Ludányi Fanni

Vidám Tavaszi Körmök - a legtrendibb tavaszi gél lakk színek

Írta: | | << Vissza az összes blogtémához

Hozzászólások: 0

A hosszú és sötét téli hónapok véget értek, és végre megérkezett a várt pillanat: a tavasz, az újjászületés, az élet újraéledése! A virágok kibontakoznak és a napsütés átmelegíti a szívünket. Ilyenkor még azok a vendégek is előszeretettel választanak vidámabb, világosabb gél lakk árnyalatokat körmeikre, akik egyébként a sötét színek rajongói. Most összegyűjtöttük nektek az idei tavasz legtrendibb, legfrissebb és legvonzóbb gél lakk színeit, hogy mindenki megtalálja a tökéletes árnyalatot a megújuláshoz! Ne hagyjátok ki ezt a csodás évszakot, és engedjétek, hogy a színek feldobják a hangulatotokat!

Tavaszi pasztell gél lakk színek

A tavasszal mindig bevethető, időtlen, csodás pasztell színek idén is hódító útjukra indulnak, hiszen bármilyen kombinációban tökéletes választásnak bizonyulnak. Ebben a kategóriában a lila, a púder szín, a kék és a zöld a legtrendibb idén. Nézd meg tavaszi gél lakk vagy a pasztell gél lakk színajánlónkat. Ha nem szeretnél a rengeteg árnyalat közül válogatni, hogy melyek a leginkább összeillők, akkor jó hírünk van! Az Urban Spring kollekciónkat neked találtuk ki! Három igazi tavaszi szín, melyek nem csak együtt, de külön-külön is szuper jól megállják a helyüket!

Tavaszi pasztell gél lakk színek apró virág díszítéssel Tavaszi pasztell rózsaszín gél lakk színek Tavaszi pasztell gél lakk színek StudioFlash

Szolid csillogás

Ebben az évszakban már a nagyon látványosan csillámos körmök nem számítanak annyira jó választásnak, azonban a visszafogott, elegáns effektporokkal bármilyen szettet ragyogóvá varázsolhatunk. Ha tényleg egy szolid port találtál, akkor akár mind a 10 körmön alkalmazhatod, mert ragyogó hatást fog kelteni, kiváltképp akkor, ha egy világosabb árnyalaton használod. Ha a választott porok kicsit erőteljesebbek, akkor bőven elég belőlük 1-2 körömre applikálni, mert 2022 tavaszán ezzel a megoldással lehetsz a legtrendibb.

Glitter ombre csillogó köröm díszítés

Acélszürke

Nos, igaz lehet, hogy a szürke szín talán nem az első dolog, ami eszünkbe jut, amikor a virágzó tavaszra gondolunk. Viszont ne feledjük, hogy ez az árnyalat már évek óta hódít a divat és a körmös világában és gyakorlatilag minden évszakban népszerű. Idén tavasszal a szürke egy különleges és rendkívül vonzó árnyalata, az acélszürke áll a középpontban – érdemes megnézni például a StudioFlash Color 93-as gél lakkját!

Az acélszürke egy olyan árnyalat, amely stílusos, elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a viselőjének. A StudioFlash-nél a szürke gél lakkok széles skálájából választhatunk, így biztosan megtaláljuk a számunkra leginkább tetsző árnyalatot. Itt éred el a szürke gél lakkokat

Az előzőleg említett elegáns effektporok, mint például a fémes vagy holografikus hatások, kiválóan állnak az acélszürke mellett és még izgalmasabbá tehetik a megjelenést. Az effektporok a fehér gél lakk színnel is remekül harmonizálnak, így könnyedén elkészíthetők lenyűgöző és egyedi körömszettek.

A szürke gél lakkok további előnye, hogy remekül kombinálhatók más színekkel is. A pasztell árnyalatok, mint a rózsaszín, a világoskék vagy a levendula, különösen jól illenek a szürke mellé, és további frissességet és tavaszi hangulatot kölcsönöznek a körömnek.

Az acélszürke gél lakk tökéletes választás lehet, ha valaki szeretne egy letisztult, mégis stílusos és modern megjelenést elérni. A szürke gél lakkok népszerűsége idén tavasszal továbbra is töretlen, így bátran kísérletezhetünk ezzel a sokoldalú és izgalmas árnyalattal.

Szürke nyuszis húsvéti körömdíszítés Szürke Géllakkos köröm díszítéssel Szürke tavaszias köröm rózsaszínnel párosítva Tavaszi szürke gél lakk színek StudioFlash

Very Peri

A 2022-es év színe a kékeslila vagy liláskék. Egy teljes mértékben megfoghatatlan árnyalat, tehát akár a kékebb, akár a lilább tónusú színek kiválóan megfelelnek neki. Természetesen egész évben, így tavasszal is abszolút divatszínnek számít. Főleg a világosabb árnyalatai lesznek népszerűek ebben az évszakban, de sötétebb kivitelben is gyönyörű szettet kreálhatunk belőle. Mivel kimondottan egyedi színről van szó, ezért leginkább önmagában, mindenféle extra nélkül mutat jól, a teljes köröm hosszára kenve, vagy francia kivitelben.

Very Peri gél lakk vonalas díszítéssel Very Peri gél lakk transzferfólia díszítéssel Very Peri gél lakk virágos tavaszi díszítéssel

Tojáshéj hatás

Azok számára, akik szeretik a különleges és az átlagostól eltérő megoldásokat választani és nem elégszenek meg egy egyszerű, egyszínű körmökkel való távozással a szalonból, számukra remek választás lehet a tojáshéj effektes köröm. Ez a gél lakk manapság már számos színben elérhető és egy igazán bohém és egyedi megjelenést kölcsönöz a körmöknek.

A tojáshéj hatású gél lakkok nemcsak azért kiválóak, mert rendkívül mutatósak, akár egy-két, de akár tíz körömön is, hanem azért is, mert a díszítésre szinte semmilyen időt nem kell szánnunk. Ennek ellenére egy csodálatos, mintával gazdagított szettet kapunk a gél lakkozás befejezésekor.

A StudioFlash Tojáshéj hatású gél lakkjai, mint az SF107, az SF108 és az SF109, tökéletes tavaszi színekkel tarkítják a választékot, amelyekkel egy csodálatos és vidám szettet varázsolhatunk a körmökre. Ezekkel az egyedi hatású gél lakkokkal akár kombinálhatjuk is más árnyalatokkal vagy díszítőelemekkel, hogy még izgalmasabbá tegyük a végeredményt.

Tojáshéj hatás nyuszis húsvéti díszítéssel Tojáshéj hatású lila gél lakk Tavaszi tojáshéj hatású gél lakk színek StudioFlash

Világoskékek, Türkizek, Mentazöldek

A világoskékek, a mentazöldek és a türkiz színek idén is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen ezek a színek nemcsak a kifinomultságot képviselik, hanem a frissességet és az életerőt is.

Az StudioFlash Color 28-as gél lakkja egy gyönyörű világos, pasztellkék árnyalat, amely a nyugodt és harmónikus érzést idézi, és remekül ötvözi a tenger és az ég színét. A mentazöldek a tavasz megújulását, az élet virágzását és a természet visszatérő zöldjét jelenítik meg a körmökön. Az StudioFlash Color 67-es gél lakk pedig egy lenyűgöző türkizes árnyalat, amely egyedi és izgalmas megjelenést kölcsönöz a viselőjének, egyensúlyt teremtve a kék és a zöld között, a természet és a tenger találkozásánál.

Ezek a színek önmagukban is gyönyörűek, de más árnyalatokkal és díszítőelemekkel kombinálva még inkább fokozhatjuk a hatást. Például pasztell árnyalatokkal, csillámporokkal vagy apró virágokkal díszítve igazán egyedi és varázslatos körömszetteket alkothatunk. Fedezd fel te is az StudioFlash 28-as világoskék, a mentazöldek és az StudioFlash 67-es türkiz gél lakk színek sokoldalúságát, és alkoss csodálatos, friss és stílusos körömszetteket a tavaszi szezonra!

Nézd meg a teljes nyári gél lakk és tavaszi gél lakk kínáltunkat, ahol megtalálod az összes színt, nem csak a két említett gyönyörűséget :-)

Menta-fehér színű márvány díszítésű köröm transzferfóliával Menta zöld glitter ombre köröm Tavaszi menta és türkiz gél lakk színek StudioFlash

Nude színek

Az idén tavasszal is uralkodó természetes hatás és a nude színek népszerűsége továbbra is töretlen marad. A nude árnyalatok időtlen stílusukkal és univerzális megjelenésükkel minden helyzetben megállják a helyüket. Ez a divatirányzat nem csak a visszafogott megjelenésű vendégek körében népszerű, hanem a merészebb, vagányabb stílusú hölgyek számára is tökéletes választás lehet.

A nude színek egyik legnagyobb előnye az, hogy szinte minden bőrtónussal harmonizálnak, ezáltal széleskörűen alkalmazhatóak. Leggyakrabban rövid körmökön jelennek meg, azonban extrém hosszúságú körmökön is kiválóan mutatnak, és elegáns, letisztult megjelenést biztosítanak. A nude árnyalatok más színekkel és díszítőelemekkel is jól kombinálhatóak, így számtalan variáció áll rendelkezésre a különböző személyiségek és stílusok kifejezésére.

Igazán izgalmas és egyedi nude árnyalatokat keresve érdemes bepillantani a StudioFlash nude gél lakk palettájába, ahol számos természetes árnyalatot találhatunk. Ezek a nude színek mindennapi viseletként is tökéletesek, ugyanakkor elegáns eseményekre is ideális választásnak bizonyulnak.

Nude géllakk tojáshéj hatással és köves díszítéssel Nude színű köröm szett virágos mintával Nude géllakk csillámos körmökkel kombinálva Nude géllakk kevés köves díszítéssel Nude géllakk egy körmön köves díszítéssel Nude gél lakk színek - StudioFlash

Tavaszi metál

Elsőre egy kissé furcsának hangzik, azonban 2022-ben bizony hatalmas divatnak számít a metál kiegészítés a körmökben. Természetesen ebben az évszakban nem lesz jó választás egy olyan szett, ahol mind a 10 db körmön a metál árnyalatok dominálnak, azonban egy visszafogott színben, egy-egy erőteljes minta, (főleg, ha nem valamilyen szabályos formát választunk) nagyon trendi hatást kelt. A bevállalósabb vendégek egészen biztosan imádni fogják!

Krómporos extrém köröm köves díszítéssel

Teli szín vagy francia?

Az idei tavaszi gél lakk trendek nemcsak a színekben, hanem a formákban és mintákban is különleges újításokat hoznak. A klasszikus, egyszerűbb körmök mellett egyre nagyobb teret kap a kreativitás és az izgalmas megjelenés a körömdivatban. Ha a hagyományos, 10 egyforma köröm a kedvenced, ne aggódj, a színekkel és mintákkal is feldobhatod a körmöd megjelenését.

A formák szerelmeseinek ez az év igazi csemegét kínál, hiszen a szokatlan, merész és egyedi formák divatosak lesznek. A képzelet szárnyalhat, nincsenek korlátok: aszimmetrikus alakzatok, geometriai minták, vagy akár 3D-s díszítések is megjelenhetnek a körmökön.

A nude körmök sem maradnak ki a mókából; egy elegáns, természetes alapra festett, tavaszi trend színekben pompázó minta tökéletes választás lehet. Így a visszafogott megjelenés is izgalmas és figyelemfelkeltő lesz.

Természetesen a klasszikus fehér csíkos francia körmök továbbra is népszerűek maradnak, azonban érdemes felfedezni a színes, modern francia megoldásokat is, vagy akár egyedi mintákkal feldobni a körmöket. Különösen trendi lesz a színes francia, amelyben a klasszikus fehér helyett vidám, tavaszi árnyalatok szerepelnek.

Hagyományos fehér francia köröm díszítéssel Színes francia végű körmök virág mintával Francia beépített köröm Különleges francia köröm Flash Top fedőfénnyel

Sokszor előfordul, hogy a tavaszi színinspiráció mellett szükség van egy kis pluszra, hogy igazán rá tudj hangolódni az évszak trendjeire. Ha egy igazán ütős díszítő tanfolyamot keresel tavasz témakörben, akkor a legtutibb választás online Flower Mix, amelyen kényelmesen részt vehetsz otthonról vagy akár a szalonodból is.

Ha gondolod vess egy pillantást a StudioFlash teljes gél lakk palettájára :)

Blogunk borítóképén Balló Beáta körme látható.

Értékeld 1-5-ig, mennyire tetszett az oldal
Eddig 4 értékelés | Átlag értékelés: 4
StudioFlash hírlevél
Maradj velünk kapcsolatban!

Hasznos tanácsokért, érdekességekért, újdonságokért iratkozz fel hírlevelünkre, és webáruházunkban felhasználható 5%-os kuponnal jutalmazunk.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre

Hozzászólások

Jelenleg még nem érkezett hozzászólás a témában!

Írj egy hozzászolást *

Neved *

E-mail címed *

Neved a Facebookon

Hozzászólás beküldése

A legújabb bejegyzések
Műköröm tippek - gyorsulj fel műkörmösként. Tanácsok a hatékonyságnövelésre Műköröm tippek - gyorsulj fel műkörmösként. Tanácsok a hatékonyságnövelésre
Pantoleon Aliki (Alice) | 2023-06-20

Növeld a hatékonyságod műkörmösként! Műköröm tippek az eszköz- és anyagválasztásról, csiszológépes technikákról a minőség megőrzése mellett, ami ugye a legfontosabb. Tovább >>

FlashTalkMűkörömGél lakk
Letört és betört körmök: okok és megoldások szakértőinktől Letört és betört körmök: okok és megoldások szakértőinktől
Kristóf Csilla | 2023-06-15

Ismerd meg a letört és betört körmök okait és megoldásait! Felfedjük a helyes sablonozás, a precíz előkészítés és a megfelelő anyagválasztás jelentőségét. Tovább >>

FlashTalkGél lakk
Köröm pihentetése, Gyenge köröm, Köröm eltávolítása? Na mi a közös bennük? Köröm pihentetése, Gyenge köröm, Köröm eltávolítása? Na mi a közös bennük?
Kristóf Csilla | 2023-06-06

Kell-e pihentetni a körmöt? Ez a probléma egyidős a körmözéssel. Most ezt a témát fogjuk alaposan kivesézni. Megnézzük miért is lehet gyenge az a köröm valójában. Tovább >>

FlashTalkMűkörömGél lakk
Legolvasottabb bejegyzések
Szempilla lifting - Árak, Kellékek, Tartósság Szempilla lifting - Árak, Kellékek, Tartósság
Janó Szilvia | 2019-07-28

Mi az a szempilla lifting? És hogyan érhetjük el vele a látványos nyitott szem hatást? Most alaposan kivesézzük ezt a technikát. Gyertek, emeljétek velem a pillákat! Tovább >>

MűszempillaMűszempilla alátétMűszempilla ragasztó
Körömtrendek 2019 – Mi lesz a köröm divat 2018 után Körömtrendek 2019 – Mi lesz a köröm divat 2018 után
Ludányi Fanni | 2018-11-07

Mutatjuk mik lesznek a 2019 év legújabb körömtrendjei. 2018 után izgalmas évünk lesz a köröm divatban és műköröm formákban, legyen tél, nyár vagy éppen ősz. Tovább >>

KörömtrendekMűköröm
Amit a vendégnek tudni kell a műszempilla építésről és viselésről Amit a vendégnek tudni kell a műszempilla építésről és viselésről
Janó Szilvia | 2018-09-22

Új vendég esetén a műszempilla építés előtt nagyon fontos az igények felmérése és a megfelelő tájékoztatás az építésről és a szempillák viseléséről. Tovább >>

Műszempilla
Porcelán köröm – Minden amit a porcelán körömépítésről tudnod kell Porcelán köröm – Minden amit a porcelán körömépítésről tudnod kell
Koszta Dóra | 2019-03-23

A porcelán egy fantasztikus műkörmös alapanyag. Sokan ezt nem látják be, bár sok pozitív tulajdonsága van. A cikkben bemutatunk párat és építünk egy porcelán körmöt Tovább >>

MűkörömMűköröm képzés
A megerősített gél lakk technikáról feketén-fehéren A megerősített gél lakk technikáról feketén-fehéren
Kristóf Csilla | 2020-03-22

A megerősített gél lakk technikája egy remek eljárás! A blogban gyönyörű képeken és hasznos leírásokon keresztül végigvesszük születését, előnyeit és hátrányait Tovább >>

Gél lakk
Összes blog, témák szerint