fennmaradó helyek: 4 fő

Minden tanfolyam esetében van egy maximum létszám, ezért a helyek NEM a jelentkezési sorrend alapján válnak véglegessé, hanem a befizetések sorrendje szerint!!!

Árak, beiratkozás menete

Tandíj: 22.860 Ft

 • 1. részlet: 10.000 Forint a beiratkozáskor vagy banki átutalással
 • 2. részlet: 12.860 Forint az 1. órán

Időtartam:

HÉTVÉGI vagy HÉTKÖZNAPI: 1 oktatási nap (10.00-18.00)

Jelentkezés alapfeltételei:

 • betöltött 16. életév
 • minimum az általános iskola 8. osztályának sikeres elvégzése

Beiratkozás menete

 • 1. Online jelentkezés elküldése | ezen a linken vagy a táblázatban a jelentkezés gombokkal
 • 2. Előleg fizetés: 10.000 Ft (vagy egyösszegben)
  Ezt két féle képpen teheted meg:
 • Személyesen: 1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő) (térkép)
  A követező időpontokban: H - P: 09.00 - 17.00
 • Utalással: K&H Bank Zrt. – StudioFlash Beauty Kft. - 10404072-50526567-88561006
  A közlemény rovatba csak a neved írd be!

Oktatás helyszíne:

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő) (térkép)

Erről fogsz tanulni, tematika

Kizáró tényezők

A műszempilla tanfolyam ezen részében elsősorban a szembetegségről fogunk tanulni, mely betegségek esetén tilos a szempilla építés. Ilyen lehet pl. a kötőhártya-gyulladás, de a fertőzések miatt az árpa és a szemölcsök esetén sem engedélyezett.

Amit a természetes szempilláról tudni kell

Fontos tudni a természetes szempilla tulajdonságait, pl. mennyi van belőle, milyen az élettartamuk, mik azok a bébi pillák. Azért kell tudni ezeket, mert a természetes pilla a műszempilla "hordozója".

Amit a műszempilláról tudni kell

Válaszokat kapunk az olyan kérdésekre, mint a milyen anyagból készülnek, milyen vastagságúak, milyen ívű pillák vannak (pl. természetes hatású, cica hatású).

A készlet és az anyagok bemutatása

A gyakorlati munka előtt részletesen megtanuljuk az előkészítő folyadékok, az applikátor pálca, a műszempilla ragasztó, a hajlított és egyenes csipeszek használatát, az alátétek és az oldószerek fontosságát.

A technika bemutatása, applikáció menete

Kialakítjuk a gyakorlatban is a helyes munkakörülményeket, pl. a megfelelő hőmérsékletet a ragasztó miatt és figyelünk általánosságban is a higiéniára. Folyamatosan konzultálunk a vendéggel, figyelünk a kénylemére és a szemkörnyékre. Fedjük az alsó pillákat és megfelelően alátételezünk. Ragasztót cseppentünk és beszélünk a teendőkről a nyúlós szempilla ragasztó esetében.

Szeparálás, izolálás, illesztés

Alaposan begyakoroljuk a vendég pillájának szálankénti szétválasztását egyenes csipesszel, hogy csak egy maradjon a csipesz szárai között, majd a megfelelő helyre illesztjük a műszempillát, vigyázva, hogy ne érjen bőrt vagy szemhéjat.

Szempilla styling, forma kialakítás

Minden vendég esetében személyre szabott pillasort alkotunk! Ezt a műveletet a szemforma, a pillaállomány, az életkor és bőrtípus alapján végezzük. Beszélünk a hosszítás vs. dúsításról!

Szempilla design

Belekukkantunk kicsit a kreatív részébe is :-) megnézzük a színes szempillákat. Típus alapján választhatunk a vendégnek barnát, sötétszőkét is, nem muszáj feketét. Beszélünk az évszakos és az alkalmi pillákról is. Csillámporos, kristályos, hópihés, karácsonyi, szilveszteri, illetve fesztiválos.

Mit jelent az 1D - 6D Classic style?

 • 1D Classic style = korábbi 3D műszempillának megfelelő
 • A klasszikus 3D szálankénti szempilla-hosszabbítás mára már az alap technikák közé sorolható
 • Ebben az esetben 1 szál saját szempillára 1 szál műszempilla kerül applikálásra
 • emiatt vált a sok "D"-s elnevezés után 1D Classic szempilla-hosszabbításnak
 • duplázó technika = 2D style és így tovább (6D Volume = 1 szál saját szempillára 6 szál műszempilla kerül applikálásra)

Horkai Edina tart bemutatót a tanfolyamon

Tanulói vélemények

Szimonetta Kinga Péter

A 3D műszempilla tanfolyamot is sikeresen elvègeztem :) nagyon köszönöm a StudioFlash csapatának, nagyon felkészültek ès az oktató is csillagos ötös volt :)

Szimonetta facebook oldala

Galéria

StudioFlash a közösségi csatornákon

Légy tagja közösségünknek, ahol elhivatott oktatóink naprakész szakmai információkkal látják el folyamatosan tanulóinkat! STUDIOFLASH OKTATÓK ÉS TANULÓK FB CSOPORT

Hozzászólások

Tóth-Lovasi Krisztina
2018-11-03 00:34

Helló, múlt hónapban voltam nálatok műszempilla tanfolyamon és csak azért írok ide, ami egyébként tök jó lehetőség, hogy a tanulók is elmondhatják a véleményüket, mert fantasztikusan éreztem magam :-) Szilvi az oktatónk egy tünemény volt :-) Ami a legjobb a tulajdonsága, az a türelme. Teljesen kezdőként mentem a tanfolyamra. Igazából nagyon izgultam és sokat bénáztam, de Szilvi nagy türelemmel segített nekem végig. Ja és a társamnak is nagyon köszönöm, akivel a tanfolyam alatt egymás pilláját csináltuk, mert ő is nagyon cuki volt :-)
Az elmélet is tűrhető volt. Egy dolog zavart csak, hogy a másik teremben valami körmös plakátfotózás volt és röhigcséltek, nem volt durva és olyan másfél óráig tartott csak, de kihagytam volna :-)

Köszönöm Szilvi még egyszer, azóta néhány barátnőmnek is én csinálom a pilláját és imádják. Majd megyek 2D-re hozzád nemsokára :-)

Én csak ajánlani tudom a Studioflash műszempilla tanfolyamát :-)

Válasz erre

Janó Szilvia
2018-11-03 11:27

Szia Kriszti!
Nagyon köszönöm a véleményedet, igazán jól esik. :) A türelem ebben a szakmában nagy előny, nem csak az oktatásban, hanem a szalonmunkában is. Sok éves szempillás és oktatói múltamból megtanultam, hogy mindkettő esetében a türelem az egyik kulcsszó. Aki ilyen kis műszempillákkal dolgozik, mint mi, annak ez nem árt :) És persze a tanulók felé meg főleg, hiszen ők először fognak a kezükbe pillás csipeszt és dolgoznak műszempilla ragasztóval.

Ha gondolod, küld el a pillás szettjeidet vagy nekem, vagy a Studioflash Tanulók és Oktatók nevű Facebook csoportba és ott kiértékeljük majd :)

Szóval köszönök mindent és örülök, hogy tetszett a műszempilla tanfolyamunk és tényleg érdemes 2-3hónap gyakorlás után belevágni a 2D tanfiba :)
Puszi

Válasz erre

Sárvári Kata
2018-11-08 21:59

Nagyon jó volt ez a műszempilla tanfolyam :-) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen lesz. Azt hittem ilyen sima tipikus tanfi lesz, de Szilvi olyan plusz hangulatot adott bele, hogy mindenki feloldódott és a társammal, akivel egymás műszempilláit építettük a tanfolyamon tök jól éreztük magunkat, már azóta találkoztunk is újra és gyakoroltunk, közösen vettünk egy műszempilla kezdőcsomagot és nyomjuk.
Köszönöm nektek ezt az élményt!
üdv
Kata

Válasz erre

Litkei Alexandra
2018-12-02 16:37

sziasztok! szuper volt a szempilla tanfolyam, és tök jó hogy nem műfejen építettünk pillát! Bevallom őszinten a tanfolyam leírásában valahogy elkerülte a figyelmem, hogy egymáson fogunk gyakorolni, csak az élt bennem, hogy nem kell modell, így azt hittem műfejen fogjuk gyakorolni.
Amikor megtudtam a tanfolyamon, hogy egymáson gyakorlunk kicsit megijedtem, de nagyon kellemes meglepetés ért. Az oktatónk nagyon vigyázott ránk és semmi gond nem volt! Nagyon jó volt így!!!!!!!
Ajánlom mindenkinek a tanfolyamot! Kicsit zavaró volt mondjuk, hogy a mellettünk lévő teremben porcival dolgoztak a műkörmösök, de a többieket nem zavarta, úgyhogy ennyi, elviseltem :)

Válasz erre

Írj egy hozzászolást *

Neved *

E-mail címed *

Neved a Facebookon

Hozzászólás beküldése

Magánoktatások

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
H - P: 09.00 - 17.00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Ludányi Fanni (70) 326 4014

Ludányi Fanni

Oktatásszervező
Koszta Dóra (20) 514 3998

Koszta Dóra

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel:

Google plus