Simple Vedd Online

Átvételi pont és szaküzlet:
1027 Budapest, Margit krt. 46.
+36 (1) 616 3562
Oktatóközpont telefon:
+36 (1) 400 7398
+36 (70) 326 4014
+36 (20) 514 3998
E-mail címünk:
info@studioflash.hu

Facebook Youtube Google plus


Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001362
A StudioFlash Beauty Kft-nek jelenleg is érvényes, de a 2020.01.01. előtti szabályozási rendszer szerinti felnőttképzési engedélyszáma: E-001471/2016

Tanfolyamok

OKJ képzések
Alap tanfolyamok
Műkörmös technikai képzések
Zselés No1. | BASIC - Kezdők és ÚjrakezdőkKezdőként sok a kérdésed és bizonytalan vagy a zselés műkörömépítében? A képzésen segítünk, hogy mindenre választ kapj és a gyakorlatban is magabiztosabb légy!Zselés No2. | SALON - Legyél Hatékony és GyorsPraktikus technikákat mutatunk, amik megkönnyítik a munkádat a mindennapokban. Gyorsabban és pontosabban készíthetsz gyönyörű körmöket vendégeidnek!Zselés No3. | EXTREME - Extrém FormákHa unod már a hagyományos formákat és valami újra vágysz, gyere és emeled magasabb szintre a tudásod! Tanuld meg, hogy készülnek az igazán vagány extrém körmök!Porcis No1. | BASIC - Ne félj a PorcelántólNehezen megy a porcelános műkörömépítés? Sok a kérdésed, amire profi választ vársz? Ezen a tanfolyamon elsajátíthatod a porcelános építés tökéletes technikáját.Porcis No2. | SALON - Tanuljuk a GyorsaságotTanuld meg gyorsan és könnyen elkészíteni a porcelán műkörmöt! Fejleszd tudásod és a gyorsítsd a munkád! Gyere és tanulj hatékony és időtakarékos technikákat!Porcis No3. | EXTREME - Kecses és Extrém körmökCsábít az igazán gyönyörű és különleges körmök világa? Gyere és tanuld meg az extrém formák elkészítését porcelán anyaggal! Nem csak különleges alkalmakra!Műköröm töltés és géllakk csere a szalonmunkábanEgy körmös mindennapjainak része a töltés, mégis sokaknak meggyűlik vele a baja. A továbbképzésen megtanulhatod a töltés és a gél-lakk csere apró trükkjeit.ZeroFile - Reszelésmentes zselés alaptechnikaA reszelésmentes ZeroFile technikáról egyre többet hallani, de még sok szakember számára ismeretlen terep. Ne félj tőle! Megtanítjuk a tökéletes kivitelezést!Babyboomer technikai tanfolyam 3 anyagtípussalTanuld meg 3 féle anyagtípussal is, Zselével, Akril-Poly Géllel és gél-lakkal a Babyboomer technikát, ami egyszerű és látványos. A vendégeid imádni fogják!Orosz gépi manikűr tanfolyamOrosz gépi manikűr tanfolyam – adj igazi élményt vendégeidnek! Készíts makulátlan manikűrt és bőr alól induló gél lakkot ezzel a modern száraz gépi manikűr technikávalPoly Gél TanfolyamA poly gél a legújabb, legtrendibb műkörömépítő anyag. A képzésen megtanulhatod hogyan használd szakszerűen és készíts vele csodás körmöket, villámgyorsan!
Műkörmös díszítő képzések
Xmas Mix - Karácsonyi müköröm díszítésekKápráztasd el vendégeidet igazán látványos, mégis könnyen elkészíthető karácsonyi körömdíszítésekkel! Több anyagtípus, több technika, csodás körmök!Sweet Valentine - Valentin napi díszítésekLepd meg vendégeidet csodás Valentin napi mintákkal! Garantáltan minden szerelmes hölgy imádni fogja a könnyen elkészíthető és nagyon mutatós díszítéseket!Egymozdulat - ONE MOVE - díszítő tanfolyamLátványos mintákat, virágokat és színátmeneteket fogsz tudni készíteni. Megtanítjuk a színelméletet, a helyes ecset és festékhasználatot. Nézegess képeket!Akril festés kezdőknek - Szalon díszítő tanfolyamKépezd tovább magad, tanulj új mintákat profi oktatókkal akril és szalon díszítő tanfolyamainkon. Kezdőket és haladókat egyaránt várunk!Flower Mix Zselés Díszítés – Virágok és IndákA Flower Mix tanfolyamon Rózsa, Inda és más Virág mintákat fogunk festeni zselével. A vendégeid imádni fogják ezeket az egyszerű és gyors műköröm díszítéseketŐszre Hangolva - Black and White Zselés FestésDíszítések az ősz jegyében! Az egyszerű vonalaktól az árnyékolt, élethű virágokig! Megtanuljuk a közkedvelt rózsa motívum több változatát és az indamintákat is.3D Plasti Love - Plastiline zselé díszítésekTetszenek a 3D díszítések, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Próbáltad már, de sehogy sem akar sikerülni? Ezen a tanfolyamon választ kapsz minden kérdésedre!Neon Mix díszítő tanfolyamA nyári szezon abszolút kedvence minden, ami neon. Ezen a továbbképzésen az extrém stíulsú és a visszafogottabb ízlésű vendégeknek is találsz mutatós mintákat.
Szempillás továbbképzések
Magánoktatás