Gél-lakk tanfolyam - Klasszikustól az erősített technikáig | 19.900 Ft

Hozzászólások: 26

A tanfolyamról

Gél-lakk tanfolyamunkra várunk Téged is, ha mindent tudni szeretnél a gél-lakkokról, fajtáikról, típusaikról. Akár otthoni, saját felhasználásra vagy műkörmösként.
A gél-lakk készítés munkamenetén kívül, tanítani fogunk Neked díszítő trükköket is, hogy az egyszerű gél-lakkozást fel tud dobni egy kis élettel! :)

 • kezdő szint - előképzettség nem szükséges
 • mindent ami tudni szretnél a gél-lakkokról
 • 5 órás gyakorlati csoportos oktatás (a tanulók párban gyakorolnak)
 • elhivatott, segítőkész oktató
 • tanulóinknak névre szóló, exkluzív igazolást állítunk ki a tanfolyam sikeres elvégzéséről

Gél lakk Tanfolyam tematikája:

 • gél-lakkok fajtái, típusai
 • gél-lakkok használata
 • gél-lakk készítés munkamenete (klasszikus és erősített technika)
 • gél-lakk eltávolítása
 • tiltó és befolyásoló körülmények

Amit hoznod kell magaddal

Az elszántságodat és a jókedvedet, ezeken kívül semmit nem kell hoznod, minden anyagot és eszközt mi biztosítunk.

A tanfolyamon megvásárolható kezdőcsomag: Gél-lakk kezdőcsomag (részletekért kattints ide)

Meg mered mérni a tudásod a témában?
A kvíz témája: Gél lakk kvíz
Lássuk a medvét! :)

Kvíz indítása

Induló tanfolyamok

Gél-lakk tanfolyam - Klasszikustól az erősített technikáig

Május 31.
(péntek)

 • Hétköznapi
 • Kezdés: 15:00
 • Még 7 nap van az indulásig

Fennmaradó helyek: 2 fő

Minden tanfolyam esetében van egy maximum létszám, ezért a helyek NEM a jelentkezési sorrend alapján válnak véglegessé, hanem a befizetések sorrendje szerint!


Árak, beiratkozás menete

Időtartam

1 oktatási nap (10.00-15.00) vagy (15.00-20.00)

Jelentkezés alapfeltételei:

 • betöltött 16. életév
 • minimum az általános iskola 8. osztályának sikeres elvégzése

Tandíj: 19.900 Ft

 • 1. részlet: 10.000 Ft a beiratkozáskor vagy banki átutalással
 • 2. részlet: 9.900 Ft a helyszínen fizetendő

Beiratkozás menete

 • 1. Online jelentkezés elküldése
 • 2. Előleg fizetés: 10.000 Ft (vagy egyösszegben)
  Személyesen:
  1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő) (térkép)
  A követező időpontokban: Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
  Utalással:
  Kedvezményezett: StudioFlash Beauty Kft.
  Bank: K&H Bank Zrt.
  Bankszámlaszám: 10404072-50526567-88561006
  Ha külföldről utalsz:
  Kedvezményezett: StudioFlash Beauty Kft.
  Bank: WISE EUROPE S.A
  Bank címe: Avenue Louise 54, Room S52, Brussels 1050 Belgium
  IBAN: BE70 9673 2605 2025
  SWIFT/BIC: TRWIBEB1XXX

  Átutalásnál a közlemény rovatba csak a neved ird be!

Oktatás helyszíne:

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő) (térkép)

Gél lakkos köröm - Török Éva oktatónk készítésében StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó - Horváth Csaba

Képek a Gél lakk tanfolyamról

StudioFlash a közösségi csatornákon

Légy tagja közösségünknek, ahol elhivatott oktatóink naprakész szakmai információkkal látják el folyamatosan tanulóinkat! STUDIOFLASH KÖZÖSSÉG FB CSOPORT


Bővebb gél lakk tematika

A gél lakk tanfolyam során többek között megtanuljuk a gél lakkok fajtáit és típusait. Ilyen például az 1 lépéses (one step) és a 3 lépéses (3 step) géllakk. Választ fogsz kapni, hogy mi az alapréteg és a fedőlakk, illetve melyik típust, mikor célszerű alkalmazni.

A természetes köröm gél lakkozása mellett elsajátíthatod, hogy milyen megoldások vannak, ha munkád során deformált körömmel találkozol, illetve hogyan kell elkészíteni egy megerősített gél lakkozást. Beavatunk a gél lakkozás munkamenetének minden apró részletébe, úgy mint a mini manikűr, a helyes rétegrend és a tartós gél lakkos köröm titka.

A gél lakk eltávolításának két módja van, a reszelés vagy az oldás. Eloszlatjuk a tévhiteket és megtanuljuk, hogy milyen esetekben javasolt egyik vagy másik módszer alkalmazása.

Mint mindenhol, a gél lakk esetében is felmerülhetnek speciális körülmények. Számos tiltó és befolyásoló tényezőt kell figyelembe venni, mielőtt gél manikűrt készítünk. Megosztjuk veled, hogy mik azok az esetek, amikor semmiképp nem ajánlott a gél lakkozás és mik azok, amikor körültekintőbben kell eljárni, mint egy egészséges köröm esetében.

És ne feledd, hogy a tanfolyamra sem anyagokat, sem eszközöket nem kell hoznod, mert mi mindezt biztosítjuk számodra. És ne izgulj, modellt sem kell hívnod, hiszen tanulótársaiddal párban fogjátok felfedezni a gél lakkozás izgalmas világát.

Értékeld 1-5-ig, mennyire tetszett az oldal
Eddig 49 értékelés | Átlag értékelés: 4.1

Hozzászólások

Pekár Anita
2018-10-27 22:21

Sziasztok! Nagyon szuper volt a tanfolyam, pont olyan amire szamitottam. Szilvi nagyon kedves és segítőkész, mindenkivel egyesével foglalkozott, bármikor kérdezhettem. Tartottam a gél lakk elmélettől, de tényleg csak az érdekes és szükséges dolgokat tanultuk, utána jött a gyakorlat. Szerencsére jó társat kaptam, akivel egymás körmét csináltuk. És kész is lettem mind a tízzel :-)
Mi hárman vagyunk lánytestvérek + anya :-) és már régóta terveztük, hogy valamelyikünk elmegy egy ilyen tanfolyamra, ahol megtanítják a gél lakkozást és tudjuk majd egymás körmét csinálni.

Két dolog nem tetszett a tanfolyamon, az egyik, hogy éppen újítottak fel egy lakást a fenti emeleten és elég sokat fúrtak. A másik pedig, hogy a környező utcákban fizetősek a parkolóhelyek mindenhol, de szerencsére a rakparton ingyenesen lehet parkolni, mondjuk egy jó villamosmegállónyira van a sulitól, de nem vészes :-) Ha jövök ide legközelebb biztos vilivel jövök :-)

Összességében tök jó volt :-) Még aznap megcsináltam Luca tesóm körmeit, imádja :-)

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2018-10-28 19:00

Facebook oldalam

Szia Anita!

Köszönjük a sok jó dolgot, amit írtál a Gél lakkos tanfolyamról és Szilviről :-) Igyekszünk mindenkinek megfelelni :-) Nálunk nem kell tartani az elméleti oktatástól, mert azt is megpróbáljuk a lehető legérdekesebbé tenni, több kevesebb sikerrel (de inkább több) szokott is sikerülni :-)

A fúrást pedig nagyon sajnáljuk, valóban egy lakásfelújítás volt felettünk, de beszéltünk a munkásokkal és a zajos része csak pár napig tartott, most már minden oké.

A másik probléma a parkolás volt, igen a rakparton végig ingyenes, de kár, hogy az órán nem kérdezted meg, mert a Bimbó úton is, ami tőlünk indul fel a Rózsadombra, ott a második utcától ugyancsak ingyenes már.

Üdvözöljük a tesóidat, sok szép gél lakkos körmöt kívánunk és persze visszavárunk :-)

Válasz erre

Lázár Bettina
2018-11-17 16:54

Sziasztok!

Szeretnék majd én is hamarosan részt venni a tanfolyamon, és arról érdeklődnék még előzetesen, hogy minden szükséges eszközt Nálatok meg is lehet vásárolni? És ha igen, mennyibe kerül egy ilyen kezdő szett, amiben minden benne van?

Előre is nagyon köszönöm a választ!

Üdv,
Bettu

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2018-11-18 10:08

Facebook oldalam

Kedves Bettina!

Nagyon örülünk a hozzászólásodnak :) A gél lakk tanfolyamon minden eszközt és anyagot mi biztosítunk, tehát neked a tanfolyam elvégzéséhez semmire nincs szükséged.
Viszont van egy utcafrontos, kompletten felszerelt műkörmös szaküzletünk az oktatóközpont alatt a Margit körúton, ahol bármilyen eszközt és anyagot be tudsz szerezni. Legyen az komplett gél lakk szett vagy bármi, ami a gél lakkhozáshoz szükséged lehet.

A műkörmös bolt hétköznapokon 9-17 óráig, szombaton pedig 10-13 óráig van nyitva.

Ráadásul az alap gél lakk kezdőcsomagra a tanfolyam közben 10% kedvezményt is tudunk biztosítani.

Várunk szeretettel :)

üdv
a StudioFlash Csapata

Válasz erre

Sallai Eszter
2019-01-16 12:49

Facebook oldalam

Sziasztok!

2018 júniusában a 4napos körmös tanfolyam után végeztem el a gél lakk tanfolyamot elsősorban azért, mert Szilvi az oktató nagyon szimpatikus és segítőkész volt már az előző képzés alkalmával is és szerettem volna tőle tanulni ismét, illetve a gél lakkozás praktikái is érdekeltek. Maga a tanfolyam nagyon jó volt, érdekes dolgokat tanultam, amiket szuperül tudok alkalmazni itthon is. Köszönöm! :)

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2019-01-21 14:44

Facebook oldalam

Kedves Eszti!
Nagyon nagy örömmel olvastuk a hozzászólásodat és köszönjük szépen! :)

üdv
a StudioFlash Csapata

Válasz erre

Varga Beáta
2019-06-30 08:04

Sziasztok! Nagyon szuper volt a tanfolyam, pont olyan amire szamitottam. Szilvi az Oktató nagyon kedves és segítőkész, mindenkivel foglalkozott, bármikor kérdezhettem.hamarosan találkozunk ismét,mert szeretném megtanulni a körmözés minden csínnyát binnyát! Imádttam tanfolyamra járni,aranyosak kedvesek,segítő készek.Érdekes és fontos dolgokat tanultam! Köszönöm!!

Válasz erre

Ferenc
2019-11-10 12:53

Sziasztok!
Bátorkodom érdeklődni, hogy férfiak részt vehetnek a tanfolyamon? Bevallom, eddig nem gondoltam, hogy ez a mesterség ennyire szelektíven nőkre korlátozódna! Hobbiból, családon belül szívesen foglalkoznék ilyesmivel és szívesen elsajátítanám a technikáját. Kérdéses persze, hogy a tanfolyam sajátosságából adódóan hogyan tudnék részt venni az esetleges oktatáson. Párokban dolgozva ugyebár oda-vissza nem annyira. Volt már erre precedens és lehetőség? Köszönöm!

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2019-11-10 23:06

Facebook oldalam

Kedves Ferenc!

Nagyon örülünk Neked és a kérdésednek! :) Különösen szeretjük, amikor férfiak jönnek az oktatásainkra és hála az égnek egyre többen vannak. Mostmár szinte minden 2. 3. műkörmös és gél lakkos tanfolyami csoportunkban van férfi. Arra kérünk, ez ne tartson vissza!! :)
Szeretettel várunk bármelyik tanfolyamunkon :)

Válasz erre

Mészáros Tímea
2021-01-04 15:06

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy teljesen amatőrként is lehet jelentkezni? Nincs körmös tapasztalatom. Így is érdemes belevágni? Régóta szeretném már elkezdeni. Köszönöm a választ előre is. :)

Szép napot!
Timi

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2021-01-04 20:08

Facebook oldalam

Kedves Timi!
Aboszolút kezdőknek vagy újrakezdőknek szól a tanfolyam. Nagyon hasznos és nagyon tömör! Mindenképpen javasoljuk :)

Válasz erre

Varjuné K. Nikoletta
2021-01-05 10:00

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék,hogy esetleg februárban is indul-e tanfolyam
Nagyon felkeltete az érdeklődésemet!:)

Köszönöm a választ előre is!
Szép napot!
Niki

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2021-01-05 10:52

Facebook oldalam

Kedves Niki!

Minden hónapban több időpontban is indulnak géllakk tanfolyamok, így igen februárban is így lesz :)

Szeretettel várunk :)

Válasz erre

Varjuné K. Nikoletta
2021-01-05 11:25

Köszönöm a gyors választ! Nagyon örülök,hogy nem maradok le róla!

Válasz erre

Mészáros Krisztina
2022-01-09 09:24

Sziasztok!

Szuper volt a géllakk tanfolyam, nagyon hasznos technikákat tanultunk :) Már ki is próbáltam itthon anyukámon :)
Kérdésem is van!
Ha vásárolok nálatok géllakkokat, akkor azt lehet házhozszállítással is kérni?

üdv
Kriszti

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-01-09 09:50

Facebook oldalam

Szia Kriszti!

Örülünk, hogy tetszett a géllakk tanfolyam, mindent megteszünk, hogy a tanulóink elégedettek legyenek :)
A kérdésedre a válasz, hogy igen természetesen, itt az oldalon is tudsz vásárolni a webáruházban. Válaszd a házhozszállítást a végén a kosár oldalon

Remélem tudtam segíteni :)

Válasz erre

Zsohár Szimonetta
2022-01-14 14:27

Sziasztok!

A képzésról igazolást/oklevelet is kapnak a résztvevők?

Köszönöm előre is a visszajelzést,
Szimi

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-01-14 15:35

Facebook oldalam

Kedves Szimonetta!

Igen a tanfolyam vége az oklevelek átadásával végződik :)

Válasz erre

Viki
2022-02-17 14:47

Sziasztok!

Hétvégi időpontjaitok is szoktak lenni?

Köszönöm!

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-02-17 17:52

Facebook oldalam

Kedves Viki!

Igen, szokott lenni Gél lakk tanfolyam hétvégén is, bár jelenleg most inkább hétköznapiak indulnak. Esetleg jó lehetne Neked a délutáni képzés. 15 órai kezdettel. Akik dolgoznak, sokan inkább ezt választják.

Remélem találkozunk valamelyik képzésünkön :)

üdv!
StudioFlash

Válasz erre

Balassa Zsanett
2022-03-20 17:59

Facebook oldalam

Sziasztok!
A közeljövőben várható hétvégi tanfolyam?
Az alapcsomag szintén érdekelne, hogy milyen áron lehet megvásárolni.
Remélem hamarosan mehetek a tanfolyamra.
Köszönöm ☺️
Üdvözlettel: Zsani

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-03-20 21:33

Facebook oldalam

Szia Zsani :-)

Szokott lenni Gél lakk tanfolyamunk gétvégén is, csak kicsit ritkábban. Most például április 30-án szombaton lesz egy ilyen alkalom. :) Hamarosan az időpont is ki fog kerülni :)

üdv!
StudioFlash

Válasz erre

Edina
2022-05-03 00:37

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy más időpontokban is lesznek még képzések? S ha igen, mikor várhatóak?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv;
Edina

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-05-03 10:27

Facebook oldalam

Szia Edina!

Minden hónapban 2-3 vagy amikor 4 képzés is van a gél lakk tanfolyamból. Mindig egy hónappal előbb rakjuk ki. Azt javaslom, hogy figyeld az oldalt és akkor a Neked megfelelő időpontra tudsz majd jelentkezni.

üdv
StudioFlash

Válasz erre

Viki
2022-05-17 14:08

Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a tanfolyam alatt magamnak készítsem el a gél lakkozást? Én csak magamnak szeretném megtanulni elkészíteni és elnézést, de nem is adnám szívesen másik kezdő kezébe a körmeimet.
Köszönöm, Viki

Válasz erre

StudioFlash Oktatóközpont
2022-05-17 15:40

Facebook oldalam

Kedves Viki! :)

Gyere nyugodtan, saját körömön is elkészítheted a gél-lakkot.
Várunk szeretettel! :)

Üdv
StudioFlash

Válasz erre

Írj egy hozzászolást *

Neved *

E-mail címed *

Neved a Facebookon

Hozzászólás beküldése

1

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Németh Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: