A StudioFlash Beauty Kft. által a kötelező jótállással értékesített fogyasztási cikkekre az alábbi garanciális feltételek érvényesek


Termék megnevezése: Szériaszám:
Vásárlás dátuma: PH aláírás:
Eladó név, cím: StudioFlash Beauty Kft., 1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7.
Egyéb megjegyzés:


Cégünk a jelen jótállási jegyen feltüntetett új termékre a vásárlás napjától számítva 12 hónapig a 151/2003. (IX.22) Kormány Rendelet alapján kötelező jótállást vállal. A jótállási határidő a készülék átadásával kezdődik. A kötelező jótállás a Magyar Köztársaság közigazgatási területén érvényes. A Vásárlók minőségi kifogásainak intézéséről szól 4/1978 (III.1.) BKM. Rendelete az Ipari és kereskedelmi miniszter 37/1996 (VI.28) IKM rendelete által módosított 3.§ értelmében cégünk vásárlói kifogást csak az áru eladásakor adott fizetési bizonylat felmutatását követően köteles megvizsgálni. A Vásárló a jótállási igényét a jótállási jegy és a számla bemutatását követően a StudioFlash Beauty Kft. üzletében tudja érvényesíteni. Vidéki vásárlás esetén postázva vagy futárral felküldve is intézhető a garanciális javítás. Ez esetben a visszaszállítás költségét a vásárló állja. A Vásárló a jótállási igényét a jótállási jeggyel és a fizetési bizonylattal érvényesítheti, ezért azokat gondosan őrizze meg. A jótállási jegyen történt bármilyen javítás, törlés, átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenítését vonja maga után.

Jótállási felelősséget kizáró okok:
Rendeltetésellenes használat / Szakszerűtlen kezelés / Helytelen tárolás / Elemi kár / A javítást illetéktelen személy végezte / A szerkezetbe a felhasználó belenyúlt / Külső tényező (folyadék, hálózati feszültségingadozás, szennyeződés, durva bánásmód) Nem szakszerű beüzemelés / Kopó alkatrészek rendeltetésszerű használatából eredő kopása esetén / A gyári szám vagy a zárjegy rongált, hiányos vagy módosított

Általános leírás

  • Megfelelő hálózati feszültséget használjon.
  • Készülékeinket a gyártók úgy alakították ki és állították elő, hogy szabályos üzembe helyezés karbantartás, valamint rendeltetésszerű használat esetén nem veszélyeztetik az emberek, háziállatok biztonságát és a vagyonbiztonságot.
  • Fordítson figyelmet az időközi karbantartásra.
  • Tárolás: Szobahőmérsékleten, páramentes környezetben tárolja az elektronikai készüléket. Ideális tárolási hőmérséklet 15-30 °C. Ne használja vizes környezetben.


1. A készülékek használatba vétele előtt feltétlenül olvassa el a kezelési útmutatókat.
2. A jótállási jogokat a kötelező jótállással értékesített fogyasztási cikkekre tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy a Ptk. 685.§ d pontja szerint fogyasztónak minősül.
3. Amennyiben a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot (számla vagy blokk), úgy a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet 2.§ alapján.
4. A jótállási idő a kötelező jótállással értékesített fogyasztási cikkekre fogyasztó részére történő átadás vagy üzembe helyezésre kötelezett termék esetén az üzembe helyezés napjával kezdődik.
5. A készülék meghibásodása esetén a készüléket minden esetben a StudioFlash Beauty Kft. (telephely: 1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7. ) címre kell beszállítani.
6. Ha a kötelező jótállással értékesített fogyasztási cikk a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül meghibásodott, a StudioFlash Beauty Kft. a fogyasztó kívánságára köteles azt kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a termék rendeltetésszerű használatakor keletkezett.
7. A készülék üzembe helyezése és beállítása nem tartozik a jótállási javítási kötelezettségek körébe.
8. A hosszú ideig és nem megfelelő körülmények között történő tárolás az elektronikus fogyasztási cikk műszaki állapotának romlását idézheti elő. Ez esetben a készüléket üzembe helyezés előtt át kell vizsgáltatni a biztonságos üzemeltetés érdekében. Az átvizsgálás költsége szintén nem tartozik a jótállási kötelezettség körébe.

Ügyfélszolgálat
Németh Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő: 09:00-18:00, Kedd-Csütörtök: 09:00-17:00, Péntek: 9:00-16:00 Szombat-Vasárnap: 09:00-15:00

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Hírlevél feliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: