Ajándékozz tanfolyamot

Ajándkékozz tanfolyamot StudioFlash

Kedves Ajándékozni vágyó!

Ajándékozz szépség tanfolyamot! Ez a fajta ajándék azok egyike, melynél hasznosabbat és személyesebbet nem nagyon lehet elképzelni! :-)

Az eddig megajándékozott hölgyek mind úgy nyilatkoztak, hogy amikor megkapták az ajándékot, majd kiugrottak az bőrükből :-)

A képen látható exkluzív kinézetű ajándékutalványt színes borítékban, masnival átkötve, gyakorlatilag "kulcsrakészen" adjuk át.

A fizetés az ajándékutalvány átvételekor vagy előreutalással történik. A megajándékozott dönti el, hogy melyik időpontra váltja be az adott tanfolyamra vonatkozó utalványt.

A megajándékozottra miután átvette az utalványt és jelentkezett a tanfolyamra, ugyanúgy az ÁSZF-ben leírtak vonatkoznak.

Az utalvány megvásárolható az összes tanfolyamunkra. Legyen az OKJ-s műköröm tanfolyam, alap műkörmös, pedikűrös vagy műszempillás tanfolyam, illetve díszítő továbbképzés. Az egyes tanfolyamokról a tanfolyamok menüpontban lehet olvasni. De nagyon szívesen segítünk is kiválasztani a tanfolyamot. Érdeklődj az Ügyfélszolgálat menüpontunkban található elérhetőségek egyikén.

Lepd meg szeretteidet StudioFlash ajándékutalvánnyal Lepd meg szeretteidet StudioFlash ajándékutalvánnyal Lepd meg szeretteidet StudioFlash ajándékutalvánnyal

Ha felkeltettük az érdeklődésed hívj minket a +36 (1) 400 7398, +36 (70) 326 4014 telefonszámok egyikén, vagy írj az info@studioflash.hu e-mail címre.

Megtalálsz minket még ezeken a csatornákon is:
Facebook: Friss képek és hírek Facebook oldalunkon
Youtube: Iratkozz fel Youtube csatornánkra!
Instagram: Kövess minket az Instagramon is!