Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

Gél lakk - Classic Pro

StudioFlash Gél lakkok
StudioFlash Gél lakkok
StudioFlash Gél lakkok

Találatok szűrése

Méret/kiszerelés

Jellemzők

Készletinfó

Teljes lista
Szűrés

Szeretnéd tudni, miért válik a StudioFlash gél lakk hamarosan elengedhetetlen részévé a szalonodnak és miért lesz a vendégeid új kedvence?

1. Gél lakk színek minden alkalomra: A StudioFlash gél lakkok széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy megtaláld a tökéletes árnyalatot minden hangulathoz, stílushoz és alkalomhoz, a visszafogott, elegáns színektől, a trendi árnyalatokig.

2. Viseld őket minden évszakban: A gél lakkok gazdag színkínálata garantálja, hogy minden évszakra megtaláld a megfelelő árnyalatot. A vendégek beszélnek majd rólad!

2. Egyedi formula: A StudioFlash gél lakkjai speciális formulával rendelkeznek, amelyek hosszabb élettartamot, jobb kopásállóságot és gyorsabb kötési időt biztosítanak.

3. Ár-érték arány: 1390 Ft/5ml = 278 Ft. A StudioFlash gél lakkok, egyedi és nagyon kedvező ár-érték arányúak.

4. Könnyű használat: Kiváló fedésüknek és állaguknak köszönhetően a lapított ecsettel párosítva könnyű velük dolgozni. Fedhetsz velük zselés, porcelános vagy poly-acryl körmöt is.

5. Kiemelkedő ügyfélszolgálat és támogatás: A StudioFlash különösen elkötelezett a vásárlók (és tanulók) kiszolgálása és támogatása iránt. Gyors segítséget nyújtunk kérdéseidre vagy problémáidra. Keress minket bátran.

A gél lakkok használata sokkal több is lehet, mint a munka a szürke hétköznapokban, a szalonokban. Az alkalmazási folyamat művészet és szórakozás is lehet, hiszen lehetővé teszi a kreativitás kibontakozását, a személyiség kifejezését és az egyediség megteremtését.

Ha megpróbálunk így tekinteni rá, akkor segíthet abban, hogy új ötleteket fedezzünk fel és felfrissítsük a meglévő stílusunkat. A színátmenetek, a merész színkombinációk, a finom pasztellszínek vagy az évszakokhoz igazodó árnyalatok mind-mind izgalmas lehetőségeket kínálnak a körmök különleges megjelenésének megteremtéséhez.

Pici példa és segítség a gél lakkok évszakokra való bontásához. Fontos, hogy a gél lakk színek harmonizáljanak a természetben uralkodó színekkel.

A gél lakkok művészi megközelítésének megértése után fontos megvizsgálni, miként tudjuk ezt a kreatív energiát átültetni a gyakorlati felhasználásba. Íme néhány lépés, ami segít a gél lakkok megfelelő felvitelében:

A szép és tartós gél lakk titka a megfelelő előkészítés (és persze a jó alapanyag). Ha helyesen van elkészítve hetekig gyönyörködhetsz új körmeidben.

1. Fertőtlenítés

Alapos kézmosás után fújd be a kezedet bőrfertőtlenítővel és az eszközeidet eszközfertőtlenítővel. Erre akkor is szükség van, ha csak magadnak készíted a körmeid, hiszen a kórokozók nem ismernek határokat.

2. Előkészítés

Óvatosan told fel a letapadt bőrt egy bőrfeltolóval, majd a kaparó oldalával gyengéd mozdulatokkal távolítsd el az elhalt bőrt a körmödről. Egy bufferrel vagy 180-as reszelővel mattítsd a körmöd. Fontos, hogy ne nyomd rá a reszelőt, csak simítsd a körmöd felszínét, különben elvékonyíthatod a körmöd. Portalanítás után vidd fel az első előkészítő folyadékot (nail prep) és várd meg míg teljesen elpárolog. Ha újra kifehéredett a köröm mehet rá a savmentes primer (3-as jelölésű folyadék). Figyelj, hogy csak a körömre tedd és ne folyjon ki a bőrre!

3. Alapréteg

Vigyél fel egy vékony réteget a Mega Base 5 ml / Mega Base 12 ml-ből majd köttesd 30 másodpercig LED vagy UV/LED lámpában. Ha hagyományos UV lámpád van, akkor a kötési idő hosszabb. Ha szeretnéd megerősíteni a körmeidet, használd az Elastic Base-t és kicsit több anyagot rakjál fel. Ezután fordítsd meg a kezed, hogy a gravitáció kiegyenlítse a felszínt és mehet a lámpába 60 másodpercre. A plusz anyagnak köszönhetően egy enyhe ív keletkezik a körmödön, ami extra tartást biztosít.

4. Gél lakk szín felvitele

Vidd fel a kiválasztott színt a körmödre, ügyelve az egyenletes fedésre. Érdemes laposan tartani az ecsetet, hogy ne maradjanak a színben ecsetnyomok. Egy vékony ecsettel igazíthatsz a bőr mentén, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Mint minden rétegnél, ennél is kiemelten fontos, hogy ne érj a bőrhöz, mert az felváláshoz vezet. Ha szépen eligazítottad mindenhova a színt, tedd be a lámpába 60 másodpercre, majd ugyanezekre ügyelve, felviheted a második réteget. Ezt is 60 másodpercig lámpázd. Kötés után egy enyhe ragacsos réteg lesz a körmödön. Ne aggódj, ez teljesen természetes, nem azt jelenti, hogy nem kötött meg.

5. Gél lakk fedőréteg

Az utolsó lépés a fényzselé. Kend fel egyenletesen a Flash Top 5ml / Flash Top 12ml-ot, a börhöz nem érve, majd fordítsd meg, hogy egyenletes legyen a felületed. Ezután mehet be a lámpába 90 másodpercre. Ha ez lejárt, várj egy kicsit, míg "kihűl" és kend be a bőröd bőrápoló olajjal. Ügyelj arra, hogy ez ne érjen a körmödhöz, mert bemattíthatja. Ha matt körmöket szeretnél, akkor használd a Matte Top 5ml / Matte Top 12ml-ot ugyanezeket a lépéseket követve!

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program

Adatvédelmi beállítások