ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 (70) 326 4014

OKTATÁSI KÖZPONT

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON

naponta frissülő hasznos tartalom

WEBÁRUHÁZ

12000 Ft fölött ingyen szállítunk!

Janó Szilvia

Janó Szilvia

Műszempilla oktató, mester sminkes, szégségtanácsadó

jano.szilvia@studioflash.hu

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a pillákkal?

Először, mint vendég találkoztam a műszempillákkal. Mindig is szerettem valamilyen műszempillát viselni, mert úgy éreztem, hogy kiemeli a tekintetemet, szebbé varázsolja az arcomat. Már akkor kipróbáltam a 3d műszempillát, amikor még csak az 1d szempillaépítés létezett Magyarországon, jó pár évvel ezelőtt (9). Építőként pedig úgy kerültem kapcsolatba a szempillákkal, hogy az első sminkoktatóm, Fodor Melinda hívta fel a figyelmemet, hogy ebben az irányban kellene tovább képezni magam, mert ő úgy látta, hogy van érzékem, türelmem, precizitásom a műszempilla építéshez. Ezek után vettem részt az első 3d szempilla tanfolyamon, Diószegi Beátánál a Ladylash oktatójánál.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a pillás szakmában?

Széppé varázsolni a vendégeim arcát, szemét, tekintetét. Nincs olyan, akinek ez ne állna jól. Ők a bizalmukat helyezik belém és ennek mindig szeretnék megfelelni. Amikor meglátják magukat a tükörben, és imádják a látványt, az nagyon sok energiát tud adni.

Mi tesz boldoggá a pillás életben?

Új termékek kipróbálása nagy öröm számomra: bármikor és bármennyit. Imádom a szempilla termékeket, dekorációt. Szépítgetni a szalonomat, hogy a vendégeim maximálisan jól érezzék magukat nálam. A vendégek visszajelzése, ajánlása tesz boldoggá, ez a legnagyobb sikerélmény.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

Szempillaépítőként, legnagyobb erősségem, hogy meg tudom találni azt a szempilla szettet, ami a legjobban áll a vendégeimnek, el tudom találni az ízlésüket. Ebben segítségemre van természetesen, hogy sminkes is vagyok. Oktatóként pedig az, hogy nem felejtettem el az első lépéseimet, bizonytalanságaimat a szakmában. A legkevesebb stresszhelyzetet próbálom teremteni a tanfolyamokon, hogy fel tudjanak oldódni, merjenek kérdezni, élményeket mesélni. Interaktív legyen a tanfolyam, és jól érezzék magukat, még akkor is, ha természetesen közben értékelem a munkájukat.

Milyen eredményedre vagy a legbüszkébb?

1 éve kaptam lehetőséget a StudioFlash oktatói közé csatlakozni úgy, hogy nem oktattam korábban. Büszke vagyok rá, hogy szeretnek a tanítványok, hogy ajánlanak barátnőiknek, rokonaiknak, hogy nálam végezzék el a tanfolyamot és hogy hozzám szeretnének jönni továbbképzésekre.

Vannak esetleg a pillás szakmában példaképeid?

A Szépséggyár alapítója Gera-Király Anita és Nagy Zsinett (Zsinett lashes) szakmai tudását, tapasztalatát elismerem, követem a munkásságukat, példaképnek tekintem őket. Oktatóként viszont Lami Ildikó (Luxlash) személyisége, munkássága példakép számomra.

Oktatóként sokat dolgozol kezdőkkel. Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

A műszempilla oktatás szerintem sokat fejlődött az elmúlt években. Én még babafejen tanultam, emberi szempillát nem is építettem a tanfolyamon. Ehhez képest az én tanítványaim mindkét szemre applikálnak pillákat, van aki szinte teljes szettet tud építeni a tanfolyamon. Az 1 napos oktatás keretében meg tudom mutatni a helyes technikát, de ez csak az első lépés. Utána a tanulón múlik, hogy a tanultakat hogyan alkalmazza az életben és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás és még egy kis gyakorlás. Oktatóként fontosnak tartom, hogy kedvet csináljak ehhez a szép szakmához, meglássák a szépségét, és elhivatott, szakmájukat szerető műszempilla stylistok kerüljenek ki az iskolánkból. A StudioFlash nagy erőssége, hogy nem engedjük el a tanulóink kezét, hanem a továbbiakban is segítségükre vagyunk, amikor megteszik ez első lépéseiket a szakmában, hogy tudjanak kérdezni, ha bármi problémájuk adódik, tudjanak képet küldeni a munkákról, hogy véleményezzük.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! Ezen kívül, nagyon fontos a sok gyakorlás és kitartás!

További munkatársaink

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező

koszta.dora@studioflash.hu

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi ügyintéző

ludanyi.fanni@studioflash.hu

"Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját."

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design

horvath.csaba@studioflash.hu

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Urbán Zsófia

Urbán Zsófia

ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat.sf@gmail.com

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Pluhár Kinga

Pluhár Kinga

Műkörmös szakoktató

kinga0202@gmail.com

"A munka mellett folyamatosan képeztem és képzem magam a mai napig, hiszen csak így tudok lépést tartani az újdonságokkal, az anyagok folyamatos és gyors fejlődésével."

Tovább olvasom

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester, vezető oktató

r.szoke.szilvia@studioflash.hu

"Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre."

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös szakoktató

kristof.csilla@studioflash.hu

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Surman Andrea

Surman Andrea

Műkörmös szakoktató

surman.andrea@studioflash.hu

"Szerencsésnek mondhatja magát az ember ha azt csinálhatja amit igazán szeret. Csodálatos szakma a miénk. De mindig van tanulni való!"

Tovább olvasom

Kerepesi Szilvia

Kerepesi Szilvia

Műköröm szakoktató

kerepesi.szilvia@studioflash.hu

"Eljön az az idő, amikor úgy kelsz majd fel az ágyból, hogy hálás vagy azért, hogy azt csinálhatod amit igazán szeretsz és ez a TE kemény munkádnak köszönhető!"

Tovább olvasom

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös szakoktató

domokos.timea@studioflash.hu

"Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség."

Tovább olvasom

Cseh Szilvia Viktória

Cseh Szilvia Viktória

Műkörmös szakoktató

cseh.szilvia.viktoria@studioflash.hu

"Javasolnám kezdőknek, tanulóknak, hogy kezdjenek el versenyezni, kezdő kategóriában. Nagyon nagy élmény, rengeteget tudunk fejlődni és tapasztalni egy- egy verseny alatt."

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Pedikűrös szakoktató

szeitl.nikolett@studioflash.hu

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Keresés az oldalon

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő-Péntek: 09.00-17.00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Urbán Zsófia
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Bornemissza Zsófia

Oktatásszervező
Ludányi Fanni
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Ludányi Fanni

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: