Kézápoló és műkörömépítő OKJ képzés (2020.12.31-ig)

Műkörömépítő OKJ tanfolyam - Műkörmös tanfolyam StudioFlash

Hozzászólások: 28

Kedves Érdeklődők! Az OKJ képzések indítására 2020.12.31-ig volt lehetősége a felnőttképzőknek. 2021.01.01-től már nem szervezhető OKJ tanfolyam.

A Tanfolyamról

A műkörmös szakma egy jól fizető sikerszakma, ez tény! Hidd el, nem kell sok hozzá, hogy te is elsajátítsd. Ha most elkezded, pár hónap múlva kezedben tarthatod álmaid államilag elismert keményfedeles műkörmös bizonyítványát!

AZ OKJ műkörmös tanfolyam óráin mesterleveles és diplomás szakoktatók fognak felkészíteni a vizsgára és a nagy betűs műkörmös életre.

Mit jelent az, hogy név szerint fogunk ismerni? Tanfolyamainkra nem engedünk 20 főnél nagyobb létszámot, ezért garantáljuk, hogy nem csupán egy arctalan diák leszel a sok közül, hanem a StudioFlash család tagjává válsz, ahol mindenkit név szerint ismerünk. A tanulóinkkal egyesével foglalkozunk és ne izgulj akkor sem, ha még soha nem fogtál műkörmös ecsetet a kezedben. :-)

A saját főnököd lehetsz! Valósítsd meg álmaid a szépségiparban! Dolgozz versenyképes jövedelemért!

Köröm modell kérdés

Szia! :-) Nagyon sokan érdeklődtök a modell kérdésről. Írtunk egy bejegyzést a Szakmai Blogunkba ebben a témában, hogy segítsünk eligazodni. Katt: 10 ötlet: Hogyan szerezzek köröm modellt

Infók a kézápoló és műkörömépítő OKJ képzésről

 • A képzés megnevezése: Kézápoló és Műkörömépítő OKJ 32 815 01
 • A StudioFlash Beauty Kft-nek 2016.06.07-2022.01.14. között érvényes 2020.01.01. előtti szabályozási rendszer szerinti felnőttképzési engedélyszáma: E-001471/2016
 • Hétköznapi, hétvégi, délelőtti és délutáni képzések. Minden élethelyzetre van megoldásunk!
 • Nem tömeg termelünk, mi név szerint ismerünk majd! Kiscsoportos képzések, családias légkör.
 • Oktatási intézményünk alatt, a Margit körúton lévő, utcafrontos szaküzletünkben minden olyan alapanyagot, eszközt és gépet meg tudsz vásárolni, amire az oktatás alatt és a műkörmös életben szükséged lehet.
 • Oktatóink mesterleveles, felsőfokú végzettségű, diplomás szakemberek
 • Osztálytermeink digitalizáltak, oktató filmekkel és kamerás bemutatókkal segítjük az oktatást
 • Államilag elismert, keményfedeles bizonyítvány!
 • EUROPASS igényelhető, mely az Európai Unióban elfogadott bizonyítvány
 • Legyél egyéni vállalkozó, akár saját szépségszalont is nyithatsz!
 • Nem csak a vizsgára készítünk fel, hanem az OKJ Műkörmös Tanfolyamon naprakész szakmai tudással látunk el, hogy magabiztos szakember váljon belőled!
 • És a lényeg: képes leszel tartós és csodaszép körmöket készíteni! :-)
 • Ja, és van a kávé- és vízgép, hogy neked csak a tanulásra kelljen koncentrálnod :-)

Meg mered mérni a tudásod a témában?
A kvíz témája: OKJ műkörmös kvíz
Lássuk a medvét! :)

Kvíz indítása

Képek, videók a tanfolyamról

Az oktatáson készült videók

Nálunk ilyen egy modulzáró vizsga :-)

Képek az oktatásról

Induló tanfolyamok

Sajnos jelenleg nincs időpontunk ehhez a tanfolyamhoz. Ne csüggedj, egyéni oktatás keretében is el tudod végezni, kattints a magánoktatás menüpontra, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat.

Minden tanfolyam esetében van egy maximum létszám, ezért a helyek NEM a jelentkezési sorrend alapján válnak véglegessé, hanem a befizetések sorrendje szerint!

  Képzés információk

  A tanfolyamon való részvételen túl szükség van otthoni, egyéni felkészülésre is.

  Mi biztosítjuk a gyakorlati képzés ideje alatt:

  • asztali lámpák
  • UV/LED lámpák
  • kéztámaszok
  • asztali kukák
  • manikűr áztatótál
  • csillám tetoválás
  • paraffin gép
  • törődés, odafigyelés :-)

  Amit hoznod kell magaddal:

  • Gyakorlati órákra modell (Modellt a tanulónak kell biztosítania a gyakorlati órákra.)
  • Fehér munkaruha
  • Szükséges anyagok és eszközök listája: részletekért kattints ide

  A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakörök, foglalkozások:

  • FEOR száma: 5213
  • FEOR megnevezése: Manikűrös, pedikűrös
  • A szakképesítéssel betölthető munkakör: Kézápoló, Műkörömépítő

  A szakképesítéssel rendelkező képes:

  • felkészülni a szépészeti szolgáltatás feladataira
  • előkészíteni a szolgáltatást
  • elvégezni a kézápolás folyamatát
  • elvégezni a műkörömépítés folyamatát, anyagcsoportnak, technikáknak megfelelően
  • elvégezni a bőr és a köröm ápolását klasszikus,- francia vagy japánmanikűr technológia alkalmazásával
  • díszítést végezni
  • kézápolás- és műkörömépítéshez kapcsolódó egyéb feladatokat végezni
  • befejezni a szépészeti szolgáltatáshoz kapcsolódó napi feladatokat

  A szakképesítés rövid leírása:

  A Kézápoló és műkörömépítő szakember a kéz környéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák, alkalmazásával javítja azt. A köröm ápolása során hagyományos (klasszikus) manikűr technológiát vagy (modern) francia manikűr technológiát alkalmaz, esetenként a japán manikűrrel, vagy egyéb díszítéssel kiegészítve. A műköröm anyagokkal tipes-, sablonos-, megerősítő-, körömágy hosszabbító-, díszítő- vagy töltés technológiát alkalmazva a zselé vagy a porcelán anyagok tulajdonságait felhasználva készít szebb, teherbíróbb műkörmöket. A kezelést szinten tartó házi tanáccsal látja el a vendéget. Különösen ügyel arra, hogy egészséget veszélyeztető vagy egészségre ártalmas következményeket a végzett szolgáltatás során ne idézzen elő. Csak egészséges kézen dolgozhat. A szolgáltatás megkezdésekor végzett állapotfelmérés alkalmával, ha az egészséges állapottól eltérő elváltozást észlel, dönt a szolgáltatás elvégzésének módjáról, vagy orvosi segítség igénybevételét ajánlja.

  StudioFlash a közösségi csatornákon

  Légy tagja közösségünknek, ahol elhivatott oktatóink naprakész szakmai információkkal látják el folyamatosan tanulóinkat! STUDIOFLASH KÖZÖSSÉG FB CSOPORT

  Bővített tematika

  Műkörmös OKJ Tanfolyamunkon a valódi szalonmunkára készítünk fel téged. A műköröm nem csak az esztétikáról szól, hanem a kéz és a köröm egészségének megőrzéséről, ápolásáról is. Elsajátítjuk a hagyományos és a modern manikűrt, megtanuljuk, hogy mi a különbség a francia manikűr és a francia lakkozás között. Megismerjük az eszközök helyes alkalmazását és fogását, ilyen például a bőrvágó olló, körömvágó olló valamint a bőrfeltoló-kaparó.

  Megismerkedünk a zselé és a porcelán anyagok tulajdonságaival. Válaszokat fogunk kapni arra, hogy miért köt az egyik anyag műkörmös UV vagy LED lámpában, míg a másik levegőre és, hogy melyik anyaghoz melyik ecsetet kell választanunk. Tudtad, hogy nem mindegy, hogy hogyan fogod a műkörmös reszelőt, és az sem, hogy melyik folyamathoz milyen erősségűt használsz?

  A Kézápoló- és Műkörömépítő tanfolyamon a legtöbb időnket a műköröm építés gyakorlásával fogjuk eltölteni. Megtanuljuk a folyamat helyes sorrendjét, legyen az tipes vagy sablonos technika. Tudtad, például, hogy a műkörmöt töltjük, nem pedig újra építjük? Vagy arról hallottál már, hogy a porcelán műköröm elkészítéséhez egy speciális porra és folyadékra van szükséged? És ez még nem minden! Ilyen és ehhez hasonló fontos témákról fogunk mélyrehatóan tanulni.

  A tanfolyamon fogunk anatómiát is tanulni. Azonban tudjuk, hogy ez egy nehéz témakör, ám egy megfelelően képzett kézápoló- és műkörömépítő szakember számára egyszerűen megkerülhetetlen. A műkörmös szalonmunka során számos olyan vendéggel fogsz találkozni, akik valamilyen speciális - a körmöt vagy a kézfejet érintő - elváltozással bírnak és tőled várják a megoldást. Ahhoz, hogy professzionális tanácsokkal tudd őket ellátni, ismerned kell a bőr és a köröm felépítését. Persze előfordulhatnak olyan esetek is, amikor már csak az orvos segíthet és ezt neked fel kell tudnod ismerni. Számos kizáró tényező van, ezekről is mind-mind tanulni fogunk.

  Meglátod, mi nem csak egy egyszerű iskola vagyunk, hanem ahogy már korábban említettük, tényleg egy igazi család. Odafigyelünk egymásra, kölcsönösen segítjük a másikat. A Műkörmös tanfolyamaink remek hangulatban telnek, oly annyira, hogy a már végzett tanulóink, a kezdeti lelkesedéssel járnak vissza műkörmös továbbképzéseinkre.

  Tárt karokkal várunk OKJ Műkörmös Tanfolyamunkon. Jelentkezz most, éld meg az álmaidat!

  Értékeld 1-5-ig, mennyire tetszett az oldal
  Eddig 53 értékelés | Átlag értékelés: 4.5

  Hozzászólások

  Zireszky Melinda
  2018-11-18 22:11

  sziasztok!
  Sokszor járok műkörmös modellnek ide-oda sulikba OKJ tanfolyamokra, de mostmár csak hozzátok járok, mert a ti hozzáállásotok a legszimpatikusabb, nálatok nincs tömeg és nagyon cukik a tanárok. :-) ennyit akartam csak mondani, köszi :-)

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2018-12-02 15:51

  Facebook oldalam

  Kedves Melinda!

  Ez nagyon szuper, örülünk Neked. :) Van még tanulónk, akinek problémás a tanfolyamon a modell szerzés. Esetleg annyit megtehetnél - ha van kedved - hogy írsz nekünk, hogy mikor szoktál ráérni és kiközvetíthetnénk bajba jutott tanulóknak :)
  Írj privátba
  köszi!

  Válasz erre

  Tímár Verabella
  2018-11-26 13:42

  Helló, én csak meg szeretném köszönni azt a sok jót, amit tőletek kaptam és persze a jeles bizit :-) Mindenkinek ajánlom ezt az OKJ műkörömépítő tanfolyamot a StudioFlash-nél!!! A legrosszabb nap az volt, amikor elromlott a kávéfőző :-) A legjobb pedig (a bizi átadón kívül) amikor, amikor megismertem Szilvit, az oktatónkat. Örök hála neki :-)
  üdv
  Bella

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2018-12-02 15:46

  Facebook oldalam

  Szia Bella!
  Először is, Szilvi is olvasta a hozzászólásod és üdvözletét küldi :-)
  Másodszor, a kávéfőző gép ritkán romlik el, sajnáljuk, hogy egészen 1 napig nem tudtál kávét inni :D Illetve le kellett menned a boltba. :)
  Harmadszor pedig nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést! Nagyon örülünk, ha így érzed és teljesen megérdemelted az 5-ös OKJ műkörmös bizonyítványt. Nagyon szép munkákat tettél le az asztalra.
  Szóval mi is köszönjük :)

  Válasz erre

  Fülöp Beatrix
  2018-12-19 13:15

  Szep napot !

  Erdeklodni szeretnek hetvegi kepzeseket is van e.Februar honapra gondoltam ( mukorom epito okj) feltehetoleg.

  Elore is koszonom
  Bea

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2018-12-19 17:57

  Facebook oldalam

  Kedves Bea!
  Igen lesz, valószínűleg február 15-én indul egy péntek-szombati képzés, ahova pénteken 16-20 óráig és szombaton 10-18 óráig kell bejárni. Még nincs fent a tanfolyam időpontja, de hamarosan itt lesz :-)

  Válasz erre

  Fülöp Beatrix
  2018-12-22 08:49

  Koszonom szepen

  Válasz erre

  Zárai Klaudia
  2019-01-13 20:03

  Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék, hogy az okj-s tanfolyamhoz kell hogy legyen érettségim?:)
  Köszönöm!

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2019-01-13 23:12

  Facebook oldalam

  Kedves Klaudia!

  Nem kell érettségid legyen, hogy elkezdhesd a Kézápoló és Műkörömépítő OKJ tanfolyamot. Elegendő a 8 általános osztály elvégzése :) Ez ne tartson vissza, hogy megszerezd ezt a szépséges szakmát :-)
  Remélem találkozunk a tanfolyamon :-)

  Válasz erre

  Czupi Anett
  2019-02-13 14:01

  Sziasztok!

  Nagyon szimpatikus az oldalatok gondolkozom a körmös tanfolyamon.

  Sopronban esetleg nem tartotok képzést, csak Budapesten?

  Üdv:

  Anett

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2019-02-13 14:22

  Facebook oldalam

  Kedves Anett!

  Sajnos még csak Budapesten vannak képzéseink, de már dolgozunk rajta, hogy a többi városban is jelen legyünk :-) Remélem találkozunk majd a közeljövőben:)

  Válasz erre

  Pályamódosító Pénzügyes
  2019-04-16 14:05

  Kedves Studio Flash!

  Én jelenleg Szolnokon tanulok okj kézápoló és műkörömépítő képzésen, ami 4.5 hónapos és sokkal drágább, mint a tiétek, ráadásul 1 bizonyos márkát engednek használni, de lakhelyemhez ez volt legközelebb.

  Kb. 1 éve találtam ki, hogy körmözni szeretnék. Sok videót néztem, a Studio Flash-nél magyaráznak a legérthetőbben, egy kezdő számára és nagyon barátságos a légkör, de sajnos ti csak Pesten oktattok.. én Jász-Nagykun-Szolnok megyében lakom.

  Továbbra is látogatom a honlapotokat és nézem a videóitokat, nagyon szeretem, kár, hogy messze vagytok!
  Amint indul Szolnokon, Jászberényben továbbképzésetek, menni fogok!

  Üdvözlettel:
  Egy pályamódosító pénzügyes

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2019-04-17 10:02

  Facebook oldalam

  Kedves Pályamódosító Pénzügyes!

  Nagyon jó volt olvasni az kommentedet, köszönjük! :-)
  A mi célunk, hogy a tanuló kiváló szakemberré váljon és ezt nem lehet elérni korlátozásokkal, például öncélú márkához kötésekkel. Bár nekünk is egyre több saját anyagunk van, de soha nem köteleznénk a tanulót ezeknek a használatára, a megkötések mindig megölik a kreatív szellemet, mi pedig pont ezt akarjuk kihozni az emberekből :-) A pozitív visszajelzések és a bizalom a fontosabb!

  A videóinkat is hasonló szellemben készítjük és örülünk, hogy tetszenek és reméljük hasznodra is válik :-)

  A vidéki tanfolyamok pedig nagy adósságunk tudjuk, folyamatosan dolgozunk rajta, de eddig itt volt annyi tennivaló, ami ezt még nem tette lehetővé, de nemsokára ezek is indulnak.

  Addig is köszönjük szépen! :-)
  üdv
  StudioFlash

  Válasz erre

  Buda Nikolett
  2019-07-23 13:02

  Sziasztok!

  Érdeklődni szeretnék,hogy mikor indul a következő hétvégi képzés? :)

  Köszönöm,
  Niki

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2019-07-23 15:52

  Facebook oldalam

  Kedves Niki!

  Az aktuális indulási időpontokat mindig megtalálod az oldal közepén lévő "Induló tanfolyamok" résznél. Most pl. augusztus 23-án indul hétvégi képzés. Ez péntek délutánt és szombat egész napot jelenti. Erre gondoltál esetleg?

  Válasz erre

  Sándor Eszter
  2020-09-29 11:08

  Sziasztok!
  Érdeklődni szeretnék, hogy ha elkezdeném a Műkörömépítő OKJ Tanfolyamot, akkor ahhoz a kezdőcsomagok közül elég egy OKJ műköröm kezdőcsomag megvásárlása? Előre is köszönöm szépen a választ! :)

  Eszter

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2020-09-29 12:13

  Facebook oldalam

  Szia Eszter! Egyetlen OKJ-s kezdőcsomag van a kínálatunkban, nincs több. Ha azt megveszed, akkor néhány fogyó termék kivételével elég lesz végig. De ez is attól függ mennyit gyakorolsz :)

  Válasz erre

  Sándor Eszter
  2020-09-29 19:11

  Rendben, köszönöm szépen!
  :)

  Ui.: Bocsi, a kérdést kétszer küldtem el

  Válasz erre

  Nergui Enkhmaa
  2020-10-29 15:54

  Facebook oldalam

  Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem hogy 2021-ben is ugyanúgy lesznek a képzések? Vagy más lesz ? Köszönöm!

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2021-01-14 19:26

  Facebook oldalam

  Kedves Nergui Enkhmaa!

  Sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy milyen képzések szervezhetők 2021-ben. Amit megtudtunk mindenkit értesíteni fogunk!

  Köszönjük :-)

  Válasz erre

  Pfeiffer Hajnalka
  2020-11-05 10:31

  Sziasztok Érdeklődni szeretnék hogy januárban indulni fog e hétvégi OKJ kéz ápoló és müköröm építő csoport?

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2021-01-14 19:27

  Facebook oldalam

  Szia Hajni!

  Sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy milyen képzések szervezhetők 2021-ben. Amit megtudtunk mindenkit értesíteni fogunk!

  Köszönjük :-)

  Válasz erre

  Krositsné H Zsuzsanna
  2020-12-12 15:47

  Sziasztok! Énis szeretnék érdeklődni, hogy 2021-ben hogy alakulnak az Okj-s Műkörömépítő Tanfolyamok ? Hétköznapi és hétvégi képzések, délelőttönként és délutánonként is vannak? Nagyon köszönöm előre is az információt! Zsuzsa

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2021-01-14 19:28

  Facebook oldalam

  Szia Zsuzsanna!

  Sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy milyen képzések szervezhetők 2021-ben. Amit megtudtunk mindenkit értesíteni fogunk!

  Köszönjük :-)

  Válasz erre

  Lóránt Zoltánné
  2021-01-14 14:07

  Szép napot szeretnék érdeklődni hogy lesz hétvégi képzés? És esetleg szigetszentmiklos vagy Szigethalmon nincs véletlenül kepzés

  Válasz erre

  StudioFlash Oktatóközpont
  2021-01-14 19:29

  Facebook oldalam

  Szia!

  OKJ-s képzés sajnos már semmilyen formában nem lesz, hogy mi lesz helyette az hamarosan ki fog derülni. Amit megtudtunk mindenkit értesíteni fogunk!

  Köszönjük :-)

  Válasz erre

  Melcsi
  2021-06-06 20:26

  Facebook oldalam

  Üdv, érdeklődnék, hogy ki derült e már mi lesz au okj-s képzés helyett, ami hasonló?

  Válasz erre

  Barbi
  2021-08-12 12:25

  Sziasztok!

  Érdeklődni szeretnék hogy a a technikai tanfolyamaitok indulnak majd hétvégén is? Hamarosan megszerzem az OKJ bizonyítványom egy másik suliban, de sajnos nem érzem elégnek azt a tudást amit ott átadtak, így reménykedem hogy egy másik suliban nem 40 emberre jut 2 tanár :(

  Válasz erre

  Írj egy hozzászolást *

  Neved *

  E-mail címed *

  Neved a Facebookon

  Hozzászólás beküldése

  Online tanfolyamok

  Magánoktatás

  MAGÁNOKTATÁS
  StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

  1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
  (11-es kapucsengő)
  Hétfő-Péntek: 09.00-17.00, Szombat-Vasárnap: Zárva

  +36 (70) 326 4014
  +36 (1) 400 7398

  info@studioflash.hu

  Térkép >>

  Ügyfélszolgálat
  Urbán Zsófia
  (70) 326 4014 | (1) 400 7398

  Urbán Zsófia

  Hírlevélfeliratkozás

  Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
  Iratkozz fel: