Janó Szilvia

Janó Szilvia

Szempilla Oktató | Mester Sminkes - Szépségtanácsadó

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a pillákkal?

Először, mint vendég találkoztam a műszempillákkal. Mindig is szerettem valamilyen műszempillát viselni, mert úgy éreztem, hogy kiemeli a tekintetemet, szebbé varázsolja az arcomat. Már akkor kipróbáltam a 3d műszempillát, amikor még csak az 1d szempillaépítés létezett Magyarországon, jó pár évvel ezelőtt (9). Építőként pedig úgy kerültem kapcsolatba a szempillákkal, hogy az első sminkoktatóm, Fodor Melinda hívta fel a figyelmemet, hogy ebben az irányban kellene tovább képezni magam, mert ő úgy látta, hogy van érzékem, türelmem, precizitásom a műszempilla építéshez. Ezek után vettem részt az első 3d szempilla tanfolyamon, Diószegi Beátánál a Ladylash oktatójánál.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a pillás szakmában?

Széppé varázsolni a vendégeim arcát, szemét, tekintetét. Nincs olyan, akinek ez ne állna jól. Ők a bizalmukat helyezik belém és ennek mindig szeretnék megfelelni. Amikor meglátják magukat a tükörben, és imádják a látványt, az nagyon sok energiát tud adni.

Mi tesz boldoggá a pillás életben?

Új termékek kipróbálása nagy öröm számomra: bármikor és bármennyit. Imádom a szempilla termékeket, dekorációt. Szépítgetni a szalonomat, hogy a vendégeim maximálisan jól érezzék magukat nálam. A vendégek visszajelzése, ajánlása tesz boldoggá, ez a legnagyobb sikerélmény.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

Szempillaépítőként, legnagyobb erősségem, hogy meg tudom találni azt a szempilla szettet, ami a legjobban áll a vendégeimnek, el tudom találni az ízlésüket. Ebben segítségemre van természetesen, hogy sminkes is vagyok. Oktatóként pedig az, hogy nem felejtettem el az első lépéseimet, bizonytalanságaimat a szakmában. A legkevesebb stresszhelyzetet próbálom teremteni a tanfolyamokon, hogy fel tudjanak oldódni, merjenek kérdezni, élményeket mesélni. Interaktív legyen a tanfolyam, és jól érezzék magukat, még akkor is, ha természetesen közben értékelem a munkájukat.

Milyen eredményedre vagy a legbüszkébb?

1 éve kaptam lehetőséget a StudioFlash oktatói közé csatlakozni úgy, hogy nem oktattam korábban. Büszke vagyok rá, hogy szeretnek a tanítványok, hogy ajánlanak barátnőiknek, rokonaiknak, hogy nálam végezzék el a tanfolyamot és hogy hozzám szeretnének jönni továbbképzésekre.

Vannak esetleg a pillás szakmában példaképeid?

A Szépséggyár alapítója Gera-Király Anita és Nagy Zsinett (Zsinett lashes) szakmai tudását, tapasztalatát elismerem, követem a munkásságukat, példaképnek tekintem őket. Oktatóként viszont Lami Ildikó (Luxlash) személyisége, munkássága példakép számomra.

Oktatóként sokat dolgozol kezdőkkel. Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

A műszempilla oktatás szerintem sokat fejlődött az elmúlt években. Én még babafejen tanultam, emberi szempillát nem is építettem a tanfolyamon. Ehhez képest az én tanítványaim mindkét szemre applikálnak pillákat, van aki szinte teljes szettet tud építeni a tanfolyamon. Az 1 napos oktatás keretében meg tudom mutatni a helyes technikát, de ez csak az első lépés. Utána a tanulón múlik, hogy a tanultakat hogyan alkalmazza az életben és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás és még egy kis gyakorlás. Oktatóként fontosnak tartom, hogy kedvet csináljak ehhez a szép szakmához, meglássák a szépségét, és elhivatott, szakmájukat szerető műszempilla stylistok kerüljenek ki az iskolánkból. A StudioFlash nagy erőssége, hogy nem engedjük el a tanulóink kezét, hanem a továbbiakban is segítségükre vagyunk, amikor megteszik ez első lépéseiket a szakmában, hogy tudjanak kérdezni, ha bármi problémájuk adódik, tudjanak képet küldeni a munkákról, hogy véleményezzük.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! Ezen kívül, nagyon fontos a sok gyakorlás és kitartás!

További munkatársaink

Kocsis Zsuzsanna

Kocsis Zsuzsanna

Ügyfélszolgálat

""

Tovább olvasom

Csordás Edina

Csordás Edina

Mesterleveles Műkörmös Szakoktató

""

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös Szakoktató

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Pantoleon Aliki (Alice)

Pantoleon Aliki (Alice)

Műkörmös szakoktató

""

Tovább olvasom

Török Éva

Török Éva

Mesterleveles Műkörmös Szakoktató

"Az oktatóközpontban csordultig telik a szívem, mert tudom, hogy jó helyen vagyok, jó emberekkel."

Tovább olvasom

Romsics Lilla

Romsics Lilla

Műkörmös Szakoktató

""

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Műköröm és Pedikűr Szakoktató

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Deliné Truppel Tamara

Deliné Truppel Tamara

Szempilla Oktató

""

Tovább olvasom

Takács Bernadett

Takács Bernadett

Irodavezető

""

Tovább olvasom

Tóth Hajnal

Tóth Hajnal

Grafikus

""

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design | CEO

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező | CEO

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csürtörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 08:30-13:30

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Kocsis Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna

Hírlevél feliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: