Bosznay Réka

Hello nyár! - Neon körmök és tengerparti, nyári köröm ötletek

Írta: | | << Vissza az összes blogtémához

Hozzászólások: 0

Hello, nyár! Javában benne vagyunk a nyári kánikulában, ilyenkor mindenkinek a vízpart és a medence körül járnak a gondolatai, hogy hűsöljön. Ha nem is tehetjük meg, hogy minden forró napot strandon töltsünk, a körmeink ideális felületet biztosítanak egyszerűbb gél lakkos, vagy festett köröm mintáknak és nem utolsó sorban a vibráló, üdítő nyaralós körmök viselésének.

A nyári időszakban nem hagyhatjuk figyelmen kívül az életerőt sugárzó és feltűnő neon gél lakkok használatát a köröm trendekben. A nyári gél lakkok olyan időtálló divatot képviselnek, mint a klasszikus vörös vagy nude árnyalatok, azonban a nyári hónapokban kiemelkedőbb figyelmet kapnak a színes, vibráló neon gél lakkok.

Amikor nyaralói körömstílust választunk, elsődleges szempontként a praktikus méretet kell figyelembe vennünk, mivel körömös szakemberünk nem lesz kéznél, ha esetleg károsodás következne be. Ezenkívül érdemes elkerülni a sérülékeny díszítőelemeket is, amelyek könnyen leválhatnak és elveszhetnek.

A tengerparti körömdizájnhoz kiváló választás lehet egy csillogó ombre hatású gél lakk, amely megadja a szükséges ragyogást és nyári hangulatot. Az élénk színek kedvelői számára pedig remek alternatíva lehet az egyszínű vagy többszínű neon gél lakkok használata, amelyek különösen jól mutatnak a napozás közben vagy a vízben.

Neon körmök, tengerparti körmök - pink és sárga gél lakk
Az alapszín elkészítése során én két különböző gél lakk árnyalatot használtam, amelyek egymáshoz tökéletesen illeszkedő, harmonikus színeket képviselnek. Az alkalmazás során finoman összemosom a két színt, így egy gyönyörű átmenetet hozva létre, amely lágyan simul át az egyik árnyalatból a másikba. Ez a technika kifinomult és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, amelyek így azonnal elbűvölőek és látványosak lesznek. A díszítés elkészítéséhez zselét használtam, amely egy izgalmas és kreatív elemet visz be a körömdizájnba. - Czimer Csilla StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Czimer Csilla
Neon körmök, tengerparti körmök - piros és sárga gél lakk
Erősített gél lakk és színes gél lakk kombinációja. - Farkas Nikolett StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Farkas Nikolett
Neon körmök, tengerparti körmök - kék glitter ombre
Beépített glitter ombre köröm. - Friderika Erika StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Friderika Erika
Neon körmök, tengerparti körmök - rózsaszín virágos köröm minta
Porcelán körmök Spider gél virágokkal és egy kis szórógyönggyel. - Krupanics Veronika StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Krupanics Veronika
Neon körmök, tengerparti körmök - tengerész minta
A műkörmös zseléből épített köröm elkészítésekor a cél egy erős és tartós szerkezet létrehozása, amely ideális alap a gél lakkal festett tengerész minta számára.

A gél lakkal festett tengerész minta egy időtálló és stílusos dizájn, amely tökéletesen illik a nyári időszakhoz, a tengerparti környezethez és a nautikus tematikához. A minta különböző elemekből állhat, mint például csíkok, horgonyok, kormánykerekek, kötelek vagy akár tengeri csillagok és kagylók. - Markó Fanni StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Markó Fanni
Neon körmök, tengerparti körmök - rózsaszín gél lakk, kagyló díszítéssel
A zselés alapú köröm elkészítésekor célom volt egy rugalmas és tartós alap létrehozása, amely ideális alapot biztosít a további díszítéshez. A köröm mindenki kedvenc rózsaszín gél lakk árnyalatát kapta, amely egy romantikus és nőies alaphangot ad.

Az izgalmas megjelenés érdekében neon glitterrel dobtam fel a köröm felületét. A neon glitter apró, ragyogó szemcsékkel gazdagítja a körmöket, amelyek egyedi és élénk hatást kölcsönöznek nekik. A neon glitter a napfényben és mesterséges fényben is csillog, így a köröm minden körülmények között figyelemfelkeltő lesz.

A végső díszítőelemként kagyló és tengeri csillag formájú beépíthető köröm ékszereket használtam. Ezek az ékszerek egy nautikus stílust kölcsönöznek a körmöknek, ami tökéletesen illik a nyári időszakhoz és a tengerparti hangulathoz. A beépíthető köröm ékszerek tartósan rögzülnek a zselés alaphoz, így hosszú ideig megőrzik a köröm díszítésének szépségét. - Petrovicsné Szilvi StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Petrovicsné Szilvi
Neon körmök, tengerparti körmök - narancssárga glitterboomer
Épített zselés köröm gél lakkal. - Szeles Viktória StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Szeles Viktória
Neon körmök, tengerparti körmök - reszelt mosolyvonalas, glitteres köröm
Az akril zseléből készült köröm egy erős és tartós alapot biztosít, amely ugyanakkor rugalmas és kényelmes viseletet nyújt. Az akril zselé egy hibrid anyag, amely egyesíti az porcelán és a zselé előnyeit, és könnyen formázható, miközben gyorsan köt.

A reszelt mosolyvonal kiemeli a köröm természetes formáját, és egy elegáns és klasszikus megjelenést kölcsönöz a körmöknek. A reszelt mosolyvonal egyedi és figyelemfelkeltő, ami tökéletesen illik a beépített glitterrel való kombinációhoz.

A beépített glitter egy csillogó és ragyogó hatást kölcsönöz a körmöknek, amely minden szögben megcsillan és figyelemfelkeltő lesz. A glitter apró, fényes szemcséi az akril zselébe ágyazva hosszú ideig megőrzik ragyogásukat.

A kövekkel és szórógyönggyel való díszítés egy plusz dimenziót és érdekes textúrát ad a körömhöz. A kövek és szórógyöngyök különböző méretűek és formájúak, így egy izgalmas és szemet gyönyörködtető vizuális hatást érhetünk el. - Tóth Anikó StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Tóth Anikó
Neon körmök, tengerparti körmök - beépített francia köröm reszelt mosolyvonallal, glitterrel
Akril géllel készült az építés, reszelt mosolyvonallal, beépitett glitterrel. Ezt fém díszítő elemekkel és kövekkel díszítettem. - Tóth-Kovács Nóra StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Tóth-Kovács Nóra

Tengerpartos köröm

Amíg a nyári utazásunkat várjuk, mi lehetne jobb látvány, mint egy tengerparti köröm?! Egy kis idő ráfordítással gyönyörű festett köröm mintákat készíthetünk vendégeinknek, amik megidézik a tengerpartok hangulatát, a víz hullámzását, vagy a tűző napsütést.

Emellett nyáron sem állnak meg a körmös versenyek. Ha szereted magad próbára tenni, érdemes figyelni a különböző hazai és külföldi körmös versenyeket, hiszen egy jól megtervezett és elkészített mintával értékes nyereményeket szerezhetsz! Tudtad? A StudioFlash minden évszakban hirdet versenyt - nézd meg az aktuális és korábbi verseny témákat ide kattintva!

Neon körmök, tengerparti körmök - festőzselékkel készült tip box
Ez a tip box különleges módon festőzselékkel készült, amelyek lehetővé teszik finom és részletgazdag minták és motívumok létrehozását. A festőzselék használata elősegíti a személyre szabott és egyedi körömstílusok megteremtését, amelyek minden kétséget kizáróan lenyűgözőek és figyelemfelkeltőek.

Az izgalmas 3D elemek elkészítése során gyurmazselét használtam, amely egy nagyon rugalmas és könnyen formázható anyag. A gyurmazselé lehetővé teszi, hogy különféle formák és struktúrák jöjjenek létre, amelyek hozzáadnak egy plusz dimenziót a tip box dizájnjához. A 3D elemek nem csak vizuálisan érdekesek, de tapinthatóan is érdekes textúrát kölcsönöznek a körmöknek. - Behán Évi StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Behán Évi
Neon körmök, tengerparti körmök - extrém köröm porcelán poros és zselés díszítéssel
Az poly gél alapú köröm elkészítésekor én tökéletes és masszív alapot teremtettem a további díszítéshez. Az poly gél biztosítja a körmök szilárdságát és tartósságát, miközben mégis rugalmas és kényelmes viseletet nyújt.

A festés során gél lakkokkal dolgoztam, amelyekkel éles, élénk és tartós színeket hoztam létre. A gél lakk gazdag és intenzív árnyalatai kiemelik a köröm felületéről a különböző díszítőelemeket és mintákat.

A homok porcelán poros hatás érdekében finom porcelán port használtam, amelyet a gél lakkra szórtam, majd beégettem a lámpa alatt. Ez a módszer egy matt és apró szemcsés felületet eredményez, amely utánozza a homok textúráját és különleges, érdekes hatást kölcsönöz a körmöknek.

Végül zselével dombormintát készítettem, amely egy háromdimenziós hatást hoz létre a köröm felületén. A zselés domborminta lehetővé teszi, hogy aprólékos, részletgazdag és kidolgozott formák jelenjenek meg a körmökön, ami egy további vizuális élményt nyújt a szemlélő számára. - Hellerné Buss Alexandra StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Hellerné Buss Alexandra
Neon körmök, tengerparti körmök - neon zöld köröm
A zselével épített körömre gél lakk minta került. Egyik kézen matt világító fedő a borítás, míg a mintás kézen a fényzselé után éjszakai égboltot festettem világító fényzselével és sötétben felkapcsol a fényszóró is. - Juhász Anett StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Juhász Anett
Neon körmök, tengerparti körmök - festőzselével készült díszítés
A köröm elkészítésekor fehér akril gélt használtam, amely egy elegáns és tiszta alapot biztosít a további díszítés számára. Az akril gél megkönnyíti a körömépítést, rugalmas és tartós szerkezetet kölcsönözve a körmöknek.

A díszítéshez többféle technikát és anyagot alkalmaztam, hogy változatos és izgalmas megjelenést teremtsek. Először festőzselét használtam, amely lehetővé teszi finom és részletgazdag minták elkészítését.

Másodszor, körömmatricákat alkalmaztam, amelyek gyors és egyszerű módszert kínálnak a köröm díszítésére.

Végül transzferfóliát használtam a díszítésben, amelyek általában egy különleges, fémes hatást kölcsönöz a körmök felületének. - Kisériné Miseta Edit StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Kisériné Miseta Edit
Neon körmök, tengerparti körmök - gél lakk festés porcelán poros díszítéssel
A zselés töltésű köröm elkészítésekor célom volt egy erős és tartós alapot teremteni, amely ugyanakkor rugalmas és kényelmes viseletet nyújt. Az ilyen típusú köröm kiváló alapot biztosít a gél lakk festés számára, amely lehetővé teszi a precíz és tartós színek alkalmazását.

A gél lakk festéssel olyan egyedi mintázatot hoztam létre, amely tökéletesen ötvözi a modern és a klasszikus dizájn elemeket.

A kagylóminta megalkotásához porcelánporos szórást alkalmaztam, amely egy finom, apró szemcsés és matt felületet eredményez a körmökön. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a kagylóminta még élethűbb és látványosabb legyen, miközben textúrájával és stílusával egy különleges, tengerparti hangulatot kölcsönöz a körmöknek. - Lepold Alexandra StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Lepold Alexandra
Neon körmök, tengerparti körmök - naplemente vitorlás hajóval
A gél lakkal festett naplementés vitorlás hajó egy gyönyörű és romantikus körömstílus, amely a természet és a tenger szerelmeseinek tökéletes választása. Ebben a dizájnban a naplemente színeit ötvözöm a vitorlás hajó árnyékával, hogy egy lenyűgöző és egyedi körömélményt teremtsek.

A naplemente színeinek megalkotásához több árnyalatú gél lakkot használtam, amelyeket a köröm felületén óvatosan összemosva hoztam létre a színátmenetet. A naplemente színei között megtalálhatók a narancs, a rózsaszín és a lila árnyalatok, amelyek csodálatosan harmonizálnak egymással. - Rajhóczki Judit StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Rajhóczki Judit
Neeon körmök, tengerparti körmök - festett minta, gyurmazselével díszítve
Poly gélt használtam a körömépítéshez, amely egy erős, tartós és rugalmas alapot biztosít a további díszítéshez. A poly gél egy hibrid anyag, amely egyesíti az akril por és a zselé előnyeit, és könnyen formázható, miközben gyorsan köt.

A díszítés során többféle anyagot és technikát alkalmaztam a különleges és lenyűgöző megjelenés eléréséhez:

1. Glittert használtam, hogy egy csillogó és ragyogó hatást adjak a körmöknek, amely minden szögben megcsillan és figyelemfelkeltő lesz.
2. Gél lakkot alkalmaztam a színek és minták létrehozásához, amelyek tartósak, éles kontúrúak és intenzívek.
3. Porcelánport használtam a textúrák és speciális effektusok megteremtéséhez, amelyek egyedi felületet és vizuális élményt nyújtanak.
4. Festőzselével részletes és precíz mintázatokat hoztam létre, amelyek finom árnyalatokat és stílusos elemeket adnak a köröm dizájnjához.
5. Végül 3D gyurmazselét használtam a háromdimenziós elemek létrehozásához, amelyek egy plusz dimenziót és érdekes textúrát kölcsönöznek a körmöknek. - Szabó Nikolett StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Szabó Nikolett
Neon körmök, tengerparti körmök - kagylómintás köröm
Az alapot cover építő zselével készítettem, a fehér véget pedig festettem. A középső ujjon fehér alap van, arra unikornis por került, majd festőzselével festettem fel a csíkokat. A kagylókat szilikon formával készítettem el és kövekkel dobtam fel. - Tóth Krisztina StudioFlash Oktatóközpont \\ Fotó: Tóth Krisztina

A fent bemutatott körmök StudioFlash Közösség Facebook csoportunk heti játékában versenyeztek. Lépj be csoportunkba ide kattintva és játssz velünk Te is!

Értékeld 1-5-ig, mennyire tetszett az oldal
Eddig 4 értékelés | Átlag értékelés: 4.8
StudioFlash hírlevél
Maradj velünk kapcsolatban!

Hasznos tanácsokért, érdekességekért, újdonságokért iratkozz fel hírlevelünkre, és webáruházunkban felhasználható 5%-os kuponnal jutalmazunk.
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre

Hozzászólások

Jelenleg még nem érkezett hozzászólás a témában!

Írj egy hozzászolást *

Neved *

E-mail címed *

Neved a Facebookon

Hozzászólás beküldése

A legújabb bejegyzések
Műköröm tippek - gyorsulj fel műkörmösként. Tanácsok a hatékonyságnövelésre Műköröm tippek - gyorsulj fel műkörmösként. Tanácsok a hatékonyságnövelésre
Pantoleon Aliki (Alice) | 2023-06-20

Növeld a hatékonyságod műkörmösként! Műköröm tippek az eszköz- és anyagválasztásról, csiszológépes technikákról a minőség megőrzése mellett, ami ugye a legfontosabb. Tovább >>

FlashTalkMűkörömGél lakk
Letört és betört körmök: okok és megoldások szakértőinktől Letört és betört körmök: okok és megoldások szakértőinktől
Kristóf Csilla | 2023-06-15

Ismerd meg a letört és betört körmök okait és megoldásait! Felfedjük a helyes sablonozás, a precíz előkészítés és a megfelelő anyagválasztás jelentőségét. Tovább >>

FlashTalkGél lakk
Köröm pihentetése, Gyenge köröm, Köröm eltávolítása? Na mi a közös bennük? Köröm pihentetése, Gyenge köröm, Köröm eltávolítása? Na mi a közös bennük?
Kristóf Csilla | 2023-06-06

Kell-e pihentetni a körmöt? Ez a probléma egyidős a körmözéssel. Most ezt a témát fogjuk alaposan kivesézni. Megnézzük miért is lehet gyenge az a köröm valójában. Tovább >>

FlashTalkMűkörömGél lakk
Legolvasottabb bejegyzések
Szempilla lifting - Árak, Kellékek, Tartósság Szempilla lifting - Árak, Kellékek, Tartósság
Janó Szilvia | 2019-07-28

Mi az a szempilla lifting? És hogyan érhetjük el vele a látványos nyitott szem hatást? Most alaposan kivesézzük ezt a technikát. Gyertek, emeljétek velem a pillákat! Tovább >>

MűszempillaMűszempilla alátétMűszempilla ragasztó
Körömtrendek 2019 – Mi lesz a köröm divat 2018 után Körömtrendek 2019 – Mi lesz a köröm divat 2018 után
Ludányi Fanni | 2018-11-07

Mutatjuk mik lesznek a 2019 év legújabb körömtrendjei. 2018 után izgalmas évünk lesz a köröm divatban és műköröm formákban, legyen tél, nyár vagy éppen ősz. Tovább >>

KörömtrendekMűköröm
Amit a vendégnek tudni kell a műszempilla építésről és viselésről Amit a vendégnek tudni kell a műszempilla építésről és viselésről
Janó Szilvia | 2018-09-22

Új vendég esetén a műszempilla építés előtt nagyon fontos az igények felmérése és a megfelelő tájékoztatás az építésről és a szempillák viseléséről. Tovább >>

Műszempilla
Porcelán köröm – Minden amit a porcelán körömépítésről tudnod kell Porcelán köröm – Minden amit a porcelán körömépítésről tudnod kell
Koszta Dóra | 2019-03-23

A porcelán egy fantasztikus műkörmös alapanyag. Sokan ezt nem látják be, bár sok pozitív tulajdonsága van. A cikkben bemutatunk párat és építünk egy porcelán körmöt Tovább >>

MűkörömMűköröm képzés
A megerősített gél lakk technikáról feketén-fehéren A megerősített gél lakk technikáról feketén-fehéren
Kristóf Csilla | 2020-03-22

A megerősített gél lakk technikája egy remek eljárás! A blogban gyönyörű képeken és hasznos leírásokon keresztül végigvesszük születését, előnyeit és hátrányait Tovább >>

Gél lakk
Összes blog, témák szerint