Janó Szilvia

Janó Szilvia

Szempilla Oktató | Mester Sminkes - Szégségtanácsadó

Mesélj egy kicsit nekünk! Mi volt az első találkozásod a pillákkal?

Először, mint vendég találkoztam a műszempillákkal. Mindig is szerettem valamilyen műszempillát viselni, mert úgy éreztem, hogy kiemeli a tekintetemet, szebbé varázsolja az arcomat. Már akkor kipróbáltam a 3d műszempillát, amikor még csak az 1d szempillaépítés létezett Magyarországon, jó pár évvel ezelőtt (9). Építőként pedig úgy kerültem kapcsolatba a szempillákkal, hogy az első sminkoktatóm, Fodor Melinda hívta fel a figyelmemet, hogy ebben az irányban kellene tovább képezni magam, mert ő úgy látta, hogy van érzékem, türelmem, precizitásom a műszempilla építéshez. Ezek után vettem részt az első 3d szempilla tanfolyamon, Diószegi Beátánál a Ladylash oktatójánál.

Mi mozgat, mi adja a legtöbb energiát a pillás szakmában?

Széppé varázsolni a vendégeim arcát, szemét, tekintetét. Nincs olyan, akinek ez ne állna jól. Ők a bizalmukat helyezik belém és ennek mindig szeretnék megfelelni. Amikor meglátják magukat a tükörben, és imádják a látványt, az nagyon sok energiát tud adni.

Mi tesz boldoggá a pillás életben?

Új termékek kipróbálása nagy öröm számomra: bármikor és bármennyit. Imádom a szempilla termékeket, dekorációt. Szépítgetni a szalonomat, hogy a vendégeim maximálisan jól érezzék magukat nálam. A vendégek visszajelzése, ajánlása tesz boldoggá, ez a legnagyobb sikerélmény.

Mit tartasz a leghasznosabb képességednek?

Szempillaépítőként, legnagyobb erősségem, hogy meg tudom találni azt a szempilla szettet, ami a legjobban áll a vendégeimnek, el tudom találni az ízlésüket. Ebben segítségemre van természetesen, hogy sminkes is vagyok. Oktatóként pedig az, hogy nem felejtettem el az első lépéseimet, bizonytalanságaimat a szakmában. A legkevesebb stresszhelyzetet próbálom teremteni a tanfolyamokon, hogy fel tudjanak oldódni, merjenek kérdezni, élményeket mesélni. Interaktív legyen a tanfolyam, és jól érezzék magukat, még akkor is, ha természetesen közben értékelem a munkájukat.

Milyen eredményedre vagy a legbüszkébb?

1 éve kaptam lehetőséget a StudioFlash oktatói közé csatlakozni úgy, hogy nem oktattam korábban. Büszke vagyok rá, hogy szeretnek a tanítványok, hogy ajánlanak barátnőiknek, rokonaiknak, hogy nálam végezzék el a tanfolyamot és hogy hozzám szeretnének jönni továbbképzésekre.

Vannak esetleg a pillás szakmában példaképeid?

A Szépséggyár alapítója Gera-Király Anita és Nagy Zsinett (Zsinett lashes) szakmai tudását, tapasztalatát elismerem, követem a munkásságukat, példaképnek tekintem őket. Oktatóként viszont Lami Ildikó (Luxlash) személyisége, munkássága példakép számomra.

Oktatóként sokat dolgozol kezdőkkel. Mik a tapasztalataid a jelenlegi oktatási rendszerről?

A műszempilla oktatás szerintem sokat fejlődött az elmúlt években. Én még babafejen tanultam, emberi szempillát nem is építettem a tanfolyamon. Ehhez képest az én tanítványaim mindkét szemre applikálnak pillákat, van aki szinte teljes szettet tud építeni a tanfolyamon. Az 1 napos oktatás keretében meg tudom mutatni a helyes technikát, de ez csak az első lépés. Utána a tanulón múlik, hogy a tanultakat hogyan alkalmazza az életben és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás és még egy kis gyakorlás. Oktatóként fontosnak tartom, hogy kedvet csináljak ehhez a szép szakmához, meglássák a szépségét, és elhivatott, szakmájukat szerető műszempilla stylistok kerüljenek ki az iskolánkból. A StudioFlash nagy erőssége, hogy nem engedjük el a tanulóink kezét, hanem a továbbiakban is segítségükre vagyunk, amikor megteszik ez első lépéseiket a szakmában, hogy tudjanak kérdezni, ha bármi problémájuk adódik, tudjanak képet küldeni a munkákról, hogy véleményezzük.

Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdik ezt a szép szakmát?

Szeressétek ezt a szép szakmát, legyetek elhivatottak és alázatosak, gondolkozzatok hosszútávon és képezzétek magatokat! Ezen kívül, nagyon fontos a sok gyakorlás és kitartás!

További munkatársaink

Urbán Zsófia

Urbán Zsófia

Ügyfélszolgálat

"Sok emberrel kommunikálok a munkám folyamán, személyesen illetve telefonon keresztül is. Igazán jó érzéssel tölt el, ha segíthetek nekik és mosolyogva távoznak..."

Tovább olvasom

Ludányi Fanni

Ludányi Fanni

Tanulmányi Vezető

"Az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikáció csodákra képes. Törekszem rá, hogy mindig kedves legyek a hozzám fordulókkal, mert sokszor tapasztalom, hogy ez a típusú hozzáállás kellemes csalódást okoz és ha csak egy kicsit is, de mosolygósabbá tudja tenni bárki napját."

Tovább olvasom

Raidl-Szőke Szilvia

Raidl-Szőke Szilvia

Kézápoló és műkörömépítő mester | Műkörmös Szakoktató

"Arra szeretném felhívni minden tanuló és kezdő szakember figyelmét, hogy ne az iskoláktól és tőlünk oktatóktól várják a csodát, csakis maguktól. Mi el tudjuk mondani és meg tudjuk mutatni a tananyagot, és ennek az elsajátításához neki nincs szüksége semmilyen különleges képességre, sem Isten adta tehetségre."

Tovább olvasom

Kristóf Csilla

Kristóf Csilla

Műkörmös Szakoktató

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlat mellett elméleti ismereteket is szerezzenek a tanulók és úgy gondolom, hogy a jelenlegi oktatási rendszer erre kellőképp lehetőséget teremt."

Tovább olvasom

Surman Andrea

Surman Andrea

Műkörmös Szakoktató

"Szerencsésnek mondhatja magát az ember ha azt csinálhatja amit igazán szeret. Csodálatos szakma a miénk. De mindig van tanulni való!"

Tovább olvasom

Lehoczky Zsanett

Lehoczky Zsanett

Műkörmös Szakoktató

"Az oktatásban nagy élmény, amikor a tanulóknak választ tudok adni a kérdéseikre és megoszthatom a tudásom. Jó látni a fejlődésüket és ott lenni, amikor épp összeáll a kép."

Tovább olvasom

Portik-Fecske Erika

Portik-Fecske Erika

Műköröm és Pedikűr Szakoktató

"Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy."

Tovább olvasom

Domokos Tímea

Domokos Tímea

Műkörmös Szakoktató

"Fontos figyelembe venni, hogy ahhoz, hogy jó körmös legyél, sok türelemre, kreativitásra és - a kezdetekkor főként - sok kitartásra van szükség."

Tovább olvasom

Török Éva

Török Éva

Műkörmös Szakoktató

"Az oktatóközpontban csordultig telik a szívem, mert tudom, hogy jó helyen vagyok, jó emberekkel."

Tovább olvasom

Klapka-Szeitl Nikolett

Klapka-Szeitl Nikolett

Műköröm és Pedikűr Szakoktató

"Egy jó szakembernek továbbképzésekre kell járnia, hogy lépést tartson a fejlődéssel. Aki most fontolgatja, hogy belekezd ebbe a szépészeti szakmába, annak kitartást és jó tanulást kívánok."

Tovább olvasom

Balázs Regina

Balázs Regina

Shop & Webshop Asszisztens

"Boldog vagyok, hogy immár a Studio Flash csapat tagja lehetek, hiszen ez egy szuper közösség. Szeretem a munkám, örülök, hogy sok kedves tanulónak tudok segíteni, mikor bejönnek hozzám az üzletbe."

Tovább olvasom

Bosznay Réka

Bosznay Réka

Social Media Manager

"Imádom a megújulást, az izgalmas témákat és azokat a tartalmakat, amiket szívesen követ a közösségünk. Szeretnék értéket adni a felületeinken, nem csak plusz egy oldal lenni."

Tovább olvasom

Gábos József

Gábos József

Grafikus

"I Can, I Will."

Tovább olvasom

Horváth Csaba

Horváth Csaba

Web & Design | CEO

"Informatikusként és marketingesként boldoggá tesz, amikor látom a munkám gyümölcsét, hogy szeretik a weboldalunkat, a képeinket, a videóinkat és szívesen csatlakoznak a közösségünkhöz."

Tovább olvasom

Koszta Dóra

Koszta Dóra

Oktatásszervező | CEO

"A kedvenc idézettemmel szeretnék élni: „Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni!” – Walt Disney"

Tovább olvasom

Online tanfolyamok

Magánoktatás

MAGÁNOKTATÁS
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő-Péntek: 09.00-17.00, Szombat-Vasárnap: Zárva

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Ügyfélszolgálat
Urbán Zsófia
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Urbán Zsófia

Oktatásszervező
Ludányi Fanni
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Ludányi Fanni

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: