Általános Szerződési Feltételek

A tanfolyamra való jelentkezéssel elfogadod az alábbi feltételeket:

 • Az áraink az ÁFA-t tartalmazzák. (Szakképzés esetén (régi OKJ) esetén Áfa: 0Ft)
 • A tandíj előlegének megfizetésével elfogadom a szerződési feltételeket.
 • A StudioFlash Beauty Kft. abban az esetben kötelezhető pénzvisszafizetésre (17/1999. (II. 5.) korm. rendelet értelmében - online vásárlás), amennyiben a tanuló az előleg befizetését követően, 8 napon belül, de legfeljebb a tanfolyam indulása előtt 24 órával áll el a tanfolyamon való részvételtől. Egyéb esetben az előleget egy másik időpontban induló tanfolyamra beszámítjuk, erre maximum egyszer van lehetőség, amennyiben ekkor sem jelenik meg a tanuló, az előlege elvész.
 • A tanfolyam elmaradása esetén a StudioFlash Beauty Kft.-t pénz visszafizetési garancia terheli.
 • Amennyiben az Oktatási Központ hibájából óra kimaradás történik, a StudioFlash Beauty Kft. köteles pótórát biztosítani a tanfolyamon résztvevő számára.
 • Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.
 • A jelentkezési űrlap kitöltésével hozzájárulok, hogy email címemre a tanfolyammal kapcsolatban információs levelet küldjenek.

Résztvevő adatainak kezelése:

 • Résztvevő tudomásul veszi, hogy a képzésben való részvételhez az adatkezelés kötelező.
 • A jelen szerződésben meghatározott adatait, továbbá az Fktv. 21. § (1) bekezdésében meghatározott egyéb adatait Képző Intézmény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint kezelheti.
 • Az adatok statisztikai célra felhasználhatók és statisztikai célú felhasználásra személyazonosításra alkalmatlan módon átadhatók.
 • Az adatokat államháztartási vagy európai uniós források igénybevételének és felhasználásának ellenőrzése céljából az e támogatásokat ellenőrző szervek számára továbbítani kell. Ezen túlmenően Képző Intézmény Résztvevő személyes adataihoz kizárólag a képzés megvalósításának ellenőrzésére feljogosított szervek számára nyújt hozzáférést.
 • Képző Intézmény Résztvevő adatait a keletkezésüktől számított öt évig tartja nyilván és kezeli.

A webhely adatvédeleme:

A StudioFlash Beauty Kft. (a továbbiakban Weboldal Tulajdonos) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban és a hatályos törvényeknek megfelelően védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítjuk kedves látogatóinkat arról, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik. Az önkéntesen megadott adatokat, ha az adatok megadásának helyén a jelen Webhelyen ez külön nem került meghatározásra, akkor a Weboldal Tulajdonos a következőkre és csakis az itt felsoroltakra használhatja fel: a WeboldalTulajdonos hírleveleire való feliratkozás meghívására és automatikus hírlevél küldésre, a Weboldal Tulajdonos termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos promóciós célú üzenetek küldésére, illetve a Weboldal Tulajdonossal üzleti kapcsolatban álló harmadik felek termékeit és szolgáltatásait ajánló promóciók küldésére. Az információk biztonsága és védelme érdekében minden ésszerű intézkedést megteszünk.

A Webhely tartalma:

A Webhelyen megjelenő adatok, információk, képek, a StudioFlash Beauty Kft. tulajdonát képezik. A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; Weboldal Tulajdonos és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Weboldal Tulajdonos független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan a Weboldal Tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

Ügyfélszolgálat
Németh Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Hírlevél feliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: