Műkörmös Tanfolyam és Alapanyagok  |  Műszempilla Tanfolyam  |  Pedikűrös Tanfolyam

Kezdő Műkörmös Szett

Műkörmös kezdőcsomagok
Műkörmös kezdőcsomagok

Vedd kezedbe a sorsod! Akár éppen most ismerkedsz a műkörmökkel, vagy már régóta érdekel a téma, ezek a szettek minden igényt kielégítenek. Ebben a kategóriában megtalálod a tökéletes kezdő szettet, ha most lépsz a műrkörmözés útjára, melyekben minden szükséges eszköz és anyag megtalálható.

A Gél Lakkos Kezdőcsomag kiváló választás azoknak, akik szeretnék elsajátítani a gél lakk technikáját, és olyan körömdizájnokat alkotni, amelyek tartósak és szikrázóan fényesek. A csomagban található gél lakkok, alapzselék és fényzselék mind gondosan kiválasztottak, hogy a legjobb eredményeket érhesd el.

A Körömdizájner kezdőcsomag pedig azoknak ajánlott, akik szeretnének hivatalos műkörmös képzésben részt venni, és szakképesítő tanfolyamokra készülnek. Ebben a csomagban olyan minőségi termékek találhatóak, melyekkel könnyedén megtanulhatod a különböző műkörmös technikákat és trendeket.

A Porcelános Kiegészítő Szett ideális választás azok számára, akik a porcelán műkörmök művészetét szeretnék elsajátítani. A csomagban található alapanyagok és eszközök segítségével megtanulhatod, hogyan készíthetsz gyönyörű porcelános körmöket és -mintákat.

A Zselés Kezdőcsomag remek lehetőség azok számára, akik a zselés műkörmök mikéntjét szeretnék elsajátítani. A csomagban található zselék, ecsetek és egyéb szükséges eszközök segítségével könnyedén megtanulhatod a zselés technika fortélyait, és gyönyörű zselés körömsszetteket készíthetsz.

Mindegyik Kezdő Műkörmös Szett a legjobb minőségű termékeket kínálja, hogy a műkörmözés során a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból. Lépj be a műkörmök lenyűgöző világába, és alkoss csodálatos körmös munkákat a Kezdő Műkörmös Szettek segítségével!

Találatok szűrése

Készletinfó

Teljes lista
Szűrés
Szűrés beállítása
alapértelmezett sorrend

Szeretnénk támogatást nyújtani nektek a műkörmözés világában való elmerüléshez és a műkörmös kezdő szett kategóriában található termékek professzionális felhasználásához. Itt most olyan hasznos blogokat mellékelünk, amelyek remélhetőleg sok kérdésedre választ adnak majd és átfogó útmutatást nyújtanak a kezdő és haladó műkörmös technikákról.

A blogok között találsz olyan bejegyzéseket, amelyek a gél lakkokról, zselés építésről és más népszerű műköröm technikákról szólnak. Részletes útmutatókat és tippeket osztunk meg veletek, hogy a legjobb eredményeket érhessétek el a műkörmök készítése során, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó szinten álltok.

A blogokban bemutatott tudásanyagokat könnyen követhető útmutatók formájában adjuk át, így könnyedén elsajátíthatjátok az új technikákat és trükköket. Akkor nézzük:

- Az itt található bevált tippek és stratégiák segítségével megtanulhatod, miként vonzz és tartsd meg elégedett vendégeket: Hogyan építsünk műkörmös vendégkört?

- Légy naprakész a legújabb gél lakk technikával, és olvasd el ezt az izgalmas blogbejegyzést és nézd meg a mellékelt videót is a megerősített gél lakk technikáról! Ebben a részletes cikkben felfedjük a titkait ennek az innovatív módszernek, amely hosszabb tartósságot és erősebb körmöket eredményez: A megerősített gél lakk technikáról feketén-fehéren. A videóban olyan eszközöket és anyagokat használunk például mint itt a műkörmös kezdő szett ketegóriában található Gél lakkos kezdőcsomagban találsz.

Tudj meg mindent a zselés köröm építésről és a műkörmös zselékről ebben a részletes blogbejegyzésben! Ismerd meg az alapoktól a haladó technikákig, hogy miként alkalmazhatod a zseléket, és milyen előnyöket kínálnak a műkörmök készítése során: A Zselés köröm - Amit a műkörmös zselékről tudni kell. Természetesen itt is felhasznált termékeket is megtalálod itt a műkörmös kezdő szettek kategóriában.

A szettek között találod a porcelános változatot, ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, a cikkben minden megtalálható, amit a porcelán körömépítésről tudnod kell, kezdve az alapoktól egészen a kifinomult technikákig. Reméljük segít majd a porcelán körömépítés mesterségének elsajátításában, és növeli szakmai tudásodat a műkörmözés világában: Porcelán köröm – Minden amit a porcelán körömépítésről tudnod kell.

Oktatóközpont

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

Szaküzlet

1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Hétfő: 09:00-18:00,
Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00,
Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00
+36 (70) 326 4014
Angol nyelvű ügyfélszolgálat:
contact@studioflash.hu

StudioFlash Beauty Kft.
Adószám: 22630681-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-936594
Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
Felnőttképző engedély száma: E/2022/000132
Minőségpolitikaképzési program

Adatvédelmi beállítások