Általános Szerződési Feltételek

Érvényes: 2016. január 01. napjától

1. Általános információk

Internetes áruház elnevezése: https://www.studioflash.hu/webaruhaz/

Üzemeltető: StudioFlash Beauty Kft. (továbbiakban, mint Szolgáltató).

A Szolgáltató rövidített elnevezése: StudioFlash Beauty Kft.
A Szolgáltató székhelye: 1015 Budapest, Donáti utca 55.
A Szolgáltató telephelye (webáruház átvételi pont): 1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7. (11-es kapucsengő)
A Szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-936594
A Szolgáltató adószáma: 22630681-2-41
A Szolgáltató adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: NAIH-73151/2014.

2. Megrendelhető termékek köre

A Szolgáltató kínálatában szereplő, a Megrendelő által megrendelhető, megvásárolható termékek köre a Szolgáltató honlapján tekinthető meg, míg az egyes termékek specifikációja és ára az adott termékre kattintva érhető el. A termékek specifikációja tartalmazza az adott termék méretét, kiszerelését. A Szolgáltató által forgalmazott valamennyi termék magyar nyelvű részletes használati útmutatóval rendelkezik, melyet Szolgáltató a termékről kiállított számlával együtt a termék kiszállításával egyidejűleg bocsát a Megrendelő rendelkezésére.

3. Megrendelhető termékek vételára

A termékek vételára minden esetben az adott termék mellett, magyar Forintban feltüntetett, bruttó vételár (nettó ár + ÁFA)! A termékek vételára nem tartalmazza a szállítás költségét. A Szolgáltató fenntartja a Weboldalon feltüntetett árak változtatásának jogát. Az árváltozás a Weboldalon való megjelenéssel lép hatályba. A Szolgáltató garantálja, hogy a felek közötti ajánlati kötöttség és annak Szolgáltató részéről történt elfogadását követően esetlegesen felmerülő árváltozás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a gondossága ellenére hibásan feltüntetett árért, így a honlapot üzemeltető technikai szolgáltatónak, vagy az informatikai rendszernek felróható adatrögzítési hibákért, illetve a nyilvánvalóan téves, a termék közismert nagyságrendű árától jelentősen eltérő, irreális árra. Ilyen esetekben a Szolgáltató nem köteles a terméket a weboldalon feltüntetett hibás áron szolgáltatni, hanem a rendelés visszaigazolásában felajánlja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Megrendelő, döntése szerint vagy megrendeli a terméket a helyes áron, vagy minden hátrányos jogkövetkezmény Szolgáltató felé való érvényesítése, illetve Megrendelőt terhelő bárminemű kötelezettség nélkül elállhat vásárlási szándékától.

4. A szolgáltatás igénybevétele

- A megrendelések leadása a Studio Flash internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ webcímen.
- Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el.
- A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.
- A Megrendelő regisztráció nélkül vásárolhat (gyors vásárlás) és a már leadott vásárlását telefonon vagy e-mailen, ügyfélszolgálatunkkal leegyeztetve tudja módosítani!
- A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
- Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a Megrendelőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a Megrendelő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.
- A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza. - A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
- Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek a bolti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak.
- A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldd vissza a StudioFlash Beauty Kft. címére (1027 Budapest, Margit krt. 48. 1.em./7. ), és 30 napon belül visszatérítjük Neked a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
- Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.
- Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.
- Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.
- Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
- Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervizhez kell fordulni.
- A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak. A Szolgáltató a nyilvánvaló elírásokért, a nyilvánvalóan hibás adatrögzítésből fakadó tévedésekért felelősséget nem vállal. - A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ oldalon olvashatóak.
- A Megrendelő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A Megrendelő ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

5. Szállítás

Számunkra a legfontosabb a gyors és biztonságos kiszállítás, ezért a https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ webáruházban vásárolt termékeket Magyarország egész területén a megrendelés feladásakor megadott címre a GLS futárszolgálat teljesíti. A kézbesítés munkaidőben történik, ezért fontos, hogy olyan átvételi címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy!

A kiszállítás díja egységesen minden csomagra, az ország egész területén 1 690 Ft, azonban 12 000 Ft vásárlás felett DÍJTALAN! Amennyiben utánvétes fizetést választasz, úgy annak plusz 350 Ft díja van! A szállítás és utánvétes fizetés ára a kosárban számolódik hozzá a rendeléshez.

A csomag átadását a futárszolgálatnak 2-3 munkanapon belül vállaljuk!

A GLS futárszolgálat által kézbesített termék árát a futárnak kell kifizetned, ha az utánvétes fizetési módot választottad, ha a bankkártyás vagy banki utalásos fizetési módot választottad, akkor a fizetés már megtörtént, így csak át kell vennie a csomagot!

Ne mulaszd el a futár által kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlelsz, ne vedd át! Ha van rá lehetőséged, a futár előtt bontsd ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamáld meg. Ha később veszed csak észre a sérülést, a GLS futárszolgálat a reklamációt már nem fogadja el. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelősséget!

A rendkívüli időjárási viszonyok befolyásolhatják a kiszállítás időtartamát.

6. Fizetési feltételek

A https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ weboldalon a következő fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:
- Nyitvatartási időben (Hétfő-Péntek: 09.00-17.00, Szombat-Vasárnap: Zárva)
- Banki átutalás
- Bankkártyás online fizetés
- Utánvétes fizetés

A. Bankkártyás fizetés

MIT ÉRDEMES TUDNI A SIMPLE FIZETÉSI RENDSZERRŐL?
A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. Jelenleg két fő szolgáltatást nyújt:

Simple Online Fizetési Rendszer: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Simple Mobilalkalmazás: A Simple mobilalkalmazás egy olyan hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé tevő szolgáltatással. Így parkolójegyet, autópálya matricát, mozijegyet vásárolhat és számos további szolgáltatásból választhat egyetlen mobiltelefonos alkalmazáson belül. Letöltése ingyenes; Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tabletre telepíthető.

További információért kérjük, látogass el a www.simple.hu honlapra!
Ügyfélszolgálat: 06 1 3666 611, ugyfelszolgalat@simple.hu
A Simple két szolgáltatása egymástól függetlenül működik. A továbbiakban a Simple Online Fizetési Rendszerrel, és az online vásárlással kapcsolatban találsz információkat.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?
1. A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adataid megadásával elindítod a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizzed az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint visszairányítunk a https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ oldalra.

ELFOGADOTT KÁRTYATÍPUSOK
Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG
Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ fizetést előkészítő oldaláról a Simple biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A Simple fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

MIRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR?
Bankkártyával történő fizetésről
- A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
- Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.
- A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
- A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a 3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után). Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

Biztonsági jó tanácsok
- Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényelsz bankodtól, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kapsz.
- Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódodat soha ne add meg internetes fizetés esetén, illetve ügyelj arra, hogy a kártyaszámodat és a kártya lejárati dátumát ne add ki illetékteleneknek!
- A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezz ki a web oldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adataid védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásárolj, kerüld a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
- Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyelj, ugyanis Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.
- Amennyiben adataid frissítését kérik tőled – akár olyan kereskedők is, ahol korábban már vásárolt – légy elővigyázatos, hiszen akár a kereskedő nevében is eljárhatnak illetéktelenek. Ilyen esetekben kérjük, vedd fel a kapcsolatot a kereskedővel az addig megszokott módon, hogy ellenőrizze a feladót.
- További gyanúra adhat az is okot, ha túl kedvező ajánlattal, nyereményjátékkal vagy soha meg nem rendelt termék lemondásával kapcsolatban kapsz levelet.
- A kártyatársaságok sem e-mailben, sem telefonon nem keresik meg közvetlenül a kártyabirtokosokat! Amennyiben kártyatársaságok nevében olyan e-mailt vagy telefonhívást kapsz, melyben arról tájékoztatnak, hogy bankkártyádnak adatait illetéktelenek szerezték meg kérjük, ne add meg az adatait, illetve haladéktalanul értesítsd kártyakibocsátódat.

Vásárlás az interneten
- A webes vásárlás egyik előnye, hogy könnyedén összehasonlíthatod a hasonló termékek árait, így egyszerűen és gyorsan választhatod ki a legkedvezőbb ajánlatot.
- Megrendelés előtt – különösen az első megrendelés alkalmával – kérjük, ellenőrizd a webáruházzal kapcsolatos információkat (mióta működik, mennyire tartják megbízhatónak a céget, a jogszabályok alapján előírt kötelező előírt általános elérhetőségek szerepelnek-e a honlapon, pl. cím, telefonszám).
- Az internetes cégek annak érdekében, hogy védjék vásárlóikat számos biztonsági funkciót építenek be webáruházaikba. A honlapon szereplő nagy kártyacégek biztonsági logói (pl. MasterCard SecureCode) vagy egyéb titkosítások pl. SSL-kódok mindegyike arra utal, hogy az internetes kereskedő megtette a szükséges lépéseket a biztonságos netes vásárlás érdekében.
- A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal jobb alsó sarkában szereplő lakat ikon is vagy a bal alsó sarokban található kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.
- Minden vásárlás alkalmával mentsd el vagy nyomtasd ki megrendelését, annak fizetési visszaigazolását, a fizetéskor megadott adatokat, a megrendelt áru termékismertetőjét.
- A webáruház szerződési feltételeit ajánlott elolvasni megrendeléskor, hiszen amennyiben minőségi problémák merülnének fel a megrendelt termék vagy szolgáltatás esetén hasznos, ha tudja, mennyi időn belül nyújthatsz be reklamációt, milyen feltételek mellett vonhatod vissza megrendelésedet, illetve mikor és hogyan kaphatod vissza a pénzed.

B. Banki utalással történő fizetés
Banki utalással történő fizetés esetén a Vásárló bankszámlájáról kerül át a pénzösszeg cégünk számlájára! Ahogy megérkezik az összeg cégünk számlájára, úgy történik meg a termék(ek) kiszállítása! Fontos tudni, hogy a bankok hétvégén és egyéb munkaszüneti napokon zárva vannak és ilyenkor nem kerülnek azonnal feldolgozásra a jóváhagyott utalások!

Kérjük, hogy a vásárlás összértékét legfeljebb 8 munkanapon belül utald el.

A banki átutalási megbízáson az alábbi adatokat kell feltüntetni:
- Jogosult neve: StudioFlash Beauty Kft.
- Jogosult bankja: K&H Bank Zrt.
- Jogosult számlaszáma: 10404072-50526567-88561006
- A közlemény rovatba feltétlenül írd be a kapott rendelési számot, amely a vásárlását azonosítja. A kódot a vásárlást követően visszaigazoló e-mailben találod!

C. Fizetés utánvéttel

A https://www.studioflash.hu/webaruhaz/ webáruházban vásárolt termékeket utánvétes szállítását Magyarország egész területén a GLS futárszolgálat teljesíti.
Az utánvétel díja egységesen 350 Ft (plusz szállítás költség: 1 690 Ft, azonban 12 000 Ft vásárlás felett DÍJTALAN), melyet a szállítást követően a futárnak kell megfizetni a számla szerint!

7. Egyéb rendelkezések

- A Szolgáltató rendszere a Megrendelők aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a Megrendelők által a vásárláskor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
- A Szolgáltató jogosult a Megrendelő részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a Megrendelő a vásárlás leadásakor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által, a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.
- A hírlevél feliratkozással a Megrendelő elfogadja Szolgáltató adatkezelési szabályzatát és hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Szolgáltató adatkezelési céllal felhasználja!
- A Megrendelő hírlevél feliratkozással kapcsolatos önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a Megrendelő részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a Megrendelő adatait a hírlevélre feliratkozott Megrendelők adatai közül.
- A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
- Fogyasztói panaszügyintézés írásban ill. telefonon történik, az info@studioflash.hu címen, valamint a Szolgáltató telephelyén működő ügyfélszolgálaton a +36 (70) 326 4014 telefonszámon.
- A Megrendelő Weboldalról történő megrendelése feltételezi, hogy a Megrendelő az elektronikus kereskedelemre vonatkozó technikai valamint jogszabályi ismeretekkel rendelkezi. Ezen ismeretek hiányából, valamint az elektronikus termékek hibájából, az informatikai, távközlési szolgáltatóknak - például internet szolgáltató- felróható hibákért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.
- A Megrendelőt terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.
- A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.
- A Szolgáltató és Megrendelői, szerződéses partnerei között fennálló kapcsolatokban kizárólag a Magyar Köztársaság joga alkalmazandó. Az esetlegesen felmerülő jogvitákat a felek megpróbálják először tárgyalásos úton, egyeztetéssel megoldani.
- Jelen Általános Szerződési Feltételek alapján létrejött jogokból és kötelezettségekből eredő valamennyi jogvitára vonatkozóan - értékhatártól függően - a Szolgáltató székhelye szerint illetékes rendelkezik kizárólagos hatáskörrel és illetékességgel, amennyiben kényszerítő törvényi rendelkezés alapján más bíróság hatásköre vagy illetékessége nem áll fenn.
- Amennyiben kötelező erejű jogszabályi rendelkezés, vagy bírósági döntés jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését korlátozza vagy érvényteleníti, az nem érinti az ÁSZF többi rendelkezésének érvényességét.
- Jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdések tekintetében a Magyar Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. tv.) és az egyéb vonatkozó jogszabályi rendelkezések irányadók.
Ügyfélszolgálat
Kocsis Zsuzsanna
(70) 326 4014 | (1) 400 7398

Kocsis Zsuzsanna
Online tanfolyamok
StudioFlash beiratkozásBeiratkozás:

1027 Bp., Margit krt. 48. 1.em./7.
(11-es kapucsengő)
Hétfő-Péntek: 09.00-17.00, Szombat-Vasárnap: Zárva

+36 (70) 326 4014
+36 (1) 400 7398

info@studioflash.hu

Térkép >>

Hírlevélfeliratkozás

Most azonnal hasznos tippeket-tanácsokat küldünk a választott szakmáidban!
Iratkozz fel: